Principal » tehnologii » Cele mai bune tastaturi 2014 - Clasament

Cele mai bune tastaturi 2014 - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune tastaturi 2014 - Clasament

Tastatura este un dispozitiv din care emitem direct comenzi către computerul nostru. Împreună cu un mouse sau un touchpad, ele formează un duo inseparabil, fără de care ar fi greu să se ocupe de. Datorită faptului că diferiți utilizatori au așteptări diferite pentru tastatură, am decis să creăm un clasament al acestora, în opinia noastră, cel mai bun care a apărut în 2014 pe rafturile magazinului. Mai jos puteți găsi una, tastatură aleasă pentru jucători, pentru uz casnic, pentru muncă și tastatură, care are cel mai bun raport calitate a prețului și caracteristici oferite. Noi incepem!

Mad Catz S.T.R.ȘI.K.E. 7

Date tehnice și preț:

Tipul tastaturii: profil înalt, ilustrații

Cheile: membrană, contact

Dimensiuni și greutate: 520 x 244 x 45 mm, 1850g

Tip de comunicare: cu fir

Interfață: USB 2.0

În plus: cheile programabile și multimedia

Pret: PLN 1200

Mad Catz S.T.R.ȘI.K.E. 7, sau Saint Graal pentru mulți jucători hardcore. Echipamente care este un vis de multe. Din păcate, prețul său poate fi un pic descurajarea. Despre PLN 1200 pentru o tastatură, cu toate acestea, o mulțime. Cu toate acestea, pentru acești bani, producătorul oferă o oportunitate uriașă, cea mai înaltă calitate de manopera si un design foarte original,. Celelalte componente întregi, precum și Mad Catz, a fost creat pe baza unei structuri modulare. Permite utilizatorului să ajusteze cel mai bine tastatura la nevoile individuale. În plus, primim un ecran tactil destul de mare. V.E.N.DESPRE.M., care este centrul de control cu ​​toate funcțiile disponibile. În plus față de marele design și ergonomie enormă, trebuie să ne ocupăm de 24 de chei programabile suplimentare. Setările lor pot fi salvate în trei profiluri diferite (de ex. Ajustarea fiecărui profil într-un alt joc). Producătorul furnizează, de asemenea, chei înlocuibile și sursă de alimentare. Mad Catz S.T.R.ȘI.K.E. 7 Aceasta este o alegere excelentă pentru cei mai mari entuziaști ai divertismentului electronic, care au un pic mai multe economii.

Rapoo KX

Date tehnice și preț:

Tipul tastaturii: Low-Profil

Tip cheie: mecanic

Dimensiuni și greutate: Nu există date

Tip de comunicare: wireless

Interfață: USB 2.0

Programable și multimedia: Nici unul

Altele: Baterie încorporată

Pret: PLN 270

La prima vedere, tastatura Rapoo KX nu se remarcă ca una specială. Deci, de ce o sugerăm ca cea mai bună alegere pentru uz casnic? În ciuda lipsei de chei programabile (vom fi de acord, rareori le folosim) și privarea de mai multe caracteristici suplimentare Acest echipament în cele mai grele condiții de domiciliu vor supraviețui vârstelor. De ce? În primul rând, datorită utilizării tehnologiei "" ideală rezistentă "a cheilor mecanice. Producătorul garantează până la 50 de milioane de clicuri pe o singură cheie fără nici un eșec! În plus, această tastatură este plăcută pentru ochi (disponibilă în mai multe variante de culori), preconizată, compactă și fără fir (baterie încorporată, deci nevoia de a înlocui bateria din când în când). Prețul nu poate fi cel mai mic, dar ținând seama de faptul că Rapoo KX ne va servi de mulți ani, iar copiii noștri nu vor fi capabili să le anni atât de ușor, poate merită să investiți?

Microsoft Sculpt ERGONOMIC Desktop USB

Date tehnice și preț:

Tipul tastaturii: Low-Profil

Tipul cheilor: membrană

Dimensiuni și greutate: 392 x 228 mm, Greutate: Nu există date

Tip de comunicare: wireless

Interfață: USB 2.0

Cheile programabile sau multimedia: nici unul

Pret: PLN 400

Microsoft Sculpt Desktop ergonomic USB sau un exemplu excelent de confort și ergonomie. Aceste două caracteristici sunt baza atunci când alegeți o tastatură în care vom petrece ore lungi de lucru la următorul proiect. Totul a fost proiectat astfel încât să ne plictisească mâinile cât mai mult posibil în timpul scrisului. Prețul PLN 400 nu poate fi scăzut. Cu toate acestea, în afară de o tastatură fără fir incredibil de convenabil, vom obține, de asemenea, un mouse și o tastatură numerică suplimentară. Acesta din urmă va funcționa perfect în domeniul bancar sau în contabilitate.

Logitech wireless touch tastatură K400

Date tehnice și preț:

Tipul tastaturii: Low-Profil

Tipul cheilor: membrană

Dimensiuni și greutate: Nu există date

Tip de comunicare: wireless

Interfață: USB 2.0

În plus: cheile programabile și multimedia, panoul tactil

Pret: PLN 130

În cele din urmă, o mare surpriză. Cea mai ieftină tastatură din combinație. Cu toate acestea, foarte bine făcute și ca fiind singura din panoul tactil descris. Trebuie să recunosc că, în acest caz, Logitech merită într-adevăr laudă. La un preț destul de decent (aproximativ PLN 130), obținem un produs excelent. Această tastatură este bine făcută, deoarece, confortabile, mici, combinate cu computerul nostru wireless și are, de asemenea, o serie de caracteristici utile, cum ar fi touchpad-ul menționat mai sus, care poate înlocui cu succes dz mouse-ul tradițional (suportă Windows 8 gesturi). Au fost, de asemenea, o serie de chei programabile aici, iar bateriile se vor schimba numai după anul de utilizare. Bine ați venit mai mult?

Recomandat
Lasă Un Comentariu