Principal » tehnologii » Cel mai bun Pendrive 'Y 2014 - Clasament

Cel mai bun Pendrive 'Y 2014 - Clasament

tehnologii  : Cel mai bun Pendrive  'Y 2014 - Clasament

Pendrive 'Y este în prezent cei mai populari transportatori de date. Avantajul lor față de alte mijloace media este în primul rând o dimensiune mică, un transfer rapid, forță și lipsă de instalare. În prezent, putem întâlni memoria flash portabilă cu o capacitate de 1 GB până la 256 GB. Prețurile? În funcție de capacitate, rata de transfer, destinație și brand. Clasamentul de mai jos prezintă, în opinia noastră, cele mai bune pendrive, care a mers pe piață în 2014.

Goodram Twin

Date tehnice și preț:

Interfață: USB 3.0, microUSB

Capacitate: de la 16 la 64 GB

Viteza maximă de citire a datelor: 140 MB / s

Viteză maximă de înregistrare a datelor: 25 MB / s

Dimensiuni: 37,2 x 28,1 x 12,9 mm

Preț: de la PLN 59 la PLN 149 (în funcție de capacitate)

Goodram Twin sa găsit aici pentru niciun motiv. Poate că nu este cel mai rapid și cel mai moderat model pe tot parcursul întregului rezumat. Cu toate acestea, ceea ce îl deosebește de alte modele prezentate este versatilitatea. Această pendrisă a fost echipată cu un fit standard USB și un al doilea micro USB. Datorită acestui fapt, acesta poate fi utilizat nu numai cu PC-uri standard, ci și cu un număr de dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau jucători multimedia fără a fi nevoie să folosească niciun adaptor. Aceasta este o soluție extrem de convenabilă. În ciuda utilizării a două prize, modelul twin este extrem de format și se va potrivi în orice portofoliu. În plus, merită menționat faptul că Goodram este compania noastră natală care își produce în prezent dispozitivele pe cel mai înalt nivel global. Prețurile sunt extrem de competitive.

Kingston DataTraveler Hyperx 3.0

Date tehnice și preț:

Interfață: USB 3.0

Capacitate: de la 64 la 256 GB

Viteza maximă a vitezei de citire: 225 MB / s

Viteza maximă de stocare a datelor: 135 MB / s

Dimensiuni: 74,99 x 23,29 x 15,9 mm

Preț: de la 249 la 939 PLN

Demon de viteză, astfel încât să puteți referi modelul DataTraver Hyperx 3.0 Produs de World Mottentata, Kingston. Din păcate, calitatea și rata de transfer de date oferită merge mână în mână cu un preț foarte ridicat, care poate oscila chiar și în zona PLN 1000 pentru modelul care oferă cea mai mare capacitate de 256 GB. Kingston, de asemenea, renumit pentru fiabilitatea sa. Acesta este, de asemenea, cazul modelului prezentat. Întregul este făcut extrem de atent și cauciucul, carcasa durabilă protejează suplimentar dispozitivul de la deteriorarea exterioară. Singurul dezavantaj poate fi de mărimea unui pendrive „A, care pentru standardele de azi nu bate la genunchi.

AdAta DashDrive Elite UE700

Date tehnice și preț:

Interfață: USB 3.0

Capacitate: de la 16 la 128 GB

Viteza maximă de citire a vitezei: 220 MB / s

Viteza maximă de stocare a datelor: 135 MB / s

Dimensiuni: 75,29 x 22,98 x 16,44 mm

Pret: 65 la 215 PLN

Timp pentru un compromis! Dacă nu doriți să cheltuiți active, ca în cazul memoriei Kingston DataTraveler Hyperx 3 descrise anterior.0, dar doriți să aveți echipament care să se poată lăuda cu o bună reputație, fiabilitate și mai presus de toate un transfer de date foarte rapid, vă recomandăm modelul DashDrive Elite UE700 ADATA. Avem de-a face cu o performanță foarte bună în cazul transferului de date, dar întregul nu este ocupat cu un preț ridicat.

Corsair Flash Survivor USB 3.0 stealth

Date tehnice și preț:

Interfață: USB 3.0

Capacitate: de la 16 la 64 GB

Viteza maximă de citire a datelor: 20 - 70 MB / s

Viteza maximă de stocare a datelor: 135 MB / s

Dimensiuni: Nu există date

Preț: de la 100 la 239 PLN

De data aceasta altceva, sau Corsair Flash Survivor USB 3.0 stealth. Pendrive pentru tipi adevărați, cisternă, construcții și cei care practică supraviețuirea. Cu toate acestea, în posesia sa poate intra în orice medie Joe. Supraviețuirea flash USB 3.0 marca stealth Corsair este de fapt unul dintre cele mai puternice dintre acest tip de echipament din lume. Am trece cu succes cu mașina după el, putem concura cu el sau expune murdăria și praful. La urma urmei, suntem siguri că va continua să funcționeze ca unul nou. Se datorează în primul rând unei carcase special dezvoltate, blindate, aluminiu. Din păcate, pentru unicitatea trebuie să plătiți. Cea mai ieftina versiune, cu o capacitate de 16GB este de aproximativ 100 PLN, sau de aproximativ 2-3 ori mai mult decât standard de memorie flash de 16 GB.

Recomandat
Lasă Un Comentariu