Principal » Gaming » Cele mai bune jocuri pentru luarea de ecran

Cele mai bune jocuri pentru luarea de ecran

Gaming  : Cele mai bune jocuri pentru luarea de ecran

Doriți să creați capturi de ecran de pe computer, dar nu știți ce program va fi cel mai bun? Iată aplicații bune, distinse prin funcționalitate și eficacitate. 

Prima poziție este Fraps nemuritor - cel mai popular program pentru capturarea video și a capturilor de ecran. Din păcate, într-o versiune gratuită, Fraps vă oferă posibilitatea de a salva ecrane numai în format BMP. Imaginile stocate în această extensie ocupă o mulțime de spațiu pe disc - chiar și câteva megaocteți. O utilizare ulterioară a aplicațiilor pentru conversia ecranelor la JPG sau PNG este necesară. Acest lucru nu este dificil - nu-l face gratuit Irfranview, dar la urma urmei - aceasta este o problemă. 

Astfel de probleme nu vor fi cu LightScreECE - un program complet gratuit pentru realizarea capturilor de ecran, distincute prin configurație ușoară și de eficiență ridicată. În plus, merită să știți că majoritatea programelor de secvențe video au, de asemenea, o funcție de screening. Da, de exemplu. Cu programul DXtor și Bandlicam.

Dacă utilizați Steam, puteți face capturi de ecran de la jocuri prin instrumentul încorporat. Doar apăsați F12 în timp ce redați F12. O funcție similară are o platformă X-Fire.

Recomandat
Lasă Un Comentariu