Principal » Internet » Recensământul universal național. Acesta este ultimul moment pentru a evita pedeapsa

Recensământul universal național. Acesta este ultimul moment pentru a evita pedeapsa

Internet : Recensământul universal național. Acesta este ultimul moment pentru a evita pedeapsa

Astăzi, recensământul universal național se încheie. Merită să reamintim că legiuitorul a prezis o pedeapsă pentru persoanele care nu vor fi dispuse, precum și cele care oferă informații false. Poți chiar să mergi la închisoare.

Recensământul național universal se desfășoară mai mult sau mai puțin la fiecare zece ani. În acest an a avut loc într-o formă puțin diferită decât înainte - o formă obligatorie este Samospis Online. Acest lucru este important în contextul sancțiunilor care pot fi obținute pentru includerea participării la lista larg răspândită.

Samoza pe Internet poate fi făcută pe listă.Gov.EN. Acolo vă puteți conecta utilizând profilul de încredere și suficient de rapid pentru a trece prin procesul de scriere a. Important, se poate întâmpla astfel încât, deși nu ne-am scris, vom primi informații despre site-ul web că suntem deja scrise. Acest lucru se întâmplă când a scris cineva din menaje.

Recensământul universal național. Grăbește-te pentru a evita pedeapsa înaltă

Avocații nu sunt unanimi atunci când vine vorba de recensământul universal universal și penalitățile care sunt prevăzute în act. Așa cum am citit pe bancher.en, avocatul Bogumil Sipak consideră că furnizarea de informații false în timpul recensământului va fi pedepsită în conformitate cu articolul. 56. Legea privind statistici publice, adică, să amenințe astfel de persoană o va fi de 2 ani închisoare, pedeapsă de limitare a libertății sau fine.

Business Insider Site-ul a primit un răspuns de la Oficiul Statistic Central privind sancțiunile pentru cerința de eșec pentru a scrie. Potrivit GUS, refuzul de a participa la listă (care este articol. 57. Actul privind statisticile publice) este, de asemenea, o atitudine pasivă, care este pur și simplu neatează în perioada prescrisă, chiar dacă nu ne sunați sau nu vom vizita computerul. Refuzul și, prin urmare, GUS, abandonând și participarea la listă, pot fi asociate cu o amendă de 5000 PLN.

Ilegal kryptowalut mina. Era într-o școală de poliție

Avocatul Jacek Wilk, la rândul său, a declarat într-un interviu în canalul lui Namzalezy.en YouTube că pentru a oferi informații false nu implică neapărat consecințe penale. În opinia sa, pedeapsa de închisoare pentru furnizarea de informații false nu se aplică recensământului național.

În mod similar, cu o pedeapsă prezisă pentru refuzul de a participa la listă. Potrivit lui Jacek Wilka, pedeapsa include numai persoanele care declară într-un mod care nu doresc să participe la lista pe scară largă. Prin urmare, atitudinea pasivă nu ar trebui să fie pedepsită.

Luând în considerare divergența avizului avocaților, se poate aștepta ca să existe mai multe situații privind sancțiunile pentru lipsa de participare la persoana răspândită sau pentru furnizarea de informații false. Este sigur - Oricine decide să furnizeze informații după 30 septembrie 2021, va fi pedepsit cu o amendă de până la 5.000 PLN. Acest lucru se datorează artei. 58. Actul asupra statisticilor publice. Prin urmare, cine vrea să scrie, ar trebui să se grăbească foarte mult.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi. Vezi mai multe> Recensământul informativ

Recomandat
Lasă Un Comentariu