Principal » Internet » Cele mai bune strategii pe Windows Phone

Cele mai bune strategii pe Windows Phone

Internet : Cele mai bune strategii pe Windows Phone

Dispozitivele de la Windows Phone oferă un număr de jocuri strategice interesante care ocupă un jucător pentru ore lungi. Cum de a alege cel mai interesant? Mai jos prezentăm lista noastră de propuneri cele mai interesante, aflate în specia sa, și în același timp merită atenție.
Monopol 
Monopol este o combinație de tabla de joc care necesită player-ul pentru a juca o abordare strategică. Acest lucru este aproape perfect transferați pe ecranele Windows Phone de unul dintre cele mai populare jocuri de bord din lume cu același nume. Scopul jucătorului este de a naviga pe tablă și de a obține un monopol și achiziționați cu precizie cât mai multe proprietăți pe bord.


O sarcină suplimentară a jucătorului în Monopol Este de a aduce adversari la faliment. Titlul se distinge printr-un cadru grafic transparent, reguli simple pentru gameplay-ul și un meniu intuitiv. Nu există nici o lipsă în modul multiplayer cu jucători din întreaga lume, datorită căreia nu mai poți plânge de lipsa de adversari decente. Dacă vă plac provocările și jocurile de bord, acest monopol pare unul dintre cele mai bune alegeri.
Joc cavaler
Joc cavaler Aceasta este una dintre cele mai extinse strategii cu elementele RPG, emise pentru dispozitivele de la Windows Phone. Plasați acțiunile depuse în epoca medievală întunecată, unde este un general ambițios, trebuie să ne ocupăm de conflictele locale pentru a câștiga în cele din urmă coroana. Cum de a juca un joc strategic Knight reprezintă o poveste interesantă, multi-strat, cu o mulțime de răsturnări și se transformă neașteptate.


Joc cavaler Necesită răbdare și dedicare la mai multe ore pentru dezvoltarea echipei. Începem ca Way Royal să se ridice pentru Împărăție ca pe viitorul conducător cu dezvoltarea jocului. Un număr mare de statistici care specifică lupta, peste 90 de misiuni pentru a trece și o interfață transparentă reprezintă puterea acestui titlu - este în valoare de verificare a jocului în acțiune, dacă valoarea unui sistem extins.
Revolta regală!
Revolta regală! Aceasta este o propunere ideală pentru amatorii de strategie turn - Apărare. Începem cu o armată mică pe care ne vom extinde pentru unitățile ulterioare cu progresul jocului. În total, pentru a ajunge la summitul de putere și ipoteza coroanei, va trebui să cucerim cât mai multe 58 de încuietori umplute cu diverse adversari. Între bataterul individual, putem dezvolta, de asemenea, capacitatea și soldații eroului supuse lui.


Revolta regală! Acesta este caracterizat printr-o setare grafică tridimensională detaliată. În plus față de abordarea strict strategică a jocului, elementele logice și arcade sunt, de asemenea, incluse. De remarcat este complotul, care nu se limitează la interconexirile care umple următoarea bătălie. O lungă perioadă de timp de joc, un nivel tot mai mare de dificultate progresiv și diversitatea lupte sunt principalele caracteristici ale acestui titlu.
Joc de război
Joc de război Aceasta este o altă strategie extinsă care merită să o examinezi mai atent la. Sub forma unui ghid general, forța militară și sarcina noastră este de a obține o putere absolută în Imperiu. Eliminarea jucătorului este o serie de unități diversificate, care, împreună cu progresul jocului, ar trebui să fie extinse cu noi abilități. Cu timpul, vom câștiga mai multe continente și este posibil să jucăm cu prietenii din alianță.


Joc de război oferă peste 70 de unități, diferă în abilități unice. În total, peste 90 de misiuni așteaptă jucători, garantând distracție timp de mai multe ore. În plus față de cooperarea deja menționată cu un jucător live, există, de asemenea, puțuri posibile pentru titlul celui mai bun conducător al Imperiului. Un factor de motivare suplimentar pentru distracție sunt turnee săptămânale organizate de dezvoltatorii de jocuri. Întregul este completat de un corp de iluminat audiovizual transparent și de redare ridicată.
Joc Mafia
Joc Mafia Aceasta este o strategie combinată cu elementele RPG, datorită cărora vom juca un erou periculos pentru supraviețuire. Campania Jocul a fost plasat în Statele Unite într-o lume fictivă gangster, referindu-se la 1950 de la vârsta anterioară. O trăsătură caracteristică este un corp de iluminat detaliat calitate HD, un nivel ridicat de dificultate și multiplayer, ciocnirile cu alți jucători.


Joc Mafia Vă permite să vă încarnați într-un gangster mediu, ceea ce împreună cu dezvoltarea jocului va avansa la următoarele niveluri ale ierarhiei mafiei. Pentru a face acest lucru, trebuie să câștigăm o varietate de gangsteri sub formă de hoți sau ucigași în serie. Clima ficțională a Las Vegas, duelurile interesante în modul multiplayer, modul de cooperare și redarea gigantului sunt elemente care fac un joc unul dintre cele mai interesante titluri din speciile de strategie pe Windows Phone Phone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu