Principal » Internet » Continuarea națională au o eroare gravă. Puteți ajunge la închisoare

Continuarea națională au o eroare gravă. Puteți ajunge la închisoare

Internet : Continuarea națională au o eroare gravă. Puteți ajunge la închisoare

Din 1 aprilie, puteți completa deja recensământul public și apartamentele în Internet public 2021. Ce date sunt necesare pentru a vă conecta? Din păcate, cei care pot cunoaște și terțe părți.

Participarea la recensământul național al populației și locuințelor 2021 este obligatorie. Dacă refuzăm să luăm parte, putem conta cu o amendă până la 5000 PLN. Și nu trebuie neapărat să depindă de noi. Cineva ne poate bloca oportunitatea de a accesa aplicațiile de Internet. Creatorii site-ului nu se gândeau în întregime despre problemele de securitate.

Tot ce trebuie să faceți este să cunoașteți numărul nostru de pesel și numele mamei fetei. Să nu înșelăm, accesul la astfel de date are mulți oameni contrar aparițiilor. Le salvăm chiar și pe contracte de închiriat sau de vânzare plat / mașină. În practică, acest lucru este mult mai mult. Peselul unei persoane date poate fi găsit chiar și în Registrul Tribunalului Național.

Recensământul Național Universal - puteți merge la închisoare dacă cineva se află pentru dvs

Aceste informații pot fi utilizate pentru a configura o parolă pe un cont pe o platformă web pentru a umple recensământul universal. Nu există nici măcar posibilitatea resetării parolei. Singura ieșire de urgență în acest caz este de a utiliza EPUAP, adică autentificarea prin e-Proof sau Profil de încredere. Cel mai bine este să vă conectați la conturile dvs. cât mai curând posibil pentru a seta parola înainte ca cineva să decidă să vă facă problemele. Din păcate, dar aceasta este singura cale rezonabilă în acest moment.

Mai mult, după ce vă conectați la site-ul web, o persoană străină poate umple recensământul general pentru noi. Dacă vorbesc, atunci în conformitate cu artă. 56 din Actul de Statistică Publică poate amenința amenda noastră, reduce libertatea sau închisoarea până la 2 ani. Aici veți găsi informațiile despre modul de completare în mod corespunzător în recensământul universal național.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu