Principal » Android » Cele mai bune cititoare RSS online

Cele mai bune cititoare RSS online

Android  : Cele mai bune cititoare RSS online

Sunteți un Internaută avansat care comentarii zeci de pagini, are multe site-uri preferate pe care controalele în mod regulat, aceasta este o modalitate foarte bună de a se bucura de navigare de zi cu zi pe rețea este RSS reader. 

RSS Reader este un agregator de conținut Internet - majoritatea paginilor au fluxuri RSS, unde informațiile despre ultimul conținut adăugat pe site sunt salvate automat. Dacă vom adăuga canalul la cititorul nostru, atunci vom primi notificarea de noi produse în serviciul - și putem citi primele câteva fraze, titlul pentru a vedea imaginea, sau pentru a vizualiza întregul mesaj sau articole. Multe depinde de setările cititorului nostru. 

RSS reader poate fi disponibil ca aplicațiile instalate pe computer sau o versiune on-line. Acum sugerăm trei poziții care sunt disponibile din browser, datorită căruia nu se vor confrunta cu computerul și vor începe pe fiecare hardware la care va fi conectat Internetul. 

Furaj

Feedly este unul dintre cele mai populare cititoare RSS disponibile online - se remarcă cu simplitatea interfeței și posibilitățile mari de a configura aspectul canalului și conținutul prezentat. Programul poate căuta automat fluxurile RSS furnizate de părțile noastre.

Dezavantajul numai grave poate fi lipsa de versiunea în limba poloneză. Utilizatorii liberi pot aștepta, de asemenea, mai mult pentru a actualiza canalele decât titularii versiunii Pro, totuși, acest lucru gratuit este complet funcțional, transparent și foarte configurabil. Datorită acestui lucru, ea a câștigat o astfel de popularitate atât de mare, ajungând la o duzină de milioane de utilizatori. Este demn de remarcat faptul că Feedly are aplicațiile mobile de pe tablete, smartphone-uri și extensii de browser.

Vechiul cititor

În ceea ce privește aspectul și prezentarea conținutului, vechiul cititor este cel mai modelat pe Google Reader (Google Reader), care a fost închis în 2013. Ce mai sunt: ​​utilizatorii de platformă Google își pot transfera canalele și setările către vechiul cititor. 

Vechiul cititor este perfect stilistic și funcționează foarte eficient. În plus, permite importul și exportul ușor de canale în format OPML.  Singurul său dezavantaj este lipsa de aplicații mobile pentru smartphone-uri și tablete.

Netvibes

Netvibes este nu numai cititor RSS, dar, de asemenea, un puternic instrument de analiză și de căutare. Din păcate, majoritatea celor mai interesante, indisponibile oriunde altundeva, funcția este disponibilă pentru o taxă de sare (499 de dolari / lună). Din fericire, versiunea gratuită a Netvibes este bine verificat ca un cititor RSS - putem adăuga cu ușurință conținut nou și configura aspectul lor. 

Mai mult, Netvibes vă permite să instalați gadget-uri și aditivi care nu au legătură cu feedurile RSS: NP. Informații meteo sau fluxuri de la site-urile de rețele sociale.

Alegerea cititorilor RSS este disputele, în special în versiunea online, care vă permit să accesați cu ușurință paginile dvs. preferate de pe fiecare computer de pe Pământ. Dacă cele trei servicii date nu doresc să guste, puteți verifica următorul NP. Puls.

Recomandat
Lasă Un Comentariu