Principal » Internet » Cele mai bune jocuri RPG pe iPhone

Cele mai bune jocuri RPG pe iPhone

Internet : Cele mai bune jocuri RPG pe iPhone

iPhone oferă acces la o bază mare de jocuri RPG care garantează distracție pentru mai mult de câteva duzini de ore. Propunerile de pe piață sunt multe, dar cum să alegeți cele mai remarcabile propuneri? Mai jos prezentăm cele mai interesante propuneri ale speciilor pentru utilizatorii iPhone .
Dungeon Hunter 3
Dungeon Hunter 3 Acesta este titlul speciilor de slash Hack N ', modelat pe seria iconică din Diablo. Titlul distins prin lucrări de artă și climă rafinată. Acțiunea a fost prezentată de la lovitura izometrică, în timp ce jucătorul așteaptă adversarii multiplu pentru a depăși în diferite peisaje. Ca și în Diablo, la începutul aventurii, vom alege una din cele patru clase de caractere - la astromanker de eliminare, Trickster, Shamani Warlord - care sunt caracterizate prin diferite atacuri și joc de strategie.


Dungeon Hunter 3 constă în depășirea dușmanilor ulteriori, dezvoltarea nivelului de experiență și câștigând din ce în ce mai puternică. Cu progresul jocurilor, adversarii vor fi mai puternici, dar datorită sistemului extins, eroul nostru devine rapid puternic. Inclusiv așteptările pentru noi 16 locații diferite, mai multe niveluri de dificultate și peste 1.000 de adversari diverși. Pentru fanii jocului unincarraged, o poziție obligatorie, care va oferi distracție timp de cel puțin câteva zeci de ore.
Final Fantasy IV

Final Fantasy IV Acesta este un joc extins al genului JRPG care se evidențiază cu un complot extins și multittit. Noi jucăm ca Cecil - Dark Knight, care, ca rezultat al evenimentelor neașteptate, se schimbă pagina conflictului devenind o paladină. Pe drum, cunoaștem noi personaje care se alătură echipei noastre. De remarcat vizuale și sunet, precum și o mare varietate de locații.


Final Fantasy IV Oferă o duzină de ore de distracție, abilitatea de a explora încuietori, sate și orașe mari. Pe drum, ne vom întâlni personaje diferite, pentru care putem efectua sarcini suplimentare. Nu terminați în timp ce luptați cu mai mulți adversari (inclusiv șefii puternici), dezvoltarea caracterului și explorarea secretelor. Dacă vă așteptați o istorie vastă de fantezie în lume climatică, aceasta este o poziție care nu poate fi omisă.
Final Fantasy V
Final Fantasy V Aceasta este o altă parte a seriei finale Fantasy, care merită familiarizată cu. Deși acesta este următorul titlu din serie, are o poveste complet nouă, personaje și lumea. De asemenea, noul sistem de luptă este împărțit în profesii (Iov) - putem folosi profesia principală și de a impune competențe suplimentare pentru caracterul (de exemplu,. Magician alb conectat cu abilitățile hoților). Încă o dată, am primit un corp de iluminat AV rafinat, un complot interesant și chiar câteva jocuri finale.


Final Fantasy V De data aceasta, ne mișcă în lumea întunecată, în care cristale magice care protejează lumea nu mai funcționează. Ca Bartz, trebuie să luăm mai întâi o echipă din diverse personaje pentru a opri răul sub forma unui exdetat puternic. Complotul interesant și surprinzător, posibilitatea de a explora locațiile diversificate și un sistem serios de dezvoltare a caracterelor sunt elemente pe care fiecare fanii RPG se opresc la joc cel puțin pentru câteva ore.
Minecraft editia de bunzunar
Minecraft editia de bunzunar Aceasta este o versiune special concepută a Minecraft pentru utilizatorii iPhone. Combină elemente ale jocurilor și aventurilor RPG, oferind jucătorilor capabilități de creație nelimitate. Grafica se referă la era de 8 biți, dar nu interferează în joc, datorită structurii deschise a lumii. Puteți construi literalmente fiecare obiect care va veni în mintea voastră - singura barieră este într-adevăr creativitatea jucătorului.


Minecraft editia de bunzunar Ofertele multiplatformowość între dispozitivele Apple, și așa a început jocul de pe iPhone, vom continua prin iPad. În plus față de explorarea liberă, jocul conține, de asemenea, moduri suplimentare - m.în. Supraviețuirea, unde ar trebui să supraviețuiți în capcane complete și pericole ale lumii. Nu merită să sugerăm un corp de iluminat Dacă întâlnim o șansă la acest titlu, ar trebui să vă tragă pentru ore lungi.
Ar putea și ciocnirea magică a eroilor
Ar putea și ciocnirea magică a eroilor Acesta este un titlu amplu care combină caracteristicile RPG și jocurile de puzzle. Jucătorul este aruncat în centrul lumii fanteziei de la semnul magiei și a sabiei. 5 caractere diferite în abilități unice, pe care le va ghida în ce mai puternică armată pentru victoria asupra unităților inamice.


Un mare avantaj Ar putea și conflictul de magin de eroi Există un sistem de luptă exigen și extins, diverse hărți pe care vor fi dueluri, un complicat interesant care vă permite să jucați cel puțin o duzină sau de ore, precum și o animație rafinată de caractere și grafică. Titlul este destinat fanilor mai experimentați RPG, dar începătorii vor găsi, de asemenea, o mulțime de distracție pentru a explora sistemul de inovații și povestea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu