Principal » tehnologii » Cele mai bune tablete din 2014 - Clasament

Cele mai bune tablete din 2014 - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune tablete din 2014 - Clasament

O tabletă modernă este un dispozitiv care pare în prezent pentru mulți dintre noi de neînlocuit. Este perfect ca un dispozitiv pentru navigarea pe Internet, trimiterea de e-mail sau divertisment. Clasamentul de mai jos prezintă mai multe, în opinia noastră, cele mai bune tablete care au fost prezentate în 2014. Vom găsi propuneri între ele în astfel de categorii, cum ar fi: jocuri, afaceri, cel mai bun raport preț / calitate și cele mai eficiente.

Vom începe pe primul foc de pe tableta brandului Sony. Vorbim despre model Z2 - printre toate, care în acest an a văzut lumina zilei, Z2 pare a fi una dintre cele mai interesante propuneri în special pentru acei utilizatori care nu acceptă compromisuri. Ceea ce îl deosebește de mulțime este, printre altele, ergonomie și performanță. Elegant și mai presus de toate, o carcasă cu atenție, inclusiv un ecran de 10,1 inci, care va afișa imaginea la o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Aceste numere fac cu adevărat impresia. În plus față de un ecran excelent, avem de-a face printre altele cu un procesor puternic Snapdragon, o mulțime de RAM și o funcționalitate puternică. Sistemul de operare preinstalat este versiunea Android 4.4 Kitkat cu suprapunerea originală Sony. În set, primim, de asemenea, câteva aplicații interesante. Printre acestea vom găsi o telecomandă universală TV, care funcționează bine pentru fiecare zi. De asemenea, este demn de menționat faptul că Sony Tablet Z2 este complet rezistent la apa, care poate fi util în timpul vacanței.

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB, QUAD-Core 2.3 Ghz

Amenajare grafică: Adreno 330

Memorie RAM: 3 GB

Memorie internă: 16 GB

Ecran: TFT LCD-inch, 10,1 1920x1200 pixeli

În plus: modem 4G LTE, Wi-Fi

Sistem de operare: Android 4.4

Capacitatea bateriei: 6000 mAh

Camera: 8-megapixeli (înapoi), 2.Frontul de 2 megapixeli)

Greutate: 427 g

Preț: De la aproximativ 2 000 PLN

Apple iPad Air

Propunerea noastră pentru oamenii de afaceri este cea mai recentă generație de Air Apple iPad. Acest comprimat este extrem de atent realizat, poate savura o operare foarte buna, o lunga timp de standby si acces la sute de mii de aplicatii utile. Avantajul său față de produsele Android constă în principal pe optimizare. Fiecare aplicație funcționează aici extrem de ușor. Nu există, de asemenea, nici o problemă de lipsă de compatibilitate, iar problemele de accident sau FreeZy sunt extrem de rare. Carcasa are doar o grosime de numai 7,5 mm, ceea ce face ca iPad 'un aer unul dintre cele mai subțiri dispozitive de pe piață. Calitatea imaginii afișate bate concurența pe cap. La suprafața de numai 9,7-inch avem de-a face cu o rezoluție de 2048x1536 pixeli. Totul este disponibil în mai multe versiuni. Distingem între numărul de built-in memorie internă și versiuni cu sau fără modem.

Date tehnice și preț:  

Procesor: Apple A7, Dual-core 1.4 Ghz

Amenajare grafică: Powervr G6430

Memoria RAM: 1 GB

Memorie încorporată: 16, 32, 64 sau 128 GB

Ecran: IPS LCD de 9,7 inci, 2048x1536 pixeli

În plus: Wi-Fi, modem 3G LTE

Sistem de operare: Apple iOS 7

Capacitatea bateriei: 8827 mAh

Camera: 5-megapixeli (înapoi), 1.2-megapixeli (față)

Greutate: 469g

Preț: De la aproximativ 2 000 PLN

Raportul prețului / calității

În categoria celui mai bun comprimat la un preț rezonabil, fără nici o îndoială, câștigă Asus Nexus 7, Produs pentru Google. Avantajele sale de bază sunt în primul rând un preț motivat, cea mai recentă versiune de Android, ecran de bună calitate și un procesor eficient. Nexus 7 este disponibil în mai multe versiuni (diviziune datorită numărului de memorie internă încorporată și versiune WiFi și WiFi + modem). Întregul este făcut extrem de atent și când vine vorba de ergonomie, nu este nimic de găsit defecțiune. Un ecran mic, de 7 inch va afișa imaginea în rezoluția de 1920x1200 pixeli, deci la fel ca o mulțime de comprimat Sony mai scump. Nexus 7 va funcționa perfect pe picior de plecare, ca un dispozitiv de afaceri și centru de divertisment multimedia. Android versiunea 4.4 Kitkat este lipsit de suprapuneri de sistem, care funcționează extrem de ușor.

Date tehnice și preț:

Procesor: Qualcomm Apq8064, Quad-Core 1.5 Ghz

Adevărul grafic: Adreno 320

Memorie RAM: 2GB

Memorie încorporată: 16 sau 32 GB

Ecran: IPS LCD 7-inch, 1920x1200 pixeli

În plus: Wi-Fi, 3G / 4G (opțional)

Sistem de operare: Android 4.4

Capacitatea bateriei: 3950mAh

Camera: 5-megapixeli (înapoi), 1.2-megapixeli (față)

Greutate: 290 g

Pret: De la Despre PLN 650

Jocuri și Multimedia

Dacă utilizați tableta în primul rând pentru jocul de jocuri și multimedia, ar trebui să acorde o atenție deosebită uneia dintre cele mai recente propuneri ale producătorului chinez Lenovo. Vorbim despre model Tableta de yoga 10. În ciuda performanței medii, această tabletă va funcționa perfect ca un centru electronic de divertisment. carcasa lui extrem de practic nu obosesti o mână în timpul utilizării (construcții ergonomice, colectari speciale și un set corespunzător centrului de greutate). Grație unui yoga special, o tabletă de yoga 10 poate fi setat pe un birou ca un monitor și de exemplu un vizionarea de filme convenabil. Întregul este oferit acest lucru la un preț rezonabil.

Date tehnice și preț:

Procesor: Mediatek MT8389, Quad-Core 1.2 Ghz

Amenajare grafică: Powervr SGX544

Memorie RAM: 1GB

Memorie încorporată: 16 sau 32 GB

Ecran: IPS LCD 10,1-inch, 1280x800 pixeli

În plus: Wi-Fi, 3G modem

Sistem de operare: Android 4.2

Capacitatea bateriei: 9000 mAh

Camera: 5-megapixeli (înapoi), 1.6-megapixeli (față)

Greutate: 605 g

Pret: de la aproximativ 1000 pln

Recomandat
Lasă Un Comentariu