Principal » Internet » Cele mai populare servicii de muzică - Prezentare generală

Cele mai populare servicii de muzică - Prezentare generală

Internet : Cele mai populare servicii de muzică - Prezentare generală

Vă place muzica, dar nu doriți să cumpărați zeci de discuri în fiecare lună? Puteți utiliza serviciile de muzică pe principiul oferirea de date de streaming muzical. Care serviciu alege? Iată o prezentare generală a celor mai populare site-uri web. 

Spotify Lovitura a izbucnit pe piața poloneză. Cel mai mare avantaj lui este faptul că în versiunea gratuită nu există nici o limită de timp de redare a muzicii. Utilizatorul are acces la o bibliotecă de muzică completă, radio și toplist. Un element important Spotify Există aplicații și funcții de descoperire a muzicii. 

Spotify are un algoritm eficient care sugerează muzică pe care vă puteți dori. Pentru a utiliza aplicația, este necesar să se creeze un cont gratuit a cărui restricție principală este publicitatea. Pentru ao elimina, trebuie să cumpărați un abonament. Aplicația este disponibilă online ca program de instalare și sub forma unei aplicații mobile pentru smartphone-uri și tablete. Cu toate aplicațiile pe care le puteți utiliza cu un cont gratuit. Spotify fără anunțuri, cu modul offline și cu cea mai înaltă calitate a costurilor de reproducere a sunetului PLN 19.99 pe lună. 

A doua aplicație interesantă care oferă o astfel de funcționalitate este Deezer, Acordând acces la 30 de milioane de melodii. Spre deosebire de Spotify, Deezer nu are o aplicație Windows - este disponibilă numai în fereastra browserului. 

În versiunea gratuită, Deezer Nu are o limitare a redării muzicii pentru o jumătate de an. După acest timp, contul gratuit are o limită de două ore pe lună. Deezer este disponibil ca o aplicație online pe un PC, mobilă pe smartphone-uri și tablete, precum și o aplicație în radiourile moderne Philips TV și PARROT. Cele mai ieftine costuri de abonament PLN 9.99 pe lună și vă oferă acces la versiunea PC. Deezer Cu acces la aplicații mobile Această cheltuială 19.99 PLN pe lună. 

Există oa treia propunere Wimp, care în oferta sa are 23 de milioane de piese. Un cont gratuit are o limitare a redării muzicii, dar serviciul nu specifică detalii. Achiziționarea abonamentului de bază este asociată cu o cheltuială de PLN 9,99 pe lună, dar oferă acces numai la versiunea PC. Abonament premium vă permite să descărcați fișiere muzicale pe hard disk. 

Utilizatorii care ascultă adesea muzică de la smartphone-uri ar trebui să verifice dacă operatorul lor celular nu este obligat printr-un contract cu unul dintre serviciile muzicale. Puteți conta pe un cont gratuit premium sau fără date pentru transmisia de date.

Recomandat
Lasă Un Comentariu