Principal » tehnologii » Cele mai bune laptopuri până la PLN 1000 2014 - Clasament

Cele mai bune laptopuri până la PLN 1000 2014 - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune laptopuri până la PLN 1000 2014 - Clasament

Laptop până la 1000 PLN? Cineva va spune că este imposibil să cumpere un bun și mai presus de toate un laptop nou până la 1000 PLN. Ei bine, nimic mai rău! Producătorii sunt din ce în ce mai mult în liniile de produse bugetare ale ofertelor, care, la urma urmei, îndeplinesc toate cerințele de bază ale utilizatorului mediu. Mai jos vom prezenta, în opinia noastră, câteva cele mai bune în clasa lor (computere până la 1000 PLN) de computere portabile care au fost vândute în 2014.

Lenovo B590

La început, un produs cunoscut la nivel mondial, producător chinez - Lenovo. Acest brand este cunoscut în primul rând de înaltă calitate și durabilitate. Este similar cu unul dintre cele mai ieftine computere portabile din oferta sa, modelul B590? Având în vedere prețul care fluctuează în jur de 890 pln este cel mai mult! La prima vedere, nu avem nimic de plâns de acest echipament atunci când vine vorba de calitatea manoperei. Da, materialele plastice sunt un pic de mușchi, dar totul este pliat așa cum ar trebui și pare permanent. Un pic despre datele tehnice. Computerul funcționează cel mai bine ca un simplu centru multimedia (redarea muzicii și filmelor, jocuri simple, cache-ul în rețea) și ca instrument de lucru (pachete de birou, poștă, programe de specialitate). Mai jos veți găsi cele mai importante specificații:

Ecran Diagonal: 15,6 inci

Rezoluția ecranului: 1366x768

RAM: 4GB

Capacitate hard disk: 500 GB

Grafică: grafică HD

Unitate optică: DVD Recorder

Nu este instalat niciun sistem de operare

Pret: PLN 890

HP 255

Următoarele pe lista noastră de computere portabile costă nu mai mult de 1000 PLN este produsul HP. Vorbesc despre o serie 255. Întregul, spre deosebire de un concurent din Lenovo, se bazează pe componentele AMD, nu pe Intel. Rezultatul este o performanță puțin mai bună în unele jocuri pe calculator. Din păcate, un concurent chinez va funcționa mai bine în timpul lucrărilor de birou. Întregul, ca produse HP Befits, se pot lăuda cu un design interesant. Din păcate, un pic mai rău cu puterea. Cu toate acestea, în cantitatea de oscilare a aproximativ 900 de zloți, este greu să găsești altceva. Sub datele tehnice de bază ale modelului HP 255, care merită acordată atenție:

Procesor: AMD de la seria E Kepbered cu 2x 1 ceas.7 Ghz

Memoria RAM: 2 GB DDR3

Hard Drive: 500 GB

Matrix: 15.6 "

Rezoluția ecranului: 1366x768

Placă grafică: AMD Radeon HD 7340

Nu este instalat niciun sistem de operare

Pret: PLN 899

Toshiba c50d e1-2100

Timpul pentru dormit buget dintr-un cireș înflorit. Toshiba C50D E1-2100 laptop este un răspuns excelent la cele mai ieftine propuneri pentru concurenți. Ceea ce îl deosebește de mulțime? În plus față de un preț scăzut, trebuie să ne ocupăm de o calitate destul de bună, un design corect și o performanță destul de bună. Calculatorul este potrivit perfect, nu numai ca un cadou de comuniune, dar, de asemenea, îndeplinește toate așteptările de bază ale Kowalski mediu, pe care le va folosi pentru a naviga pe Internet, ascult muzică, vizionarea de filme în HD și locul de muncă. Putem uita să jucăm cele mai recente titluri, deși computerul arată grozav cu producții puțin mai vechi, mai puțin exigente. Împotriva competiției, destul de bine în acest sens. Mai jos sunt specificații mai detaliate:

Procesor: AMD E-Series 2x 1.0 Ghz

Ecran Diagonal: 15,6 inci

Rezoluția ecranului: 1366x768

Memorie RAM: 2GB

Hard Drive: 500 GB

Placă grafică: Radeon HD 8210

Unitate optică: DVD Recorder

Nu este instalat niciun sistem de operare

Pret: PLN 999

Versiunea Windows 8.1 Costuri despre PLN 300 Mai mult.

Acer PB ENTF71BM

În cele din urmă competiția de cai negru sau Acer Pb Entf71bm. Acest computer este minim dincolo de bugetul nostru finalizat 1000 PLN, dar, în opinia noastră, merită să plătim aceste cinci dispariții și să vă bucurați de hardware-ul cu sistemul de operare juridic instalat din fabrică. Totul se poate lăuda cu realizări extrem de medii. Cu toate acestea, ele nu sunt mai rele decât ASUS sau Lenovo calculatoarele de marcă, care sunt oferite în aceeași categorie de preț. În mod similar, calitatea manoperei este destul de mare, în ceea ce privește nivelul de nivel. Mai jos date:

Procesor: Intel Celeron 2x 2.16 Ghz

Ecran Diagonal: 15,6 inci

Rezoluția ecranului: 1366x768

Memorie RAM: 2GB

Hard Drive: 500 GB

Placă grafică: Grafică Integrată Intel HD

Unitate optică: DVD Recorder

Pret: PLN 1049 (Împreună cu sistemul de operare Windows 8.1)

Recomandat
Lasă Un Comentariu