Principal » Internet » Cei mai buni comunicatori de pe iPhone

Cei mai buni comunicatori de pe iPhone

Internet : Cei mai buni comunicatori de pe iPhone

IPhone dincolo de opțiunea standard a convorbirilor telefonice permite, de asemenea conversații folosind comunicatori on-line. Piața este o mare selecție a acestor tipuri de aplicații, și, în plus, cele mai multe dintre ele sunt disponibile complet gratuit și practic limita numai în acest caz sunt taxele de Internet. In ghidul de mai jos, prezentăm cele mai populare comunicatori gratuit pe iPhone, care este în valoare de verificare.
Skype
Cel mai popular comunicator de pe piață, disponibil gratuit. Funcții de bază Skype 'a Acestea sunt conversații video în calitate HD, apeluri vocale, precum și capacitatea de a trimite mesaje text. Avantajul este stabilitatea comunicatorului, interfața curată, chat-urile de grup, sincronizarea chat-ului de text arhivată și aplicația multiplatformowość - vorbim cu utilizatorii de pe PC, Android sau Windows Phone.


Un mare avantaj este posibilitatea de a configura un cont de pe un alt dispozitiv și capacitatea de a vă conecta la contul creat de iPhone „A. Comunicatorul este practic lipsit de defecte, datorită numeroaselor actualizări. Singura caveat la suma pe care o puteți percepe în timpul pornirii resurselor și conversațiilor, cu toate acestea, funcțiile disponibile compensează neplăcerile. O bază de date imensă de utilizatori, fixe regulate și funcții introduse Skype Printre cei mai buni comunicatori de pe iPhone 'a.
Viber
Viber Acesta este un comunicator relativ tânăr, deoarece pe piață a făcut debutul în 2010. Și deși există încă atât de populari în Polonia, există deja peste 300 de milioane de oameni din lume. Recent, a fost preluat de magazinul japonez Rakuten, prin urmare, acțiuni de pe piață poate crește și mai mult.


Viber pe iPhone 'A are toate caracteristicile necesare ale comunicatorului Skype de mai sus. Vă permite să trimiteți text, mesaje vocale și să efectuați apeluri video. Au existat discuții de grup, și, în același timp, în timpul utilizării. Noul proprietar anunță, de asemenea, introducerea de achiziții de la Vibera și platforma de jocuri. Viber este disponibil gratuit și merită mai atent la capacitățile sale.
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger Acesta este un alt comunicator liber, care a fost în creștere populară într-o lună timp de o lună. Vă permite să trimiteți mesaje text sau e-mail. Are algoritmi avansați care îi permit să se conecteze instantaneu la persoanele din străinătate. Funcțiile suplimentare sunt m.în. transferarea fotografii și clipuri video la prieteni, precum și posibilitatea de a primi notificări despre noi mesaje.


WhatsApp Messenger A fost cumpărat în februarie 2014 de Facebook, ceea ce înseamnă numeroase schimbări pentru îmbunătățirea funcționalității comunicatorului. Printre acestea există posibilitatea gratuită a apelurilor vocale gratuite, care, în cazul produselor competitive, este adesea limitată. Vă recomandăm verificarea WhatsApp Messenger - în versiunea pe iPhone 'A este disponibilă gratuit și va fi în curând pe piața comunicatorilor o aplicație cheie de acest tip.
Snapchat
Snapchat Acest comunicator de internet unic, disponibil gratuit pentru titularii iPhone. Spre deosebire de cele de mai sus, este o funcție de transferare a fotografiilor, a materialelor grafice și a unui videoclip scurt (de până la 10 secunde) prietenilor. Putem gestiona în mod liber o listă de contacte, segrega în conformitate cu o varietate de criterii și de a alege tipurile de fișiere transmise.


Snapchat El a câștigat o mare popularitate în lume datorită funcției suplimentare, care este integrarea cu o cameră video, care vă permite să creați fotografii interesante și clipuri în timp real. Mai mult decât atât, destinatarul material trimis poate alege doar o dată - este disponibil pentru un anumit timp, și apoi îndepărtat. Acest element a cauzat că comunitatea este mai implicată în crearea și primirea rapidă a fișierelor. Dacă ați căutat un comunicator care în loc de cuvinte vă permite să transmiteți informații sau emoții folosind imagini, atunci Snapchat Este ideal.
KakaoTalk Messenger
KakaoTalk Messenger Pentru iPhone 'A este un comunicator alternativ și gratuit de Internet, care are astfel de posibilități, cum ar fi calitatea gratuită a videoclipurilor și HD, chat-ul de grup, transmiterea mesajelor vocale. Distinsul caracteristică este de înaltă calitate a conexiunilor, indiferent de locul de ședere, precum și posibilitatea de a înregistra clipuri video și imagini în timp real, în timpul conversațiilor cu prietenii.


Avantaje suplimentare KakaoTalk Messenger volum.în. multiplatformitate (puteți vorbi de exemplu. cu utilizatorii Android), integrarea cu jocul Tom Tom Cat, precum și serviciul intuitiv. Dezavantajul este lipsa de versiunea în limba poloneză și necesitatea de a integra cu numere de telefon. În ciuda acestor inconveniente, aceasta este o aplicație foarte stabilă pentru a acorda atenție.

Recomandat
Lasă Un Comentariu