Principal » Gaming » NBA 2K15 pe PC - Next-Genowa Basketball numai pe Steam

NBA 2K15 pe PC - Next-Genowa Basketball numai pe Steam

Gaming  : NBA 2K15 pe PC - Next-Genowa Basketball numai pe Steam

Versiunea PC a Simulatorului Basket NBA 2K15 a lovit doar magazinele din Polonia, dar va fi necesar un cont Steam pentru a rula.

Versiunea PC - numai pe abur

Box Edition NBA 2K15 nu conține un mediu cu un joc și numai codul pentru a activa jocul pe abur. Apoi vom începe procesul de descărcare a numeroaselor date gigabyte din care constă cel mai recent simulator de baschet din conceptele vizuale. Ce este nou în cea mai recentă versiune a jocului? 

Știri în mecanica jocului și grafică

NBA 2K15 Ea se remarcă într-un cadru grafic mult mai bun decât predecesorul. Această versiune a fost construită pentru următoarea generație de console (PS4 și Xbox One), astfel îmbunătățită în mod semnificativ partea tehnică. Versiunea de PC este identic punct de vedere tehnic la edițiile PlayStation 4 și Xbox One. Versiunea pentru Xbox 360 și PS3 au o grafică mai rea, din motive de hardware. 

Jocul este OK. 5000 de noi animații de trafic de baschet, făcându-le realiste și complexe. Detaliile caracterului, parchetului și fanilor au fost îmbunătățite. O serie de schimbări au fost introduse în mecanica jocului: comportamentul inteligenței artificiale în jocul de apărare a fost îmbunătățit, a fost modificat un sistem de proiecție și a fost adăugată o paletă de jocuri și trucuri noi. 

Moduri de joc bine cunoscute

NBA 2K15 Acesta oferă mai multe moduri de joc, cele mai importante sunt: ​​MyTEAM și MYCAREER. În prima dată jucăm un manager de echipă, ne ocupăm de transferuri și conducem o echipă din Liga NBA pentru sezoanele ulterioare. În Mycaryer, avem ocazia să creăm un jucător și să începem aventura în lumea NBA. În plus, există posibilitatea de jocuri de rețea în diferite modele de gameplay. 

În plus față de echipele licențiate și jucătorii din Liga NBA, echipele europene de Euroleague și un lustruit - Stelmetul Zielona Góra au fost reproduse și în joc.

Cerințe hardware NBA 2K15

Datorită noii tehnologii utilizate în NBA 2K15, Cerințele hardware nu sunt scăzute, dar pentru a rula jocul la o rezoluție scăzută și un număr mic de efecte, nu aveți nevoie de hardware puternic. Cerințe hardware NBA 2K15 Ele arată după cum urmează:

Minim:

Windows 7 64 Bit sau mai nou

Intel Core2 Duo sau mai bine

2 GB RAM

Placă grafică cu 512 MB, cu suport pentru tehnologia DirectX 10.1

50 GB spațiu pe disc

Recomandat

Windows 7 64 Bit sau mai nou

 Intel i5 sau mai bine

4 GB RAM

Placă grafică cu memorie de 2 GB, cu suport pentru tehnologia DirectX 11

50 GB spațiu pe disc

Ratinguri mari, dar nu a fost fără probleme

NBA 2K15 a primit recenzii foarte pozitive în comentarii, care a subliniat extinderea, marea setare grafică și un mod extensiv de carieră. Jocul a fost acordat pentru posibilitatea unui joc plăcut de multe ore în modul unic de jucător. Și ce cu modul multiplayer?

NBA 2K15 Are o problemă cu modul de rețea - există probleme cu comunicarea prin Internet, dar producătorul a anunțat deja un patch de a scăpa de această problemă.

În plus față de versiunea PC, jocul a fost, de asemenea, lansat pe consolele de familie PlayStation și Xbox. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu