Principal » Internet » Instrumentul BitDefender recunoaște ce ransomware a atacat computerul

Instrumentul BitDefender recunoaște ce ransomware a atacat computerul

Internet : Instrumentul BitDefender recunoaște ce ransomware a atacat computerul

BitDefender Shared Ransomware Instrumentul de recunoaștere - un program complet nou, conceput pentru a identifica amenințările de ransomware. Trebuie să vă ajute să colectați mai multe informații despre atacuri, ceea ce este destul de dificil după ce computerul este deja infectat și criptat.

Identificarea Ransomware este importantă chiar și pentru că poate fi o modalitate de a recupera datele fără a plăti cibernetice. Mai multe informații despre ele le vor permite, de asemenea, să le lupte mai eficient.

Utilizarea programului este foarte simplă. Un panou mic, vizibil după pornirea instrumentului, are două câmpuri pe care utilizatorul trebuie să le completeze: o cale de note și o cale către un dosar care conține fișiere criptate. Utilizatorul selectează ce câmp dorește să completeze și apoi trebuie să executați scanarea.

Bazat pe un fișier criptat și note cu o cerere, programul va indica ce tip de ransomware probabil sa strecurat în computerul de testare. Există, de obicei, sigur aici, dar vom obține valori procentuale de probabilitate. Aceste informații sunt analizate în Cloud BitDefender. Dacă este disponibil un instrument de decriptare, va apărea o legătură pentru a le descărca.

După fiecare scanare în directorul% temp% bdtool, vom găsi 2 fișiere cu jurnale, unde va fi, de asemenea, un rezultat al recunoașterii de ransomware. De asemenea, merită observat că instrumentul de recunoaștere BitDefender Ransomware poate fi utilizat din linia de comandă, de exemplu:

Bdrannsomrecunoutool.Ex -Note: C: temp decrypt_my_files.Html; -test: c: criptată;

Este de remarcat faptul că conținutul fișierelor criptate cu datele noastre nu sunt trimise la norul BitDefender.

BitDefender Ransomware Instrumentul de recunoaștere poate fi găsit în baza de date a programului nostru. Instrumentul este gratuit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu