Principal » tehnologii » Cele mai bune jocuri arcade pe Android

Cele mai bune jocuri arcade pe Android

tehnologii  : Cele mai bune jocuri arcade pe Android

Arcade este una dintre cele mai vechi specii de jocuri pe calculator. El este, de asemenea, extrem de popular în rândul suporturilor dispozitivelor mobile. Jocurile arcade se caracterizează prin simplitate, acțiune rapidă și adesea audio-vizual montat foarte modest (deși, desigur, există excepții). Titlurile arcade funcționează perfect în timpul pauzelor scurte la școală, la locul de muncă sau în timpul transportului public. O sesiune poate dura doar câteva sau o duzină de câteva minute. Următorul clasament va prezenta câteva, în opinia noastră, cele mai bune titluri gratuite care înainte de speciile menționate anterior. Noi incepem!

La primul foc se duce Joyride JetPack. Este o combinație perfectă de clasici ai genului, cu mai multe idei proaspete. La început, este de remarcat faptul că jocul va oferi un grafic destul de placuta de grafica 2D și un corp de iluminat de sunet adecvat. Acest titlu este un pic ca jocurile clasice arcade ale anilor '90 din secolul anterior, care s-ar putea întâlni atunci în multe arcade de distracții. Sarcina jucătorului constă în curățarea orașului de unități amenințătoare. Interesant, acest lucru are un oficial rebel, care într-un fel este echipat cu titlul JetPack. Pe drum, putem să colectăm numeroase îmbunătățiri, să depășim din ce în ce mai multe hoarde de adversari și să luptăm pentru un șef exigent din când în când. Rezultatul nostru În plus, putem publica pe tabela de marcaj, care mai târziu este disponibil on-line pentru jucători din întreaga lume. Vă recomandăm atât iubitorii clasici mai în vârstă, cât și cei mai tineri.

Un alt titlu este un clasic tipic pe lista noastră. Vorbesc aici Turnul Icy Classic, Deci, o copie credincioasă cunoscută din turnul înghețat. Deci, aici avem totul în original din anii '90 ai secolului al XX-lea. Cu toate acestea, putem lua jocul literalmente peste tot. Doar avem un smartphone cu tine. Pentru cei care nu au avut ocazia să joace în Turnul Icy, îți reamintesc că sarcina jucătorului constă în alpinism / sărituri în partea de sus a turnului. La început nu este dificil, pentru că platformele din care sunt reflectate sunt distanțate larg și dens. Cu toate acestea, cu atât sunt mai mari, cu atât mai mult. Ambele peisaje, precum și nivelul de dificultate se schimbă. După o pregătire adecvată, putem efectua o combinație numeroasă și obținem puncte suplimentare pentru ei. După meci, putem publica înregistrarea noastră pe bord online. Merită adăugată că controlul în joc a fost modificat corect în așa fel încât să nu creeze probleme în timpul utilizării ecranului tactil.

Spider tip - Acesta este al treilea pe lista noastră de element atunci când este vorba de cele mai bune jocuri arcade gratuite pe dispozitivul mobil Android. De data aceasta, jucătorul ia o figură de păianjen care a câștigat puteri neobișnuite după mușcătură de un păianjen radioactiv. Una dintre abilități este dizolvarea unei rețele puternice și flexibile, care permite eroului nostru să se deplaseze rapid în jungla urbană. Sarcina noastră este simplă - trebuie să ajungem cât mai mult posibil cu o rețea de clădiri și să luăm în considerare numeroase obstacole pe care le vom întâlni pe drumul nostru. Principiu foarte simplu. Cu toate acestea, de la nivel la nivel, jocul devine tot mai solicitante și pentru a primi un număr de puncte satisface, trebuie să demonstrăm un reflex considerabil și sportivi.

La sfârșitul listei noastre a fost semnat prin titlu Miniclip.COM - Serviciu care oferă acces la mii de jocuri de browser. De data aceasta, cu toate acestea, este vorba despre titlul creat în special pentru dispozitivele Android. Vreau să spun aici Gravity tip gratuit. După cum sugerează și numele, jocul este complet gratuit. Această poziție este aproape o necesitate pentru fanii genului de arcadă. Totul este acoperit cu un bun efecte grafice și interesante. Animația este netedă și jocul în sine nu ia mult spațiu în memoria aparatului nostru. Ghidul gravitației, eroul de titlu trebuie să se bucure de planeta sinistrului pe care sa găsit cât mai curând posibil. Sarcina noastră este să-l ajutăm. În timpul zborului întâlnim numeroase unități inamice de-a lungul drumului. Pentru a le învinge, avem nevoie pentru a îmbunătăți armele prin puterea-Up „Y. Cel mai periculos, totuși, sunt șefii! Reușești să scapi pe toți adversarii tăi pe drum?

După cum puteți vedea, jocuri de arcade gratuite, care merită să joace este foarte mult. Sau poate că aveți altă propunere? Dacă da, asigurați-vă că le împărțiți în comentarii!

Recomandat
Lasă Un Comentariu