Principal » Internet » Cele mai bune navigații smartphone

Cele mai bune navigații smartphone

Internet : Cele mai bune navigații smartphone

Având un telefon modern nu trebuie să cumpere o navigare auto externă. Telefonul smartphone cu modulul GPS poate fi o alternativă eficientă la sistemele de navigație tradiționale. Aveți nevoie doar de un bun software. În ghidul nostru, prezentăm cele mai interesante aplicații care oferă hărți exacte și garantarea unei utilizări convenabile. 

Sygic: Navigare GPS

Versiune: Android și iOS

Sygic: GPS Navigation este unul dintre cele mai populare programe de navigare: a fost deja descărcată de 30 de milioane de ori. Sursa succesului aplicației este faptul că a utiliza cea mai înaltă calitate a TomTom.

Programul oferă o vizualizare 3D atractivă, care vă permite să orientați cu ușurință pe traseu. Sygic: navigarea GPS a fost adaptată pentru a utiliza module grafice avansate utilizate în smartphone-urile de clasă superioară (accelerația hardware). Călătoresc un sistem de sugestii de voce, o vedere specială a intersecției și o funcție care informează despre colțurile periculoase.

După achiziționarea unei licențe complete cu privire la Sygic: GPS de navigare, utilizatorul primește o actualizare de hartă gratuită, puncte de puncte de interes și site-uri de control radar. Un mare avantaj al aplicației prezentate este abilitatea de a lucra offline - Doar descărcați hărțile alese de noi în memoria telefonului (prin intermediul descărcătorului de hartă Sygic) pentru a vă bucura de sistemul de navigație fără a fi nevoie să mențineți o conexiune la internet. Acest lucru poate avea o importanță deosebită în cazul călătoriilor străine, în care costurile de transmisie a datelor pot fi ridicate.

AUTOMAPA

Versiune: Android și iOS

Automapa este bine cunoscut pentru mulți utilizatori de dispozitive de navigație tradiționale. După succesul în acest segment de piață, compania a decis să-și petreacă Ediția AquRt a software-ului său pentru platforme mobile.

 

Programul se evidențiază din funcția standard: are o bază de date larg de POI, locații radar și o hartă detaliată care permite exact să indice adresele împreună cu numerele. Sfaturi în timp ce conduceți, puteți servi șoferul de raliu Krzysztof Hołowczyc. Programul a fost adaptat la realitățile poloneze NP. Indică drumurile acoperite de sistemul Viatoll pentru camioane. Un număr mare de opțiuni suplimentare poate fi o problemă pentru unii, dar va fi folosit pentru interfață, este doar o chestiune de timp.

În funcție de puterea hardware-ului și a preferințelor, puteți utiliza vizualizări 2D sau 3D cu clădiri solide. Programul este capabil să opereze în versiunea offline, cum ar fi navigația Sygic GPS. 

Naviexpert

Versiune: Android, iOS, Windows Phone, Bada, Symbian, BlackBerry

NAVIEXPERT acest lucru în declarația noastră multiplatformowiec adevărat: nu numai lucrări pe cele mai multe platforme, ci și pe cele a căror cotă de piață este considerabil mai mică. Datorită acestui fapt, utilizatorii de cercetare, sau mure Symbian se pot bucura de o aplicație funcțională cu bună, deși nu la fel de precisă ca în competiție, hărți. Programul are o funcție de descărcare a informațiilor de trafic și o bază de date de peste 400.000. POI Puncte. În plus, este posibil să se verifice prețurile la combustibil și utilizarea funcțiilor de avertizare: utilizatorul poate selecta informații despre controlul poliției, renovarea, accidentul sau inspecția etc., care sunt transferate altor motoare.

Merită să ne amintim că NAVIEXPERT nu are funcții de operare offline - informațiile despre traseu sunt actualizate, iar costul datelor descărcate depinde de tariful operatorului. Este demn de remarcat faptul că, în cazul conducerii într-un loc în care nu există acces la internet 3G, încărcarea hărții poate fi încetinită. Avantajul unei astfel de soluții este faptul că, spre deosebire de hartă offline, Naviexpert va fi întotdeauna la curent.

Toate programele de navigație descrise mai sus sunt plătibile - unele dintre testarea gratuită a testelor gratuite, pentru alții, trebuie să plătiți imediat. Prețul este influențat de domeniul de aplicare al Harta (Polonia sau toată Europa) și durata abonamentului: timp de mai multe zile, în anul. Soluțiile gratuite sunt de asemenea disponibile pe piață, care oferă producătorilor de sisteme de operare smartphone. 

Hărți gratuite de la producătorii de telefoane și sisteme de operare

Cele mai cunoscute și utilizate sunt Google Maps (Android, iOS), care ar putea verifica ca o alternativă la programele de navigație de plată necesită acces constant la Internet. Deși pe Google Maps este posibilă descărcarea fragmentelor hărților, setarea singură a rutei necesită o conexiune la rețea. Pe platforma Apple, puteți utiliza, de asemenea, hărți Apple, care se îmbunătățește, dar încă nu are acuratețe în unele cazuri.

 

Telefoanele echipate cu Windows Phone 8 și IOS pot fi îmbunătățite cu aplicația aici, Nokia, vă permite să descărcați hărți și să lucrați offline. În cazul Android, este posibil să utilizați doar harta aici în browser, în timp ce alte platforme au posibilitatea de a descărca o aplicație tradițională împreună cu hărțile.

Trei programe de navigație prezentate în articol nu epuizează acest segment bogat de piață, dar ele pot fi considerate una dintre cele mai bune. Altele, deși bune, sunt destul de scumpe (de ex. Copilot trăiește pentru 180 zł), unele sunt puțin subdezvoltate și au probleme de stabilitate (de ex. TomTom), și totuși alții, cum ar fi Navigon, nu se evidențiază știrile despre hartă (cel puțin în cazul Poloniei). Unele dintre sarcini nu le șterg complet de orbita interesului de utilizator mediu, așa că vă încurajez să verificați versiunile gratuite de încercare care se vor familiariza cu interfața și mecanica operațiunii de software și vă vor permite să vă asigurați că programul dvs. funcționează cu ușurință cu modelul nostru de telefon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu