Principal » tehnologii » Cele mai bune lansatoare pe Android - Clasament

Cele mai bune lansatoare pe Android - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune lansatoare pe Android - Clasament

Sistemul de operare Android vă permite să utilizați diferite tipuri de suprapunere, datorită căreia poate arăta cu siguranță mai interesantă. Aceste suprapuneri sunt folosite de mai mulți producători de echipamente electronice cele mai mari - Samsung, LG, HTC etc. Aceste companii, datorită acestor spații încercați pentru a personaliza sistemul, astfel încât acesta a fost asociat cu o anumită marcă. Nu toți clienții sunt responsabili. În plus, unii producători își vinde smartphone-urile și tabletele cu versiunea Android "Râul ", fără suprapuneri. 

Dacă vrem să schimbăm lansatorul la unul care să se potrivească preferințelor noastre, tot ce trebuie să faceți este să vedeți Google. Noi găsim că există câteva suprapuneri de sistem extrem de interesante, fiecare dintre acestea ar trebui să aleagă ceva pentru dvs. Următoarea revizuire prezintă aceste, în opinia noastră.

Du-te notificatorul Launcher

În primul rând, Go Shouncher Nottifier Este unul dintre cei mai lungi prezenți de pe piață. Utilizatorii laudă în primul rând pentru viteză și fără probleme. Principala sa funcționalitate, transferate direct de la IOS sunt notificări referitoare la aplicațiile instalate pe dispozitivul nostru. Arată mai mult sau mai puțin ca acesta:

Dacă primim un mesaj pe Facebook și nu avem o aplicație concediată, numărul 1 va apărea în bara de notificare. Acest număr va fi cel mai înalt, cu atât mai mulți oameni ne scriu. Cum ar fi simplu, dar foarte util.

În plus, Launcher Go Notifier se schimbă în mod semnificativ aspectul de meniu al dispozitivului nostru. Mai presus de toate, datorită noului pachet de pictograme și întregii ponderi a widget-urilor mai mult sau mai puțin utile (vreme, informație, ceasuri interesante de vizionare etc.). Cea mai mare dezavantajare a lansatorului prezentat este compatibilitatea sa. Funcționează numai cu dispozitivele care la bord au Android versiunea 4.2 sau mai mare.

Cu tema Go Launcher

Al doilea pe listă este Cu Go Lansher-leE. Întregul nu este un lansator tipic, deoarece funcționează numai după ce îl instalați, Launcher Ex, ce descriere poate fi găsită mai sus. Sarcina principală a aplicației este o schimbare totală a aspectului meniului dispozitivului nostru. Se recomandă în primul rând, cei care doresc să stea afară din mulțime și personaliza aspectul de motive și pictogramele de pe ecranul smartphone sau tabletă. Acestea arată foarte originale - seamănă cu un grafic ușor desenat într-un stil ușor de bază. În plus față de schimbarea aspectului pictogramelor, ne ocupăm de asemenea de adăugarea mai multor widget-uri. Cu tema Go Launcher funcționează, de asemenea, bine dacă tableta sau smartphone-ul servește mângâierea noastră - acestea vor fi cu siguranță mulțumiți de acest tip de meniu și icoane.

Nova Launcher

În cea de-a treia poziție a listei noastre veți găsi aplicația Nova Launcher. Acesta este considerat de mulți utilizatori pentru cel mai bun lansator de pe piață. Suntem de acord cu ei în mare măsură. Ce cauzează întregul să fie foarte util? La început, atenția noastră returnează un efect frumos asupra efectelor "Tranziție" între ecranele desktop și, după introducerea meniului Setări, opțiunea Nova Setări apare pe listă. Aceasta este inima lansatorului nostru. Cu această opțiune, putem schimba întreaga mulțime de lucruri. Începând de la înlocuirea culorilor afișate pe ecran, înlocuind pictogramele și editarea aspectului lor, la interferențe în setări mai avansate. În plus, Nova conține o mulțime de widget-uri interesante care arată mult mai bine decât cele preinstalate. O altă opțiune interesantă este gesturi extinse de manipulare care vă permite să controlați mai multe funcții căști utilizând mișcări adecvate.

Kitkat Launcher

La final există ceva pentru acei utilizatori care ar dori să fie în măsură să se bucure de cea mai recentă versiune de Android de pe dispozitiv, dar, din păcate, actualizarea nu este disponibilă pentru modelul dvs. Despre care vorbesc Kitkat Launcher. Numele vine de la Android 4.4 Kitkat. Ceea ce este important, cererea prezentată nu numai imită apariția unui nou Android, dar vă oferă acces la mai multe funcții sale. Printre acestea găsim, printre altele:

- Ecran nou de blocare a telefonului,

- Noua interfață ecran principală (identică cu Android 4.4 Kitkat),

- Un nou pachet de icoane,

- Operațiunea de meniu fără probleme,

- Mai multe widgeturi utile.

Puteți vedea că prin cumpărarea unui nou smartphone sau tabletă, nu suntem condamnați la un astfel de meniu pe care producătorul său a implementat. Datorită seria de aplicații care sunt disponibile gratuit, putem extinde layout-ul într-o măsură largă și îmbogăți dispozitivul cu funcționalitate suplimentară, de multe ori foarte util.

Recomandat
Lasă Un Comentariu