Principal » Internet » Cele mai bune jocuri pentru copii pe iPhone

Cele mai bune jocuri pentru copii pe iPhone

Internet : Cele mai bune jocuri pentru copii pe iPhone

Aveți un copil mic care este interesat de noile tehnologii? Sunteți, de asemenea, un utilizator al iPhone-ului și copilul dvs. nu vă oferă pace, solicitând începutul unor jocuri interesante? Dacă ați răspuns la ambele întrebări, merită să citiți următorul ghid. Prezentăm 5 cele mai interesante jocuri pentru cel mai tânăr pe care îl puteți transforma copilul fără griji cu privire la apariția brutalității pe ecran sau de conținut neetic. Titlurile enumerate sunt o clasă în sine și, de asemenea, permite copilului dvs. să intre în joc pentru o lungă perioadă de timp.
Pou
Pou Acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri de pe iPhone 'a pentru copii. Acesta combină elemente de distracție și responsabilitate pentru un nume de creator virtual Pou. În fiecare zi, ai grijă de erou să-l hrănească prin spălare, dând droguri în caz de boală și, de asemenea, joacă. În ultimul caz, cel mai mare avantaj al jocului este dezvăluit - un număr mare de opțiuni de distracție disponibile. Există jocuri de puzzle simple referitoare la Blitz Bejeweled, skateboarding, fotbal și alte minini interesante.


Pou Se distinge printr-un corp de iluminat de basm, control intuitiv, cu care puteți face față cu ușurință cu cele mai tinere, precum și funcțiile suplimentare, ca posibilitatea de a face fotografii din joc și de a împărtăși cu prietenii, precum și posibilitatea de a concura Pentru puncte într-o varietate de moduri de distracție. Dacă sunteți în căutarea pentru un joc plăcut și simplu de utilizat pentru copilul dumneavoastră, acesta va fi soluția perfectă.
Vorbeste pisica Tom
Vorbeste pisica Tom Aceasta este o altă aplicație plăcută care combină elemente de distracție și educație. Protagonistul este titlul de chat Nume CAT, care efectuează o varietate de comenzi de jucători. Principalul avantaj este posibilitatea de a asculta și apoi repetând cuvintele vorbite de un copil.


Vorbeste pisica Tom Se distinge printr-un grafic și umor rafinat. Copilul are capacitatea de a hrăni eroul, având grijă de el și de a juca cu o pisică prin controlul atingerii - Tom poate fi mângâiat, prinderea coada, și chiar supără și ce este interesant - reacționează într-un mod adecvat față de acțiunile noastre. Caracteristicile suplimentare vă permit să creați videoclipuri scurte și să le distribuiți online.
Monsters University: Catch Archie
Dacă copilul dvs. a urmărit o poveste Pixara PT. Universitatea Monstră, va fi cu siguranță încântată de un joc Monsters University: Catch Archie pe iPhone 'a. Titlul se referă direct la un basm și, în special, la o singură scenă, când Mike a urmărit după un porc de guinee de Archie - același lucru care le-a furat mascota. Acesta este un joc de arcadă distractiv saturat cu o doză mare de umor.


Monsters University: Catch Archie El este un joc arcade, constând în capturarea Archiului. Nu va fi o sarcină simplă, deoarece un număr mare de provocări pe fondul placi diverse așteaptă un număr mare de provocări. În practică, gameplay-ul este foarte intuitiv și nu ar trebui să provoace probleme cele mai tinere. Drăguț Grafica Grafica, clima și redarea înaltă va oferi un copil de mai multe ore.
Mini Ninjas
Ninja și Samurai Warriors la domiciliu sunt asociate cu brutalitatea jocului. Mini Ninjas Acesta arată totuși că puteți conecta atmosfera Feudal Japonia cu un joc frumos și gratuit pentru cel mai tânăr. Sub forma unui războinic, războinicul lui Hiro, a cărui sarcină este de a-și elibera prietenii și de a opri samurai răi care a transformat locuitorii unui sat liniștit în Helper rău.


In joc Mini Ninjas Nu vom experimenta sânge. În loc de aceasta după ce a învins adversarii, se transforma in animale melvent. Odată cu dezvoltarea jocului și salvarea prietenilor, vom putea controla câțiva războinici, care diferă în abilități speciale. Grafica drăguță, coloana sonoră climatică și nivelul de dificultate adaptat la cea mai tânără în combinație cu un complot plăcut poate infat pentru o lungă perioadă de timp.
Liga turbo curse
Liga turbo curse Acesta este un alt joc discutat în această combinație pentru cel mai tânăr, bazat pe animația Pixara PT. Turbo. Aceasta este o combinație de joc arcade cu curse, unde jucăm cipul de titlu al melcului turbo. Sarcina lui constă în câștigarea curselor ulterioare pentru a descoperi mai multe căi.


Liga turbo curse Acesta este caracterizat printr-un corp de iluminat drăguț basm, o varietate de locații, la un nivel adaptat corespunzător de dificultate în dreptul unui grup de vârstă mai tânără, precum și umor. Cursuri clasice, modul de caracteristică, precum și rivalitatea cu prietenii de pe web. Jocul este caracterizat de un climat plăcut și de o coloană sonoră plăcută. Merită să verificați acest titlu deoarece este chiar creat pentru copii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu