Principal » Android » Aplicația NBA

Aplicația NBA

Android  : Aplicația NBA

Aplicația NBA este o poziție obligatorie pentru fiecare fan de baschet la cel mai bun din lume, adică din liga americană NBA.

Statistici, filme scurte, anunțuri de meciuri, corpuri, tabele, informații despre start-up-uri individuale, cărți de vizită ale echipei - acest standard în aplicații de acest tip care nu a runaway în programul oficial emis de Liga NBA pentru Android. Tot ceea ce este necesar pentru pacea Duhului și satisfacerea foamei pentru cunoașterea fanilor de coș american este disponibilă în această aplicație. Informațiile sunt date într-un mod modern, cu carduri. Programul se referă la Google 'Aceste linii directoare de proiectare a materialelor, motiv pentru care găsim culori vii și alunecând din meniul din stânga în care categoriile individuale sunt acoperite cu informații. În aplicație, un modul de magazin în care putem cumpăra, de exemplu. Tricouri de jucători NBA. Aici, cu toate acestea, avem veste proastă pentru fanii din Polonia: nu există nimic de conta pe marfa de mărfuri în țara noastră.

O funcție interesantă a aplicației NBA este Pass Liga. Plătesc-o, obținem acces la trezorerie cu cele abundente. Furculiţă. PLN 600 (!) o taxă unică avem acces la materialele de film dedicate tuturor echipelor NBA. La rândul său, pentru OK. 445 PLN Avem acces la toate transmisiile din meciurile ligii, iar acest serviciu costă ok o lună. PLN 73. La rândul său, cumpărarea de acces la transmiterea costurilor de întâlnire ale NBA selectate OK. 25 PLN. Navigarea, așa că nu este, de exemplu, de exemplu. Expediția a doi oameni la cinema din Polonia este mult mai scumpă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu