Principal » Internet » NAVITEL RE900 COMBO - NAVIGATE DE MASINE ȘI VIDEO Într-unu

NAVITEL RE900 COMBO - NAVIGATE DE MASINE ȘI VIDEO Într-unu

Internet : NAVITEL RE900 COMBO - NAVIGATE DE MASINE ȘI VIDEO Într-unu

Navitel, care este cunoscut în primul rând de la crearea de înregistratoare de mașini și navigarea GPS, a creat un dispozitiv care poate fi interesant pentru mulți oameni. Discursul modelului Re900 Combo, care este o combinație de înregistrator video, navigare și un dispozitiv mobil cu Android. Deși producătorul sugerează o comparație cu tableta, mărimea ecranului mai aproape, cu smartphone.

Echipamentul a fost prezentat pentru prima dată în Varșovia, în prima întâlnire cu marca din Polonia. Dispozitivul are un ecran tactil de 5 inci, cu o rezoluție de 1280 × 720 pixeli, memorie încorporată de 16 GB și a cititorului de carduri microSD de până la 64 GB. Pentru performanță corespunde procesorului Cortex-A7 cu patru capace de 1,3 GHz, sistemul de operare este Android, deși nu știm până acum versiunea exactă.

Navigarea este aplicația Navitel Navigator cu 47 de țări europene, cu o durată de viață actualizare gratuită, iar recorderul a fost echipat cu senzor de OmniVision OV2710 și o lentilă de vizualizare de 140 grade. Dispozitivul poate înregistra videoclipuri la o viteză de 30 de cadre pe secundă în rezoluție FullHD. În plus, echipamentul a fost echipat, de asemenea, cu FM, transmițător Bluetooth și un slot pentru cartela SIM, care este de a permite utilizarea unui internet mobil. Prețul sugerat va fi PLN 499.

La final, întrebarea rămâne modul în care echipamentul va fi în practică? După cum știți - ce se întâmplă la tot, se întâmplă în realitate, dar este posibil ca, în acest caz, combinația unui recorder video și a navigației nu a venit doar la bine. În loc să joace, în curând vom putea să ne confruntăm. Dispozitivul va cădea în curând în mâinile noastre și luna viitoare vom putea să ne împărtășim impresiile de la utilizare în timpul testului.

Programe

Actualizări. Știri. Mai mult> Devettechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu