Principal » tehnologii » Cele mai bune programe de redare a muzicii pe Android

Cele mai bune programe de redare a muzicii pe Android

tehnologii  : Cele mai bune programe de redare a muzicii pe Android

Jucătorii de muzică portabil au fost deja cunoscuți în anii 80 din secolul anterior. Vorbesc aici, desigur, după popularul Walkman. După ei, timpul pentru a juca muzică de la discuri audio discontinue, până când a venit așa-numita eră. Empetrójek. Acestea au fost caracterizate în primul rând de dimensiuni mici, o mulțime de memorie și foarte des o calitate bună a sunetului. Astăzi, jucătorii muzicali sunt cea mai frecvent parte integrantă a telefoanelor moderne. Calitatea muzicii fiind jucat în cazul lor nu depinde numai de echipamentul în sine, ci și din software-ul. Următorul ghid va prezenta cele mai bune, în opinia noastră, aplicații, datorită cărora vom putea să se bucure de muzica noastra preferata. Noi incepem!

O versiune populară mobilă merge la atelier Winnampa, care a fost creată special pentru utilizatorii de smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android. Avem de-a face aici cu o funcționalitate aproape identică ca în versiunea PC și MAC și. Prin urmare, au existat posibilitatea de a crea o listă de redare, selecție corespunzătoare coajului, jucând posibilitățile de a juca fișiere muzicale și video și, ceea ce este important, controlul sunetului utilizând un egalizator simplu. Winamp ar trebui să vă ofere în special celor care nu doresc să se îngroape în zeci de opțiuni - meniul Program este extrem de intuitiv. În plus, în plus, nu ocupă o mulțime de spațiu de memorie și poate fi instalat pe un dispozitiv mai mic.

O altă aplicație muzicală care merită demonstrată este Spotify. Cu toate acestea, nu este vorba despre calitatea sunetului și posibilitatea de a stabili culoarea, și despre muzica în sine. Pentru a asculta melodiile binecunoscute ale interpreților dvs. preferați sau a pieselor de nișă dintr-o anumită tendință muzicală, nu trebuie să ne deranjăm cu descărcarea fișierelor și să le copiem în memoria smartphone-urilor. Vă mulțumim pentru a observa toate melodiile disponibile online complet gratuit, oriunde găsim. Doar aveți conexiuni active la Internet. În plus, versiunea plătită vă permite, de asemenea, să descărcați melodii redate în prezent pe cartela de memorie. Printre opțiunile de program, găsim, printre altele, un motor de căutare, datorită căruia veți găsi un cântec interesant, artistul, playlist sau nume de album. Aplicația Spotify este disponibilă în versiunea lingvistică poloneză, care va facilita în mare măsură serviciul său.

Player standard Android. Nu este diferit! O aplicație muzicală care este încorporată în sistemul Android, de asemenea, bine verificată. Avem de-a face aici cu un sunet de bună calitate, posibilitatea de a ajusta tonurile de bază și de a adăuga mai multe efecte sonore. Au existat, de asemenea, o funcție de lucrări de segregare pe titluri, contractori, albume sau specii muzicale. O altă opțiune importantă este capacitatea de a crea o listă de redare. Întregul este preluat suplimentar un meniu simplu de utilizat în poloneză. Avantajul playerului standard este optimizarea ei - nimic tăieturile, iar calitatea sunetului este într-adevăr satisfăcătoare. Mai mult, nu trebuie să descărcați nimic - aplicația este instalată din fabrică.

În cele din urmă, un jucător ușor mai profesionist, care, potrivit multor suporturi de smartphone, este cea mai bună aplicație de pe piață. Despre care vorbesc Powermp 'adică. Versiunea sa gratuită de încercare vă va permite să verificați toate cele mai importante opțiuni. Folosind programul prezentat, suntem capabili de a reproduce următoarele tipuri de fișiere: MP3, MP4 / M4A (ALAC), OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, WV, TTA, MPC și AIFF. A fost, de asemenea, un egalizator grafic amplu aici, care oferă și mai multe configurații finite dincolo de posibilitatea de setare manuală. În plus, Poweramp permite:

- O persoană de reglare a tonurilor mici și înalte,

- Setarea sunetului stereo, echilibru,

- Funcția Crossfade,

- Posibilitatea de a crea și de a importa / exporta lista de redare (M3U, M3U8, PLS, WPL),

- Gruparea de melodii pe titluri, contractori, albume, un fel de muzică,

- Suport pentru texte afișarea și posibilitatea de a juca un plugin musiXmatch,

- 4 tipuri de widget-uri convenabile instalate pe desktop și permițând controlul convenabil al programului,

- vizualizări,

- Personalizați aspectul folosind diferite tipuri de piei.

După cum puteți vedea, pe piață există multe aplicații muzicale de înaltă calitate, fiecare dintre acestea ar trebui să aleagă ceva pentru dvs. Unele sunt puțin mai extinse și vă permit să vă distrați cu sunetul. Altele, datorită meniului simplu, acestea nu ar trebui să provoace o problemă chiar mai puțin decât utilizatorii avansați. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu