Principal » Android » Cele mai bune programe online pentru a asculta radioul

Cele mai bune programe online pentru a asculta radioul

Android  : Cele mai bune programe online pentru a asculta radioul

Vrei să asculte muzică on-line, dar nu sunt interesați de cântece promovate de posturi de radio mari? Pariați pe aplicații care vă permit să alegeți muzica cu conținut de radio pe care le cunoașteți și ca. Iată cele mai bune!

Pentru prima aruncare merge Tub.Fm, care a fost fondată în agora. Din acest motiv, este posibil de a asculta această companie aparținând acestei companii: Tokfm, Rock Radio, Radio Zlote Przeboje - aceasta este cea mai renumite stații de. Cu toate acestea, suntem interesați de radio online numai online, oferind muzică cu un tip specific. 

În tub.FM poate asculta toate tipurile de toplists: top 40 pop, rock, dans și hip-hop. Nu există, de asemenea, posturi de radio care eliberează muzică din decenii specifice - NP. Pop de optzeci sau piese poloneze din anii șaptezeci. Sute de posturi de radio catalogate de specii și popularitate. Administratorii au pregătit stații cu film, muzică acustică, gravă sau disco polo. Tub.FM vă permite să vă creați propriile canale și să căutați cu ușurință specia, numele radioului sau artistului.

O ofertă de funcționalitate apropiată Deschide FM - Serviciul Creatorilor Gadu-Gadu care oferă acces la câteva duzini de posturi de radio sortate în așa fel încât în ​​tub.Fm.  În plus față de stațiile de artiști și specii, Open FM are canale Viva și MTV care conțin cele mai populare melodii care apar în aceste medii. 

Minus Open FM este lipsa unui motor de căutare care vă permite să găsiți cu ușurință canale specifice, dar datorită multor categorii, nu este o sarcină dificilă. Avantajul Open FM este un design grafic excelent, abilitatea de a descărca clientul pe PC și aplicații mobile, precum și - informații bogate despre cântecul jucat: Cover, Contractor, Titlu și Anul eliberării. 

O alternativă interesantă pentru a deschide FM și Tuba.FM este Lastfm - o rețea socială care vă permite să colectați informații despre muzica pe care o ascultați (în aplicațiile Winamp, Windows Media Player, Foobar), dar are și un jucător care acționează ca un radio. LastFM este deosebit de valoros pentru persoanele care utilizează funcția de codare. Apoi, playerul muzical va fi sugerat în conformitate cu gusturile noastre - aplicația va colecta informații despre piesele artiștilor noștri și va propune similare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu