Principal » Internet » Nume.En Actualizați unul dintre cele mai interesante programe partenere de pe piața de găzduire

Nume.En Actualizați unul dintre cele mai interesante programe partenere de pe piața de găzduire

Internet : Nume.En Actualizați unul dintre cele mai interesante programe partenere de pe piața de găzduire

Nume.En În calitate de lider al pieței poloneze a serviciilor de găzduire, el a intensificat recent activitățile de extindere a portofoliului său, inclusiv prin lansarea backup-ului de cloud, adresată și pe piața de consum. Cu toate acestea, acest lucru nu se oprește - furnizorul a anunțat recent noile condiții ale programului partener în care utilizatorii pot primi comisioane foarte mari.

Chiar și 50% Comisia în nume.EN

Nume.En a încetat mult să fie doar un operator de domeniu și un servere de companie de leasing. În prezent, oferta Furnizorului include servere virtuale, WordPress gata, certificate SSL, servere de poștă electronică, precum și backupul noros menționat mai sus. Pentru a interesa acest lucru oferă un grup mai mare de persoane, furnizorul a prezentat noi termeni ai programului partener pentru webmasteri.

În cadrul noului program partener pentru administratori, chiar si un comision de 50 la suta din taxa de prima, care va plăti un alt, utilizator înregistrat. În acest caz, noii termeni ai programului partener fac, prin urmare, dublarea ratelor existente. În plus, de la fiecare plată ulterioară, un membru al programului partener va primi o comisie de 35%. Singura condiție pentru obținerea unor astfel de condiții este necesitatea de a comanda numele. Nume.Ro cel puțin cinci utilizatori, care pentru webmasteri nu ar trebui să o provoce o provocare specială.

50% remunerație din prima plată pentru serviciile recomandate

Este important faptul că comisioanele sunt calculate din serviciul care plătește recomandat. Aceasta înseamnă că, în cazul în care un nou utilizator decide să utilizeze mai multe servicii, atunci recomandarea va primi 50% și apoi 35% din comision de la fiecare dintre ele. Imaginați-vă, prin urmare, următorul scenariu: cinci noi membri vor decide, de exemplu,. Pentru a alege unul dintre serviciile de nori de găzduire și a achiziționa un domeniu global cu SSL, DNSSEC și DNS Anycast - pare un set rezonabil chiar și pentru nevoile unei companii mici. În această situație, el va primi un total de până la 1,5 mii după 12 luni. comision.

Este de remarcat faptul că numele din programul de afiliere.en Poate, de asemenea, persoanele care zboară doar un nou membru. În acest caz, Comisia este de 25% din fiecare donație, prin care, ca și în programul de webmasteri, comisioanele sunt calculate pe serviciu. Beneficiile sunt reciproce - de asemenea, un nou utilizator pentru care a fost pregătit o reducere de 20% a tuturor serviciilor, iar programul afiliat combină promoțiile în vigoare la un moment dat.EN.

Cum să vă alăturați?

După cum sa menționat, într-un program actualizat pentru webmasteri pentru a obține cea mai mare comisie, vă recomandăm numele.Ro cel puțin 5 utilizatori. Atașați programul pe care îl puteți prin numele disponibil la nume.PL / Program-afiliat. După finalizarea acestuia cu interesul, un consultant va contacta. Furnizor încurajați să participe la programul de asemenea, webmasterii care utilizează în prezent serviciile altor companii - declarația pe care se deplasează cel puțin cinci dintre clienții săi pentru numele serviciului.En, compania poate activa o comisie de 50%.

Program pentru webmasteri - Recomanda cu 5 utilizatori si apuca cea mai mare comisie

Este chiar mai simplu să se alăture programului adresat utilizatorilor care recomandă mai puțin de cinci clienți - du-te la adresa indicată.PL / Program-afiliat și generarea unui cod unic de reducere care va fi livrat prin e-mail. Apoi doar codul de trecere deja recomandat și îl puteți introduce în câmpul corespunzător în timpul serviciilor de cumpărare. În ambele cazuri, informații actuale cu privire la suma comisioanelor acumulate este disponibil fără restricții în panoul de client. Compania declară că fondurile sunt transferate la 24 de ore de la comanda contului bancar indicat.

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> OkrogramingInternetBises

Recomandat
Lasă Un Comentariu