Principal » Internet » Cel mai bun filmare pe iPhone

Cel mai bun filmare pe iPhone

Internet : Cel mai bun filmare pe iPhone

Shooter este unul dintre cele mai populare genuri de jocuri, disponibile pentru utilizatorii iPhone 'a. O selecție mare nu este întotdeauna sinonimă, cu o garanție de distracție de înaltă calitate - mai ales dacă începem să căutăm cele mai bune jocuri de acest fel. Pentru a salva o căutare, vom prezenta cinci jocuri cele mai interesante din genul de fotografiere disponibile pe iPhone „A. Când ardere aceste titluri, puteți fi sigur de distracție de înaltă calitate.
Declanșator mort
Puteți face fără umbra de îngrijorare că declarația este Declanșator mort Este pentru iPhone 'și un titlu ca și pentru PC-urile și consolele staționare ale seriei de datorie. Gameplay de calitate superioară, atmosferă și rafinat pentru a limita grafica sunt principalele avantaje ale unuia dintre cele mai bune schimbări FPS cu această declarație. Dispute accentul pe fizica avansată, coloana sonoră evocatoare și multitudinea de moduri de joc.

Declanșator mort Oferă acces la terenul extins, unde mai mult de 21 de arme ne așteaptă să folosim în 10 locații variate, dar și moduri de rețea interesante, cu accent pe supraviețuire, garantând împrăștierea constantă cu hoardele zombie. O mare redare și acces complet gratuit la principalele avantaje pentru a încerca acest titlu în primul rând.
ISNIPER 3D ARCTIC WARDFARE
Dacă sunteți în căutarea unei fotografii pe iPhone 'A, permițându-vă să jucați un lunetist profesionist, atunci ISNIPER 3D ARCTIC WARDFARE Va fi cea mai bună alegere în această situație. Jucătorul este aruncat în centrul de complexe de zăpadă, care va permite vânătoarea eficientă pe adversarii de la câteva sute de metri. Au fost oferite diferite locații, precum și 10 tipuri de arme.


ISNIPER 3D ARCTIC WARDFARE Deși este prezentată din perspectiva FPP, se abate de la jocuri clasice de acest tip. Aici trebuie să abordăm încet fiecare adversar, pentru că mergem la element va duce la moarte anxietate. A fost dus la povestea potrivită care motivează să termine campania.
Fistru de declanșare
Fistru de declanșare Acest lucru se află lângă declanșatorul mortal, una dintre cele mai extinse împușcări de rețea de pe iPhone 'A. Este disponibilă gratuit, iar acțiunea de joc este afișată din perspectiva TPP. A fost acordată modurilor diferite începând cu eliminarea tuturor dușmanilor din arenă, deathmatch echipa sau printr-un mod special de capră sacră. Interesant, dacă nu avem la conexiunea de timp la Internet, putem concura împotriva oponenților calculator în modul offline.Fistru de declanșare În plus față de corpul de iluminat audiovizual rafinat, oferă o multitudine de opțiuni de dezvoltare super-erou, inclusiv extragerea piei suplimentare și posibilitatea de a obține arme unice. Serviciile de asistență ale centrului de jocuri și realizările unice motivează în plus față de competiție, efectuând misiuni și sarcini speciale. Dacă ați visat la un joc în stil SOCOM - unul dintre cele mai populare împușcături de rețea TPP pe console - pe iPhone, acest pumn de declanșare este o poziție obligatorie.
Resident Evil 4: Platinum
Resident Evil 4: Platinum Aceasta este una dintre cele mai bune vederi ale genului de supraviețuire a seriei de cult - groază. Ia pe caracterul Leon Kennedy, care merge la setul sat întunecat în Spania, unde a răpit Ashley - fiica președintelui american. Sarcina noastră este nu numai pentru a reflecta femeia, dar, de asemenea, pentru a rezolva puzzle-ului de transformare a oamenilor în fiare însetați de sânge.


Resident Evil 4: Platinum Acestea sunt caracterizate printr-o atmosferă întunecată, locuri variate (sat, castel, insulă), moduri de joc suplimentare (modul de Mercenari care constă în uciderea cel mai mare număr de adversari) și posibilitatea de a juca ca Ada Wong. Controlul convenabil, corpul de iluminat AV rafinat, precum și un complot interesant sunt principalele avantaje ale acestei producții. Dacă nu ați încercat o versiune PC sau console staționare, merită să încercați Vizualizări pe iPhone 'A.
Call of Duty: Zombies
Fanii seriei de serii de serviciu vor aminti cu siguranță modul Zombies, prezent pe PC și console staționare. Acum, utilizatorii iPhone "a primit un joc separat numit Call of Duty: Zombies, unde prima vioară joacă zombie. Sarcina noastră este de a învinge valul după valul inamicului, baricadându-se la punctele strategice, iar uciderea ulterioară a adversarilor. Între runde, putem cheltui bani câștigați pentru noi arme și armuri, datorită cărora gameplay-ul cu fiecare etapă este mai exigentă.


Call of Duty: Zombies Oferă niveluri cu atenție proiectate, misiuni variate și redare ridicată, cu un sistem de luptă intuitivă. Au existat mulți adversari interesanți, o animație netedă și posibilitatea de a câștiga arme ascunse. Seria Fania Call of Duty se va simți acasă, în timp ce noii jucători vor absorbi jocul pentru ore lungi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu