Principal » Internet » Cel mai bun traducător online

Cel mai bun traducător online

Internet : Cel mai bun traducător online

Odată, traducătorii au fost oferite numai sub formă de programe de calculator extinse și destul de scumpe. Astăzi, popularitatea lor cade, deoarece tot mai multe oferte de calitate online - instrumente gratuite gratuite pentru traducere în texte de zbor din diferite limbi. Iată cele mai bune!

Fără îndoială, instrumentul cel mai popular este Google Traducere. Instrumentul se caracterizează prin suport pentru zeci de limbi: atât cele mai populare, cât și cele de nișă. Calitatea traducerii este suficient de bună încât nu ar trebui să avem probleme să înțelegem textul tradus. Programul încearcă să personalizeze semnificația cuvintelor în contextul propoziției, dar nu o gestionează întotdeauna fără probleme. Dezvoltatorii au pregătit o funcție de a sugera o traducere mai bună. 

În plus, Google Translator are o funcție de traducere a întregilor site-uri web, iar utilizatorii Google Chrome pot vizualiza automat paginile din versiunea de traducere.

O funcționalitate similară are Bing traducător. Instrumentul este realizat de Microsoft și în schița globală este același de la traducătorul Google. Așa cum utilizează un alt mecanism și dicționare, traducerea în diverse cazuri poate diferi de traducătorul Google. 

Este de remarcat faptul că ambii traducători online au un sintetizator de vorbire, permițându-vă să verificați pronunția cuvintelor traduse sau propoziții întregi. Traducătorul Google și traducătorul Bing sunt cei mai buni traducători online. Acest lucru nu înseamnă că nu există alte instrumente. Este demn de menționat inițiativa poloneză Translatica.

Recomandat
Lasă Un Comentariu