Principal » tehnologii » Cel mai bun comprimat până la 500 PLN 2014 - Clasament

Cel mai bun comprimat până la 500 PLN 2014 - Clasament

tehnologii  : Cel mai bun comprimat până la 500 PLN 2014 - Clasament

Nu este surprinzător că există situații în care un tramvai la stația de autobuz sau în parc se întâlnește din ce în ce mai mulți oameni care privesc la tableta de ecran. Aceste universale universale devin din ce în ce mai populare. Se datorează în primul rând funcționalității lor. Tableta poate înlocui întregul număr de alte dispozitive: Computer, Navigare GPS, cititor de cărți electronice sau chiar o consolă de jocuri portabile. Dacă ne confruntăm cu alegerea primului nostru comprimat, principalul criteriu în majoritatea cazurilor este prețul. Următorul clasament va prezenta câteva, în opinia noastră, cele mai bune tablete în prețul PLN 500. Veți găsi aici un dispozitiv universal, multimedia și călătorul Biezesmana.

Tablet universal

Se aude adesea că, dacă ceva este pentru tot, este pentru orice. Râdem totuși că pe piață există tablete universale până la 500 PLN, care vor satisface majoritatea cerințelor ușor mai puțin experimentați. Tipul nostru în această categorie este Lenovo IDEATAB A1000

Date tehnice și preț:

Ecran: 7-inch, capacitiv, 1024x600,

Procesor: Cortex-A9 2x1,2GHz,

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 16GB

Sistem de operare: Android 4.1.2

Pret: De la PLN 399

Lenovo ideab 1000 Acesta este unul dintre modelele de bază din oferta producătorului chinez. În clasa de prețuri, aceasta oferă performanțe excelente oferind funcții de bază. Ecranul său de 7-inch diagonala nu se poate lăuda cea mai mare rezoluție. Cu toate acestea, este suficient pentru un serviciu convenabil, și mai multe jocuri mai solicitante nu vor fi tăiate. procesor dual-core va permite navigarea pe Internet fără sudură, utilizarea de software de birou sau de joc. 16 GB memorie încorporată permite instalarea tuturor aplicațiilor cele mai necesare. Nu va fi, de asemenea, un loc pentru multimedia preferate (filme, muzică sau fotografii). Din păcate, lipsa de modem 3G și navigare prin GPS este cel mai mare dezavantaje. Cu toate acestea, putem folosi întotdeauna dispozitive periferice.

Tablet multimedia

În măsura în care multimedia este alegerea perfectă ar fi Manta Dual Power Ultra 7 "Mid702.

Date tehnice și preț:

Ecran: 7-inch, capacitiv, 1280x800,

Procesor: Rockchip RK3066 2x1.6GHz

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 8GB

Sistem de operare: Android 4.1.2

Pret: de la 255 PLN

În ciuda cantității mici de memorie încorporată (8GB), această tabletă oferă posibilitatea extinderii cu un alt 32 GB printr-un slot cu carduri de memorie microSD. Datorită acestui lucru, primim o mulțime de spațiu pentru jocuri și multimedia. Ecranul diagonal de 7 inch oferă mai mult decât în ​​cazul rezoluției predecesorului, deoarece până la 1280 x 800 pixeli. Acest lucru va permite să obțineți o imagine mai bună calitate la redarea sau vizionarea de filme. Proiectarea grafică eficientă Mali-400 vă va permite să jucați cele mai recente titluri 3D fără nici o întârziere. De asemenea, merită menționat bateria care se poate lăuda cu capacitatea de până la 3000mAh. Acest lucru va permite o oră lungă să utilizeze dispozitivul fără încărcare. Au existat, de asemenea, lucruri precum: portul HDMI sau WiFi. Întregul în ciuda prețului scăzut oferă performanțe senzaționale.

Tablet pentru călător

În cazul în care avem de-a face cu un dispozitiv pentru un călător, criteriul principal de selecție va fi încorporat în transmițător GPS. În prețul PLN 500 este greu de găsit o tabletă care oferă această funcție. Cu un grup destul de îngust de candidați am ales Goclever Elipso 71. Este în primul rând datorită unor parametri tehnici de înaltă calitate și destul de buni.

Date tehnice și preț:

Ecran: 7-inch, capacitiv, 1025x600,

Procesor: Marvel PXA986 2X1.2Ghz

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 8GB

Sistem de operare: Android 4.2

Pret: de la 349 PLN

În plus: transmițător GPS încorporat și modem 3G

Privind la datele tehnice, tableta prezentată nu se află de la mulțime. Cu toate acestea, ceea ce distinge este un slot încorporat transmițător GPS și cartelă SIM. Datorită acestui lucru, putem folosi cu ușurință navigarea prin satelit fără a fi nevoie să atașați dispozitive suplimentare. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o cartelă SIM activă (de exemplu, Aero2 gratuit, care este acceptat de Goclever Ellipso 71) și porniți navigația Google Maps. În plus, 1 GB de RAM și un procesor dual-core vor permite un început fără probleme de majoritatea aplicațiilor. Slot-ul de card microSD încorporat va extinde suplimentar memoria internă cu 32 GB.

Tablet pentru om de afaceri

Atunci când alegeți o tabletă pentru cineva care are de multe ori să conducă biroul său de călătorie, am reușit în primul rând o performanță bună, posibilitatea de conectare la Internet Anywhere și acces la o cantitate mare de memorie internă pentru a colecta cele mai importante documente acolo. Alegerea noastră a căzut Etos fila 3 wammers. Acest brand destul de exotic, din păcate, nu are reprezentarea sa în Polonia, astfel încât să cumpere un comprimat, va trebui să-l importăm pe cont propriu. În zilele noastre, aceasta nu este o mare problemă.

Date tehnice și preț:

Ecran: 7-inch, IPS capacitiv, 1025x600,

Procesor: Mediatek MT8389 Quad-core 4x1,2GHz

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 8GB

Sistem de operare: Android 4.2

Preț: de la aproximativ 500 pln

În plus: built-in modem 3G dual SIM

În ciuda cantității mici de memorie încorporată, Wammy Etos Tab 3 oferă posibilitatea extinderii acestuia printr-un alt 64 GB utilizând un slot cu card de memorie microSD. Principalele sale avantaje sunt: ​​două sloturi pentru cartelele SIM (într-una putem instala o carte de companie, iar în a doua oară privată), o putere de computere foarte bună (aspect cu patru centrali) și un ecran IP de bună calitate. Acest comprimat se poate ocupa cu ușurință cu așa-numitul. Multizadaniemia, manipulare aplicațiile de afaceri cele mai solicitante, precum și de modul în care, posibilitatea de a utiliza datorită Mobile Internet la built-in modem 3G. La acest preț oscilează în jur de 500 pln.

Recomandat
Lasă Un Comentariu