Principal » tehnologii » Cel mai bun smartphone, telefon până la 500 PLN 2014 - Clasament

Cel mai bun smartphone, telefon până la 500 PLN 2014 - Clasament

tehnologii  : Cel mai bun smartphone, telefon până la 500 PLN 2014 - Clasament

Din când în când, ne confruntăm cu un nou telefon sau smartphone înainte de a alege. Sau se încheie contractul cu operatorul sau constatăm că dispozitivul deținut de noi nu îndeplinește așteptările noastre și ar trebui înlocuit cu cele mai noi. Cel mai adesea în timpul alegerii suntem limitați de buget. Dacă aveți o cotă de până la PLN 500, următorul clasament este pentru dvs! Am ales, în opinia noastră, câteva cele mai bune smartphone-uri și telefoane care se luptă din competiție și nu sunt mai scumpe decât cele menționate anterior 500 PLN.

LG SWIFT L7 II

La început, a doua propunere de mărime a producătorului de smartphone, brandul LG. Pentru suma de până la PLN 500, putem intra în modelul LG Swift L7 II. Aceasta este o clasă secundară - mai mică. Aparatul, cu toate acestea, se caracterizează printr-o performanță foarte bună și un design extrem de elegant. Combinația de linii clasice și o carcasă de culoare albă sau neagră cu bordură de argint face sa arate mult mai scump decât este de fapt. Când vine vorba de parametrii tehnici de bază, avem aici pentru a face față unui ecran adevărat HD IPS de înaltă calitate, care va afișa rezoluția de 480x800 (acum 2 ani a fost rezervată numai pentru dispozitivele cu cel mai înalt nivel de raft). Overlay-ul intuitiv LG oferă multe funcții utile, fără a încărca prea mult sistemul. Avem aici.în. Pentru a face cu funcția Q-Slide, care vă permite să afișați două aplicații în același timp, Note rapide Rulați o combinație de două taste sau chiar câteva tipuri de afișare a meniului principal.

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Snapdragon S4 Play MSM8225, 2x1.0 Ghz

Memorie RAM: 768 MB

Memorie încorporată: 4 GB

Ecran: 4,3-inch, IPS LCD 480x800

Sistem de operare: Android 4.1

Capacitatea bateriei: 2460 mAh

Camera: 8 megapixeli (Main), VGA (Front)

În plus: WiFi, NFC, GPS, Bluetooth

Greutate: 121 g

Preț: de la aproximativ 450 pln

Prestigio multiphone 5450 duo

De data aceasta oferta este un pic mai ieftin. Smartphone Prestigio multiphone 5450 Duo poate să nu fie prea cunoscută în țara noastră. Cu toate acestea, am recomanda celor care nu le place plictiseala si un aspect interesant pentru ei este unul dintre criteriile de selecție. Acesta va atrage în primul rând un utilizator ușor mai tânăr și femei. Acest smartphone este în 4 versiuni color. Din păcate, parametrii tehnici nu sunt cea mai puternică pagină. Cu toate acestea, luând în considerare prețul, întregul nu este atât de rău deloc. Ecran, ca în cazul LG, oferă rezoluția WVGA sau 480x854 pixeli. Imaginea este, din păcate, o calitate ușor mai gravă (LCD TFT) - Negru nu este la fel de profundă, iar saturația culorilor nu bate în genunchi. Cu toate acestea, forța prestigioului este procesorul său. Mulțumiri nu la el, nu ar trebui să avem probleme de a trage cele mai populare aplicații.

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Snapdragon S4 MSM8227, 2x1.0 MHz

Memoria RAM: 512 MB

Memorie încorporată: 4 GB

Ecran: 4,5 inci, TFT LCD 480x854 pixeli

Sistem de operare: Android 4.2

Capacitatea bateriei: 1500 mAh

Camera: 5 megapixeli (principal), 0,3 megapixeli (față)

În plus: WiFi, GPS, Bluetooth

Greutate: 145 g

Preț: de la aproximativ 320 pln

Overmax Vertis Scop

Altul deja în declarația noastră puțin mai puțin popular producător de dispozitiv. În cazul smartphone-ului Overmax Scop Vertis Am fost foarte apreciați de calitatea manoperei, performanței și funcționalității oferite. Pentru un dispozitiv care costă mai puțin de 500 USD, Vertis Overmax Scopul este cu siguranță una dintre cele mai bune propuneri. Potrivit producătorului, acest smartphone este destinat în primul rând pentru antreprenori și oameni de afaceri. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, o soluție excelentă pentru Kowalski mediu, care valorizează stilul și o valoare bună pentru bani. Având în vedere caracteristicile utile pentru un om de afaceri, trebuie să ne ocupăm de două sloturi pe cartela SIM (putem pune o carte de companie într-una, în al doilea și utilizează un singur dispozitiv). Dacă adesea rămân pe drum, suntem cu siguranță situați pentru gustul nostru BeonRoad GPS navigație, care are o garanție de viață (harta poloneză). O surpriză plăcută este un caz suplimentar într-un set care se potrivește cu culoarea carcasei. Fiind singurul din combinația noastră, Overmax Vertis Scop are un aspect quad-core și un ecran de rezoluție QHD datorită cărora munca cu un smartphone este într-adevăr fără probleme.

Date tehnice și preț:

Procesor: Mediatek Mtk6582M 4x1.2 Ghz

Memoria RAM: 1 GB

Memorie încorporată: 8 GB

Ecran: 5,0 inci, IPS 2 LCD 540x960-pixel

Sistem de operare: Android 4.2

Baterie: 2600 mAh

Camera: 8-megapixeli (principal), 2-megapixeli (față)

În plus: GPS, Bluetooth, Dualsim, WiFi, câteva aplicații utile din fabrică

Greutate: 177 g

Pret: De la PLN 499

Nokia Lumia 520

Pentru cei care încă nu pot afla în sistemul de operare Google, oferim ceva cu panoul Microsoft 'U. Este vorba despre smartphone-ul Nokia Lumia 520. Aceasta este una dintre modelele de bază Lumia. Cu toate acestea, în utilizarea de zi cu zi, nu dau drumul unor concurenți mai puternici, Android. Principalul Zaltana Lumii 520 este o funcționare fără probleme. Windows Phone 8 nu se află nici măcar sub o încărcătură destul de mare. Întregul este suplimentar foarte intuitiv de utilizat. Un alt avantaj pentru a aprecia în primul rând utilizatorii mai tineri este capacitatea de a alege culoarea carcasei (acest lucru poate fi schimbat, deoarece carcasele accesorii în multe culori sunt disponibile la vânzare). 

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Snapdragon S4 MSM8227 2x1.0 MHz

Memoria RAM: 512 MB

Memorie încorporată: 8 GB

Ecran: 4,0 inci, IPS LCD 480x800

Sistem de operare: Windows Phone 8.1

Baterie: 1430 mAh

Camera: 5 megapixeli

În plus: WiFi, Bluetooth, GPS

Greutate: 124 g

Preț: De la Despre PLN 430

Recomandat
Lasă Un Comentariu