Principal » tehnologii » Cele mai bune netbook-uri 2014 - Clasament

Cele mai bune netbook-uri 2014 - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune netbook-uri 2014 - Clasament

Netbook-uri, laptop-uri sau ușor mai mici, cel mai frecvent lipsite de unitate optică și oferind un pic mai rău parametri de la frații lor mai mari, începe încet să părăsească Lamus. Se datorează în primul rând popularității în creștere a tabletelor care au lovit piețele globale. Cu toate acestea, sistemul tradițional de operare al tastaturii și Windows pentru mulți sunt încă determinați în achiziționarea de echipamente noi. Prin urmare, unii dintre cei mai importanți producători continuă să producă netbook-uri. Clasamentul de mai jos prezintă aceste modele care, în opinia noastră, merită remarcat.

Pe lista noastră existau dispozitive a căror preț este răspândit în intervalul cuprins între aproximativ PLN 1000, și 1900 PLN. Avem de-a face aici cu patru modele diferite care se pot lăuda cu diferite performanțe și funcționalități. Începem cu cele mai ieftine!

Acer Aspire V5-131

Date tehnice și preț:

Ecran: 11.6 "1366x768

Matrix: lucios

Procesor: Celeron 1017U 1.6GHz

HDD Drive: 500GB

RAM: 4GB

Placă grafică: Accelerator de medii Intel Graphics HD

Unitate optică: Nici unul

Sistem de operare: Nici unul

WLAN: b / g / n

Bluetooth: Da

HDMI: Da

Greutate: 1,38 kg

Preț: de la aproximativ 1050 pln

Un netbook de bază care aparent nu iese în evidență ca un special. Cu toate acestea, este lăudat de utilizatori pentru o muncă liniștită, o baterie bine deținere și fără probleme. Producătorul a folosit o matrice tradițională strălucitoare cu 1366 x 768. Din păcate, la soare, puteți vedea puțin pe el. Procesor Celeron din seria 1017U 1.6GHz va funcționa perfect la editarea documentelor, navigarea pe site-uri sau redare multimedia. Din păcate, nu conta pe computer pentru a face față celor mai recente jocuri sau programe exigente. Amenajarea Intel Intellificată este responsabilă pentru grafică. Un BIG Plus este un port HDMI încorporat, datorită căruia putem conecta rapid un netbook, de exemplu la un televizor și de a vă bucura de filme în rezoluție Full HD. Prețul scăzut este dictat, printre altele, lipsa sistemului de operare instalat. Trebuie să câștigăm pe cont propriu.

Asus vivobook x200ma-kx051d

Date tehnice și preț:

Ecran: 11.6 "1366x768

Matrix: lucios

Procesor: Pentium N3520 2.1

HDD Drive: 500GB

RAM: 4GB

Placă grafică: Accelerator de medii Intel Graphics HD

Unitate optică: Nici unul

Sistem de operare: Nici unul

WLAN: b / g / n

Bluetooth: Da

Modem 3G: Nu

HDMI: Da

Greutate: 1,2 kg

Pret: De la PLN 1300

Oarecum mai scump decât predecesorul, pentru că costă aproximativ 250 PLN mai multe Netbook este Asus Vivobook X200ma-KX051D. ASUS se poate lăuda cu o mai bună reputație între utilizatori decât produsele Acer. Deja cu ochiul liber, puteți vedea că modelul prezentat este mai bine realizat din predecesorul. Cu toate acestea, datele sale tehnice sunt foarte asemănătoare cu acer "a. Singurele diferențe vizibile sunt procesorul și modemul 3G construit suplimentar. Deci, dacă sunteți adesea călătoriți și utilizați simultan Internetul și nu vă gustați să lucrați la tabletă, Netbook Asus va fi o alegere excelentă. Bateria sa de până la 10-12 ore, iar procesorul și 4 GB de RAM vor oferi o funcționare fără probleme în timpul navigării pe site-uri web, utilizând documente multimedia sau de editare. În plus, modelul Vivobook X200MA-KX051D este de aproape 200 de grame mai ușor decât un acer competitiv. Aici este, de asemenea, instalat lipsa unui sistem de operare.

Lenovo IdeaPad Flex 10

Date tehnice și preț:

Ecran: 10.1 "1366x768 touchscreen

Matrix: Mat

Procesor: Pentium N3520 2.1

HDD Drive: 500GB

RAM: 4GB

Placă grafică: Accelerator de medii Intel Graphics HD

Unitate optică: Nici unul

Sistem de operare: Windows 8

WLAN: b / g / n

Bluetooth: Da

Modem 3G: Nu

HDMI: Da

Preț: de la aproximativ 1350 pln

Timp pentru un pic mai original de la predecesori. Echipamente. De data aceasta de la producătorul chinez Lenovo. Vorbim despre modelul IdeaPad Flex 10. Ce, în afară de un preț ușor mai mare, diferă de predecesorii săi? Ei bine, lista este destul de mare. Să începem cu matricea. Aceasta, în ciuda o diagonală mai mică (10,1 inci) se poate lauda cu aceeași rezoluție (1366 x 768). În plus, acesta a fost echipat cu un multidotyk, care facilitează în mod semnificativ utilizarea unor aplicații. Un alt lucru este un sistem de operare preinstalat. În acest caz, acesta este Windows 8. Cuvântul "flex " în nume nu a apărut fără motiv. Ecranul Netbook poate fi rotit cu aproape 180 de grade. Datorită acestui lucru, putem de la partea pe care există o tastatură pentru a face un fel de stand pentru a face o prezentare sau pentru a viziona un film convenabil, de exemplu,. Alți parametri nu se abate de la ASUSA descrisă anterior. Dezavantajul în raport cu predecesorul este lipsa unui modem integrat 3G.

ASUS X200CA-CT111H

Date tehnice și preț:

Ecran: 11.6 "1366x768 touchscreen

Procesor: Core i3 3217U 1.8

HDD Drive: 500GB

RAM: 4GB

Placă grafică: grafică Intel HD 4000

Unitate optică: Nici unul

Sistem de operare: Windows 8

WLAN: b / g / n

Bluetooth: Da

Modem 3G: Nu

HDMI: Da

Preț: De la aproximativ 1800 pln

La sfârșitul listei noastre, luând în considerare prețul, un alt model ASUS a fost deja. De data aceasta este x200ca-ct111h. Care este netbook-ul? Mai presus de toate, performanțe mult mai bune de la concurenții descriși anterior. La început, merită menționat o matrice touch de 11,6 inci și afișarea imaginii în rezoluția 1366x768 pixeli. În plus, avem de-a face aici cu un sistem de operare preinstalat (Windows 8) și un procesor rapid Intel Core din seria I3, ceasul tactorat 1.8 Ghz. Datorită lui și aspectului grafic al Intel HD din seria 4000, ne putem permite să instalați jocuri și programe ușor mai solicitante. Un computer poate fi comparat cu succes cu laptopurile mai mari. El poate acționa, de asemenea, ca unitate primară la domiciliu pentru un utilizatorii mai puțin solicitante. Din păcate, puteți căuta aici aici modemul 3G încorporat. Este demn de remarcat, totuși, că acumulatorul său durează până la 10-12 ore de muncă continuă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu