Principal » tehnologii » Cel mai bun smartphone, telefon până la PLN 1000 2014 - Clasament

Cel mai bun smartphone, telefon până la PLN 1000 2014 - Clasament

tehnologii  : Cel mai bun smartphone, telefon până la PLN 1000 2014 - Clasament

Cumpăra un nou smartphone sau un telefon nu este întotdeauna ușor. În prezent, pe piață există o întreagă gamă de diferite tipuri de dispozitive care oferă o serie de opțiuni și funcționalitate. Care unul să aleagă? De data aceasta, vom contribui la decizia acestor utilizatori care au o cotă de până la 1000 PLN. În declarația noastră, la fel ca în descoperirea precedentă, printre altele, cele mai bune smartphone-uri sau telefoane pentru afaceri, pentru jucători, al căror raport preț / performanță se evidențiază din competiție și cele care se caracterizează cu ușurință în utilizare. Noi incepem!

Pentru afaceri

De data aceasta, am decis să începem cu un dispozitiv potrivit pentru cineva care își conduce propria companie și telefonul din afara funcțiilor de bază ar trebui, de asemenea, să îndeplinească rolul unui birou portabil. Astfel, am luat în considerare viteza de acțiune, câteva posibilități de conectare la Internet, acces la diferite tipuri de aplicații de afaceri și aspect elegant. Alegerea noastră a căzut Goclever Insignia 5x. Smartphone de la producătorul polonez îndeplinește practic toate cerințele omului de afaceri modern. Pornind de la design elegant, terminând cu o serie de funcționalități utile. În prețul mai mic decât PLN 800, primim un dispozitiv echipat, inter alia, în două sloturi SIM. Datorită acestui lucru, putem folosi simultan compania și cartea privată. A existat, de asemenea, un procesor eficient cu patru nuclee și, ceea ce este important - ecran LCD IPS de înaltă calitate, care este capabil să afișeze imaginea în rezoluție Full HD. Viteza modelului Insignia X5 merită laudă. Nu suprapunerile de sistem inutile nu cauzează ca întregul să lucreze extrem de ușor. 

Date tehnice și preț:

Procesor: Mediatek MT6589T, quad-core 1.5 Ghz

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 4GB

Ecran: 5,0 inci, IPS LCD 1920x1080 pixeli

Sistem de operare: Android 4.2

Baterie: 2000MAh și suplimentar 4000mAh

Camera: 13-megapixeli (spate), 2-megapixeli (față)

Greutate: 156g

Preț: De la Despre PLN 800

Pentru jocuri și multimedia

Dacă se întâmplă adesea să utilizați smartphone-ul dvs. ca o consolă de jocuri portabile sau un player media, atunci ar trebui să acordați o atenție deosebită uneia dintre cele mai recente propuneri Lg. Este vorba despre model G2 Mini. În ciuda cuvintelor "mini " în nume, acest smartphone nu este unul dintre cele mai mici pe piață. Bazat pe un ecran diagonal de 4,8 inch, care va afișa imaginea la o rezoluție de 540x960 pixeli. Cu procesor puternic, quad-core, un aranjament grafic bun și 1GB de memorie RAM, putem fi siguri că toate jocurile disponibile pe piață vor funcționa fără probleme. În plus, bateria de 24400mAh va oferi ore mai lungi de divertisment fără a trebui să se reîncărcă. "Lightweight " System de la LG Lucrări perfect în colaborare cu Android 4.4. Nu încărcați sistemul și oferă câteva funcții foarte utile.

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926, Quad-Core 1.2Ghz

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 8GB

Ecran: 4,7-inch, IPS LCD 540x960 pixeli

Sistem de operare: Android 4.4

Baterie: 2440 mAh

Camera 8 megapixeli (spate), VGA (față)

Greutate: 121g

Preț: de la aproximativ 750 pln

Raportul prețului / performanței

În acest caz, alegerea noastră a căzut pe telefonul smartphone Motorola Moto G. Se datorează în primul rând prețului neautorizat și posibilităților oferite de acest dispozitiv. Pentru mai puțin de 700 PLN avem un ecran HD de înaltă calitate, procesor cu patru nuclee și 1 GB de memorie RAM. Toate acestea vor satisface complet cerințele Kowalski medii. Sistemul de operare funcționează extrem de ușor aici, iar jocurile și aplicațiile încep repede și funcționează fără a fi tăiat. Singura greutate a Motorola G se poate dovedi a fi lipsa unui slot pentru cartele de memorie microSD. Cu toate acestea, pentru munca de zi cu zi, ar trebui să fim mai mult decât suficient construit puțin mai mult de 8 GB de memorie internă.

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Snapdragon 400 MSM8226, Quad-core 1.2Ghz

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 8,16 GB

Ecran: 4,5 inci, IPS LCD 720x1280 pixeli

Sistem de operare: Android 4.4

Baterie: 2070 mAh

Camera: 5-megapixeli (înapoi), 1,3 megapixeli (față)

Greutate: 143 g

Pret: De la Despre PLN 650

Pentru un călător

Dacă sunteți adesea călătoriți, iar în mișcare vă place să faceți fotografii Această alegere este simplă! Nokia Lumia 920. Deși smartphone-ul a făcut acest debut pe piață cu mai mult de un an în urmă. Cu toate acestea, încă nu există concurență și nu se poate lăuda cu o performanță excelentă. Mai mult, echipata cu una dintre cele mai bune camere de pe piata. Fotografiile luate Luge 920 se vor potrivi cu cel pe care îl putem face camere digitale profesionale. Mai mult, sistemul de operare Windows 8.1 funcționează extrem de ușor și rapid. Pentru cei care pierd adesea în zonă vor apela cu siguranță la navigația prin satelit liberă Nokia. Lucrăm perfect (noi înșine am testat-o ​​în câteva țări europene și nu am dezamăgit niciodată).

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960, Dual-core 1.5Ghz

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 32 GB

Ecran: 4,5 inch, IPS LCD 768x1280 pixeli

Sistem de operare: Windows Phone 8.1

Baterie: 2000MAh

Camera: 8-megapixeli (spate), 1,3 megapixeli (față)

Greutate: 185g

Preț: De la Despre PLN 800

Recomandat
Lasă Un Comentariu