Principal » Internet » Numele Mangler3.6

Numele Mangler3.6

Internet : Numele Mangler3.6

Nume Mangler este un program care vă va ajuta să stăpâniți numele de fișiere, chiar dacă schimbați numele mii de fișiere. Programul utilizează fotografi, angajați de birou și toți ceilalți care lucrează cu colecții de fișiere mari.

Numele Mangler poate fi ușor de utilizat, dar poate satisface și utilizatorii mai exigenți. Opțiunea ușoară vă permite să modificați numele mai multor fișiere selectate din meniul derulant. Puteți alege dintr-o variantă de nume, secvență, adăugând un vârf sau pornire, scoaterea fragmentelor, schimbarea literelor mari și minuscule și schimbarea extensiei. Operațiunile ulterioare pot fi aranjate una pe de altă parte, ceea ce oferă mari oportunități. În plus, numele Mangler funcționează foarte repede.

Un alt avantaj al numelui Mangler este abilitatea de a juca diferite tipuri de fișiere la metadate. Programul recunoaște peste 150 de câmpuri și le permite să le folosească la apelarea fișierelor (poate, de exemplu, să extragă titlurile de melodie din metadate și să le pună în nume de fișiere sau viceversa. Programul vă permite, de asemenea, să salvați setările predefinite.

Utilizatorii avansați pot folosi interfața pentru programatori și pot scrie propriile script-uri pentru a efectua operații pe fișiere.

Numele Mangler poate fi testat prin efectuarea a 5 funcționare fără restricții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu