Principal » tehnologii » Cele mai bune console 2014 - Clasament

Cele mai bune console 2014 - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune console 2014 - Clasament

Consolele cu normă întreagă au câștigat popularitate în Polonia de mai mulți ani. Astăzi este un sector de jocuri video valid. Prin urmare, apare întrebarea: pe ce consola decide? Aici este clasamentul celor mai bune console pe care le puteți cumpăra în 2014. 

Console de generație a șaptea

1. PlayStation 3

Consola PlayStation 3 a fost pe piață din 2006, dar este încă o propunere atractivă pentru persoanele care doresc să înceapă o aventură cu console de jocuri.  Jocul are un serviciu extins, gratuit de rețea, abilitatea de a juca filme Blu-ray și capacitatea de a extinde funcțiile prin instalarea de controlere suplimentare - chitare, camere sau mutare playstation - controler de mișcare. 

Oferta de jocuri noi și utilizate este foarte mare, iar prețurile - scăzute, ca și standardele consolei.  De remarcat este piața bogată a jocurilor folosite, ceea ce vă permite să jucați în titluri excelente pentru 20 - 30 - 40 PLN.  De remarcat este cantitatea mare de producție care sunt emise numai acestei console, de exemplu. Gran Turismo 5, zeul războiului 3 sau Killzone 3.

Pe lângă Xbox 360, aceasta este cea mai interesantă propunere pentru persoanele care doresc să joace în multe jocuri minunate fără a emite bani mari. 

Pret: De la PLN 600; Prețuri pentru jocuri - Atractiv - 40 - 90 PLN 

2. Xbox 360

Xbox 360 este cel mai mare competitor PlayStation 3. Consola sa vândut bine, este disponibilă în multe versiuni (diferă în capacitatea discului) și nu este dificil să cumpărați o consolă eficientă, jocuri sau accesorii, cum ar fi tampoane sau un controler Kinect care vă permite să controlați jocurile în jocuri.

Oferta de jocuri exclusive (disponibile numai pe această consolă) este mai mică decât în ​​cazul PlayStation 3, dar toată lumea va găsi multe titluri care vor oferi Fun NP. Halo 4. 

Pret: De la PLN 600; Prețuri pentru jocuri - Atractiv - 40 - 90 PLN 

New, console de opt generații

1. PlayStation 4 

O nouă, a opta consolă, generație, care a avut premiera în noiembrie 2013, deci este un produs proaspăt pe piață. Aceasta înseamnă că prețul este încă destul de ridicat, dar dacă cumpărați PlayStation 4, puteți fi siguri că jocurile vor fi emise pe ea. 10 ani. 

Consola se distinge printr-un sistem grafic eficient și procesor, care garantează o mare grafic. 

PlayStation 4 poate afișa jocuri grafice în HD (1080p), iar dacă doriți să vizionați filme utilizând Consola Sony, o putem face chiar și în rezoluția Ultra HD (4K). Jocurile și videoclipurile pot fi afișate în modul 3D. Consola are un cititor Blu-ray și un hard disk cu o capacitate de cel puțin 500 GB.

Consola poate fi conectată la televizor cu cablu HDMI. Jocul are Bluetooth, Wi-Fi și un conector USB.

Preț: de la OK. 1700 PLN; Prețurile jocului: Înaltime în medie OK. PLN 200

2. Xbox unul

Xbox unul este succesorul consolei populare Xbox 360, care în Polonia a câștigat o mare reputație. Premiera mondială a dispozitivului a avut loc în noiembrie 2013, dar în Polonia consola a apărut numai în 2014. 

Consola are un hard disk de 500 GB și unitate Blu-ray, cum ar fi PlayStation 4. Ca și consola Sony, echipamentul este pregătit pentru afișarea de jocuri de înaltă rezoluție. 

Consola are un controler de mișcare Kinect care captează mișcările jucătorului și le mișcă în lumea virtuală folosind camera. 

Oferta de joc, la momentul scrierii textului, ca în cazul PlayStation 4, este mic, dar viața consolei tocmai a început - cu timpul va apărea mai mult și prețul - căderea. 

pret de la. bine. PLN 2000, preturi de joc: High - pe medie ok. PLN 200

3. Wii U

Consola este succesorul Wii, extrem de popular în Japonia și SUA, în principal gestionate consola pentru jucătorii de duminică și copii. 

Wii u are un controler neobișnuit care are un ecran tactil pe care sunt afișate informații suplimentare despre joc. Sănătate și elemente complet noi. Aceasta este o caracteristică de consolă specială. 

Calitatea corpului de iluminat grafic este mai rea decât PlayStation 4 sau Xbox. Viteza de calcul a consolei este semnificativ mai mică decât consola Sony și Microsoft. Jocurile Wii sunt construite un pic într-o convenție diferită: ele sunt colorate și au o mecanică caracteristică a jocului. 

Wii u în Polonia nu este o consolă foarte populară, care traduce într-un număr mic de jocuri în magazine.

pret de la. bine. PLN 1000, prețurile jocului: - High - OK. 150 - 180 PLN

Recomandat
Lasă Un Comentariu