Principal » Internet » Waze navigație primește o nouă funcție. Ea nu are în Google Maps

Waze navigație primește o nouă funcție. Ea nu are în Google Maps

Internet : Waze navigație primește o nouă funcție. Ea nu are în Google Maps

Waze, adică hărți, blocaje de trafic și navigare vii, primește o nouă funcție. Un concurent al Harta Google de acum va fi informat acum despre abordarea trecerii feroviare.

Hărțile Google au mulți concurenți, dar din cauza unor pre-instalații pe smartphone-urile lor Android, ele obțin în mod natural un avantaj mare. Mulți poli utilizează aplicația Yanosik, care este o reputație bună. În principal datorită posibilității de a adăuga mesaje de către alți drivere. În mod similar, arată ca o vază.

Waze este teoretic concurent Google Maps, deși în practică din 2013 aparține Google. Alphabet Inc a cumpărat o vază de INC pentru 966 milioane de dolari. Cu toate acestea, aplicația se dezvoltă cu viața dvs., indiferent de dezvoltarea hărții Google, care arată cele mai recente modificări.

După cum sa raportat la 12 august, creatorii lui Waze, de acum încolo, vom primi un mesaj despre apropierea trecerii feroviare. Aplicarea noii funcții verificate și confirmată editorii Engadget. Notificarea va apărea atunci când se apropie de piese și se va opri după ce le-au traversat.

Google Maps Vera Waze în Android Auto. Compararea navigației GPS în vacanță.

Noua soluție este acum disponibilă în multe țări, inclusiv în Polonia. Alte țări pe care le puteți folosi deja Noua caracteristică Waze sunt: ​​Marea Britanie, Italia, Israel, Brazilia, Columbia, Belgia, Ungaria, Argentina, Chile, Uruguay, Indonezia, Malaezia, Filipine, Noua Zeelandă, Olanda, Irlanda și United Statele Unite ale Americii. Funcția poate fi oprită, de asemenea, prin deschiderea setărilor> Vizualizare hartă> Rapoarte> Călătorii feroviare.

Aplicația pentru Android și IOS poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu