Principal » tehnologii » Cele mai bune jocuri de acțiune de pe Android

Cele mai bune jocuri de acțiune de pe Android

tehnologii  : Cele mai bune jocuri de acțiune de pe Android

Android este un sistem care oferă mari oportunități. Dispozitivele mobile cu el cooperarea nu sunt doar telefoane simple. Astăzi, computerele portabile pot fi înlocuite cu succes. Ei au recunoscut cu succes rolul unui centru de divertisment mobil. În prezent, putem găsi zeci de mii de jocuri mai mult sau mai puțin de succes. Următorul text este destinat în primul rând fanilor speciilor de joc în general înțelese. Voi descrie pe cei la care merită să vă acordați atenție. Principalele criterii de selecție? Acesta nu este doar un corp de iluminat audio-vizual, ci și redarea, miere și câțiva factori minori. Vă invităm să citiți.

La primul foc se duce Declanșatorul mortal 2. În opinia noastră, una dintre cele mai bune fotografii gratuite pentru platforma Android. Întregul arată senzațional și poate, de asemenea, se poate lăuda un sistem de control convenabil și dependență, dar și un joc simplu banal simplu. Sarcina jucătorului constă în colectarea tot mai multor tipuri de arme, muniții și eliminarea totul de-a lungul drumului. Aceste „toate “ sunt mai numeroase hoardele de zombie care ne atacă din toate părțile. Obiectiv? Supraviețuiesc cât mai mult posibil și se laudă cu rezultatul dvs. pe o masă online. Din păcate, Dead Trigger 2 este un titlu care descarcă foarte repede bateriile de pe telefonul smartphone (în principal datorită graficelor de înaltă calitate și numeroase efecte).

Titlul următor, din păcate, plătibil către iconic deja GTA San Andreas. Acest joc de acțiune senzațional și-a câștigat marele popularitate în principal pe PC. De ceva timp a fost, de asemenea, disponibilă pe dispozitivele Android. Trebuie să recunosc că jocurile Studio Rockstar a făcut o treabă bună, creând un GTA mobil. Ar trebui să fie pornit cu corpul de iluminat audiovizual. Nu suntem aici să agățați - jocul arată aproape identic ca o versiune PC. Avem o lume complet deschisă, tridimensională, mai multe tipuri de arme, mașini și motociclete. Jucătorul ia rolul unei anumite carla care se întoarce la vechea gunoi la San Andreas. După un timp scurt, eroul nostru este prăbușit într-o crimă. Polițiștii locali sunt în spatele acestui lucru. Pentru a putea să luați și să curățați acuzațiile, Carl ia chestiuni în mâinile lui. Așa începe povestea noastră. GTA San Andreas va oferi multe ore de divertisment. Grand Theft Auto: San Andreas va oferi, printre altele:

- Un total de aproximativ 80 de ore de distracție,

- Mai multe tipuri de control definite, astfel încât toată lumea să poată potrivi jocul la nevoile dvs,

- Abilitatea de a salva starea jocului în nor.

Din păcate, Grand Theft Auto: San Andreas este un joc conceput pentru smartphone-uri și comprimate eficiente care sunt echipate cu cel puțin 2 procesoare de bază și 1 GB de memorie RAM.

În cea de-a treia poziție ceva mai puțin cerând atât în ​​ceea ce privește experiența, cât și hardware-ul. Despre care vorbesc Angry Birds Star Wars II GRATUIT. Aceasta este o altă parte a seriei Brilliant Angry Birds - unul dintre cele mai populare jocuri mobile din lume. De data aceasta, jucatorul pentru a doua oară sa mutat în lumea Star Wars, unde se va confrunta cu forțele sinistre ale unui împărat porcine. Comparativ cu părțile anterioare, avem de-a face cu mai multe niveluri, animație mai fină și grafică de înaltă calitate. Mai mult, în mâinile jucătorului, creatorii dau peste 30 de păsări diferite, fiecare dintre acestea se pot lăuda cu alte abilități. Joc, în ciuda unui sistem simplu de control și complot neutilizat, oferă ore de mare divertisment. Vă recomandăm atât fanii de divertisment ușor mai tânăr cât și mai în vârstă.

Noi sugerăm Temple Run 2. Un tip ușor diferit de acțiuni din jocurile prezentate anterior. De data aceasta avem de-a face cu așa-numitul. alergător. Sarcina jucătorului constă în controlul unei figuri care este tot timpul în mișcare și ocolește obstacolele și capcanele întâlnite. Întregul apare aparent simplu. Cu toate acestea, jocul de la nivelul pe nivel devine din ce în ce mai exigent și necesită o atenție uriașă și un reflex mare. Temple Run 2 poate oferi un joc de sunet 3D prietenos și realist pentru ochi. Mai mult, nu ia prea mult spațiu de memorie, deci poate fi instalat și pe cel mai mic dispozitive mai vechi.

Lista de mai sus prezintă jocuri care merită să aibă în colecția dvs. de telefonie mobilă. Cu toate acestea, poate că aveți alte propuneri pe care le-ar dori să parts? Așteptăm cu nerăbdare comentariile dvs. în comentariile!

Recomandat
Lasă Un Comentariu