Principal » Internet » Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution - numai pentru fanii

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution - numai pentru fanii

Internet : Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution - numai pentru fanii

Bandai namco și subiectul animei - se știe ce se datorează acest lucru. După multe jocuri diferite bazate pe mingea populară de dragon de desene animate, de asemenea de la Naruto (prin modul în care o serie considerată a fi succesorul brandului de cult Akiry Toriyamy), compania a intrat în cantitate și eliberează neremonibil următoarele ediții ale Beaterului. Efectul acestui lucru este proiecte cu un titlu atât de interesant ca Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution. Desigur, este următorul joc din serie, desenând mâini de povestiri despre tinerii războinici ninja, și de modul în care impune jucătorului implicarea emoțională în produs. Consolium medie, care nu se asociază cine este titlul erou, și cu atât mai mult prietenii și dușmanii săi, nu există nici pur și simplu. Acest lucru funcționează remarcabil pentru fani.

[1/2

Există un pic în țara noastră, dar nu îmi pot imagina că proiectul ar face o senzație pe piața locală. Aceasta este o producție prea de nișă. Deși probabil un tip adult nu ar trebui să recunoască, în tema Naruto nu sunt un novice și transportul anterior Shippuden a dat o mulțime de bucurie. În același timp, începând cu Revoluția de joc într-un mod de facilitate, nu am putut-mi aduc aminte un simplu, dar de control neobișnuit, bazat pe scurtarea rapidă a distanței la inamic și atacurile pedepsind de la un show de televiziune, și cu ocazia utilizării elemente speciale. În timp, o abilitate decentă Ninja s-au întors, dar unul care nu a jucat în niciunul dintre părțile anterioare, confuz și podirytuje dacă nu este un iubitor de naruto. Apropo, povestea prezentată aici, îmbogățit cu un material nepublicat anterior, se aplică la sfârșitul anilor evenimentele din anime, așa că ar trebui să fie cunoscute.

[1/2

Proiectul oferă o locație sub formă de subtitrări, astfel încât să participăm nu numai în aventura Ninja, ci și un turneu global, un mod de lupte gratuite sau în mod natural online. În general, fanaticii obține un set foarte mare de peste o sută de eroi pentru a debloca, inclusiv o versiune mecanică a personajului principal, proiectat de Masashi Kishimoto pentru joc, un număr de noi, puternice și ușor de recunoscut tehnici jutsu, plus un raționalizate mecanic de ciocniri. Dacă cineva decide să sacrifice timpul să-l exploreze (și trebuie să demonstrezi răbdarea), producția de atacuri de performanță împreună cu tovarășii de arme sunt extrem de eficienți și bucurați-vă de ochi după o sută. Avem de-a face cu motorul utilizat în serie de ani, ceea ce, în mod normal, personajele bidimensionale se trezește frumos la viața tridimensională. Există o încetinire ocazională în lichiditatea jocului, dar în caz contrar este un desen animat practic în acțiune. Permiteți doar cuișoare vizibile pe margini. Ar fi util pentru o rezoluție mai mare.

[1/2

În plus față de o caracteristică mini-modulară, distracție de bază se reduce la lupta pentru titlul celui mai puternic războinic din lume, înfrângerea adversarilor ca parte a următoarei sunat în timpul turneului de pe insula Festivalului. Funcția distinctivă a noii versiuni a seriei este introducerea ciocnirilor multiplayer pe patru ninja. Cu memoria episoadelor anime, este ușor să vă imaginați cât de eficiente sunt astfel de dueli, iar forțele auxiliare vor relua. În funcție de strategia aleasă, companiile vor face în timpul luptei pentru scuturi vii sau termina lanțul derivat din lovituri frumoase, sau vor ajunge la mega atac devastatoare. În plus, există misiuni speciale pentru a efectua în timpul liber în timpul locațiilor disponibile, plus investiții în articole utile. Dacă cineva a fost încă plictisit, el devine un mod separat de luptă liberă, în cazul în care vom găsi, printre altele, bate să cadă. Datorită timpurilor lungi de așteptare pentru a începe o piesă, nu iert succesul jocului de rețea, ci opțiunea de a trimite în lumea clonei pentru personajele pentru a câștiga experiență sau obiecte, cu siguranță complementul său interesant.

[1/2

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution este poezia în mișcare, dar nu toată lumea îi place poezia. Deși produsul a fost extins la părțile anterioare, vă sfătuiesc să vă familiarizați cu versiunea anterioară, dacă cineva este doar în lumea unei console interactive Anime. Mecanica Walk este complet diferit față de biojhydrate standard, care este în primul rând de a îmblânzi pentru a adăuga mai târziu la această combinatii mai avansate din ultima lucrare. Un pic de joc online și povestiri de scurtă durată, iar insula turneului pentru cele mai frumoase nu aparțin, dar animațiile personajelor și atacurile lor sunt din nou mici opere de artă. Fanii nu pot aștepta o altă ediție pe noua consolă de generații și ciocniri în Full HD. Ceilalți vor trece mai degrabă prin produsul destul de bun indiferent și este greu să le surprindeți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaminggra

Recomandat
Lasă Un Comentariu