Principal » Internet » Aici navigarea pentru Android câștigă un nou meniu contextual

Aici navigarea pentru Android câștigă un nou meniu contextual

Internet : Aici navigarea pentru Android câștigă un nou meniu contextual

Deși decizia a fost deja făcută pentru a schimba harta aici proprietar, acest serviciu este încă dezvoltat, iar aplicația mobilă primește noi funcții. Cea mai recentă ediție pentru Android a câștigat un meniu contextual care permite accesul chiar mai rapid la cele mai importante opțiuni. Aceasta nu este singura noutate.

Aici pentru Android - noul meniu contextual

Noul meniu contextual a fost testat de la începutul lunii iulie, dar numai acei oameni care au decis să utilizeze versiunea beta a aplicației Beta Navigare. Acum a lovit, de asemenea, o lansare stabilă. Doar atingeți ecranul cu degetul și țineți-l că patru bule sunt afișate după un timp, permițându-ne să mergem la opțiuni individuale: verificarea informațiilor despre un anumit loc, partajarea locațiilor altor utilizatori, verificând indicații către un anumit punct, precum și lansarea de navigație. Întregul este simplu, rapid și convenabil.

În plus, autorii au adăugat informații despre transportul public în țările ulterioare și despre orașele individuale, precum și datele detaliate privind opririle intermediare, ceea ce permite o mai bună estimare a lungimii călătoriei și a costului acesteia. Cea mai recentă versiune de hartă Aici în versiuni pentru Android, IOS și Windows Phone pot fi găsite în baza de date a aplicației site-ului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu