Principal » Internet » Navigare de vacanță? Automapa merge la dispozitive cu ferestre mobile

Navigare de vacanță? Automapa merge la dispozitive cu ferestre mobile

Internet : Navigare de vacanță? Automapa merge la dispozitive cu ferestre mobile

Nu putem plăti moartea unui ferestre mobile, care, totuși, își păstrează cu încăpățânare cota de piață minimă. În cazul în care vânzarea de noi dispozitive scade, atât de mulți utilizatori încă (sau mai degrabă în mod special) în Polonia, este destul de mulțumit de dispozitivele sale cu ferestre mobile. Pentru ei avem o veste bună: pe un Windows Mobile 8.1 și Windows 10 au fost doar Automapa.

[1/2

Aplicația Automapy nu diferă substanțial de ceea ce putem vedea pe Android și iOS. Vorbesc despre software-ul al cărui viziune principală servește pentru navigarea, prin urmare, nu au o mare importanță adoptată de creatorii unui anumit sistem de operare. Ipoteze pentru proiectarea interfețelor.

Sunt disponibile și toate funcțiile și elementele suplimentare afișate pe hărți. Prin urmare, utilizatorul poate învăța despre locurile din zonă, numite puncte utile aici. Datele privind condițiile și evenimentele sunt sincronizate în mod regulat. Pe ferestrele mobile, nu a putut fi ratată probabil cel mai recunoscut element de autovehicul: drumurile poloneze și europene ne vor conduce un luciu de Krzysztof Hołowczyca.

[1/2

Automapa este disponibilă în două variante. Mai ieftin de la ei oferă hărți poloneze: pentru acces săptămânal la ele, vom plăti PLN 11. Trei luni cu serviciul Automaga Polska sunt PLN 37, în timp ce pentru abonamentul anual vom plăti PLN 91.50. A doua variantă este îmbogățită cu hărți ale Europei, aici taxele sunt succesiv 17.50 PLN, PLN 59.99 și PLN 150. Aplicațiile pot fi găsite deja în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu