Principal » tehnologii » Cele mai populare aplicații pentru pierderea în greutate pe Android

Cele mai populare aplicații pentru pierderea în greutate pe Android

tehnologii  : Cele mai populare aplicații pentru pierderea în greutate pe Android

Subiectul de dumping kilograme inutile revine la noi în cursul anului, cum ar fi Bumerang. Primele rezoluții de Anul Nou, primăvara și sărbătorile ulterioare, și în cele din urmă dorința de a păstra o greutate bună în toamnă și iarnă. Din păcate, întotdeauna avem atât de multă voință și perseverență pentru a-și păstra promisiunea și a scăpa de Balast Kilkukilogramowego. Există o cale! Doar că suntem proprietari de smartphone Android. Datorită lui, pentru că putem crește motivația și obținem instrumente utile care se vor dovedi necesare în timpul procesului de pierdere în greutate. Mai jos vă prezentăm o aplicație gratuită, care scapă de grăsime va fi mult mai ușoară.

Primul dintre ele, foarte util atunci când compune o dietă zilnică Știi ce mănânci. Este posibil să nu vă reamintim de formarea viitoare și să motivați în mod semnificativ acțiunea, dar cu siguranță înțelege ceea ce mâncăm cu adevărat în fiecare zi. Semne care sunt produse care sunt prea calorice și care vor fi adăugate la dieta zilnică. În plus, această aplicație are o listă împreună cu descrierile tuturor ingredientelor chimice populare care sunt adăugate la alimente. O opțiune interesantă este un scaner care scanează după ce se execută de la eticheta ingredientelor de produs și ne informează dacă există vreun periculos pentru componenta de sănătate. Întregul este suplimentar extrem de simplu de utilizat. Se datorează în primul rând meniului polonez intuitiv.

Altul, merită atenți la dispozitivele mobile care vor ajuta la slăbire Libra - Manager scale. Datorită ei, utilizatorul poate urma cu atenție progresul în slăbire în fiecare zi. Ar trebui să introduceți numai greutatea în locul potrivit în fiecare zi (cel mai bine este să o facă în mod ciclic, în același timp). După introducerea datelor se afișează o diagramă specială care demonstrează grafic progresul în descărcarea de kilograme. Au existat, de asemenea, posibilitatea de a determina indicatorul MBI și o funcție pentru a determina greutatea țintă. Întregul motivează bine să neglijeze dieta potrivită și activitatea fizică. Este ușor de utilizat și nu ia mult spațiu în memoria smartphone-ului nostru.

În cele din urmă ceva pentru cei care, în afară de dreptul de dieta, ar, de asemenea, ca să ia un pic de trafic. Endomondo Sports Tracker, Din cauza aplicației în cauză este un antrenor personal de dimensiuni mari, care va urmări aptitudinea noastră fizică 24 de ore pe zi și este complet liberă! Aceasta este o propunere mare atât pentru cei care doresc să practice jogging și pentru cei care prefera, de exemplu, mersul cu bicicleta. Funcțiile sale de bază includ:

- District,

- Numărul de calorii arse,

- Un singur timp de antrenament,

- caracteristică pentru a împărtăși realizările prin intermediul rețelelor sociale.

Au existat, de asemenea, amintiri de formare viitoare. Endomondo Sports Tracker este un mare completare la echipament novice, precum și alergător sau biciclist un pic mai avansat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu