Principal » tehnologii » Cele mai bune routere 2014 - Clasament

Cele mai bune routere 2014 - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune routere 2014 - Clasament

Routerele wireless sunt în prezent un lucru indispensabil în fiecare casă unde se află conexiunea la Internet. Cu routere puteți naviga cu ușurință Internetul fără fir, atât pe laptopuri, cât și pe toate tipurile de dispozitive mobile - smartphone-uri, comprimate sau console de joc handheld. Astăzi clasament va prezenta, în opinia noastră, cele mai bune routere pentru aplicații casnice care au văzut lumina zilei în acest an. Vă invităm să citiți.

TP-LINK TD-W8960N

Preț: aproximativ 170 pln

TP-Link este, fără îndoială, cea mai populară companie care oferă routere pe piața noastră atât pentru casă, cât și pentru ceva mai profesionist. Modelul D-W8960N De aceea, el sa găsit în primul rând, pentru că el oferă de bună calitate și durabilitate pentru un preț foarte rezonabil. Este suplimentar destul de popular și testat. Este demn de adăugat că întregul este recomandat, printre altele, pentru a împărtăși conexiunea ADSL, care sunt oferite de Netia și Neostrada. Avem de-a face aici, printre altele, utilizarea tehnologiei wireless N, care oferă transferuri de date până la 300MB / s. Dacă întâmpinați să lucrați de acasă, veți aprecia faptul că routerul utilizează tehnologia prezentată suport Tunelurile IPSec VPN, care oferă o conexiune sigură între casă și rețea din compania dvs. În cele din urmă, este demn de menționat apariția, deoarece aceasta face distincția pe fondul competiției - poate.

LINKSYS EA2700

Preț: De la Despre PLN 300

Pentru cei care se ocupă de confort. Linksys EA2700 este în primul rând trivial pentru a configura hardware-ul care este recomandat doar pentru rețelele tipice de acasă. Avem de a face aici cu utilizarea rețelei de N, care asigură un transfer de date de mare, o serie de funcții utile și durabilitate foarte mare, a se potrivi perfect marca Linksys. Din păcate, acest router este un pic mai scump decât predecesorul său. Este demn de remarcat faptul că întregul este extrem de compact și se poate ascunde în cele mai mici colțuri ale apartamentului, care nu strică decorul camerei.

Asus RT-AC66U

Preț: de la aproximativ 550 pln

De data aceasta ceva de la raftul de sus. ASUS RT-AC66U sunt echipamentul pentru utilizatorii puțin mai exigenți. Întreg, dincolo de designul original poate lăuda funcționalitate puternică. Avem de-a face, printre altele, cu tehnologia 802.11AC, trei antene care oferă o putere de semnal mult mai bună decât concurența și o interfață clară cu o configurație cuprinzătoare. Asus împreună cu routerul prezentat oferă, de asemenea, acces la serviciile cloud gratuite (inclusiv spațiul pe disc). Din păcate, pentru calitatea și funcționalitatea pe care trebuie să o plătiți. Deci, dacă nu sunteți sigur dacă utilizați pe deplin posibilitatea echipamentului descris, gândiți-vă la cumpărarea unei alternative mai ieftine. 

D-LINK DIR-868L

Preț: de la aproximativ 560 pln

A fost relativ ieftin, a fost, de asemenea, convenabil, au existat și echipamente de la raftul superior. Deci, pentru ceva original și, în același timp, oferind o gamă largă de funcții. Sinonim cu un design original al routerelor este cu siguranță un model DIR-868L oferit de D-Link. Designul său sparge formele tradiționale ale modelelor cele mai populare și pot fi utilizate cu succes ca o decorare modernă de interior. Deci, nu trebuie să ne facem griji pentru găsirea unui calcul, în care dorim să-l ascundăm. D-LINK DIR-868L În mod similar, la ASUS descris anterior oferă suport pentru rețeaua wireless WiFi în cel mai recent standard 802.11ac. Au fost, de asemenea, un port USB aici 3.0, acces la serviciile cloud gratuite și până la 6 antene care oferă o gamă uriașă (3 pentru frecvențe 2.3 până la 4GHz și 5GHz). Din păcate, dacă cineva dorește designul original, calitatea de înaltă calitate a manoperă și o serie de funcții suplimentare trebuie să se bazeze cu un preț ridicat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu