Principal » tehnologii » Cel mai bun difuzoare de calculator 2014 - Clasament

Cel mai bun difuzoare de calculator 2014 - Clasament

tehnologii  : Cel mai bun difuzoare de calculator 2014 - Clasament

Un computer la domiciliu foarte des servește ca un centru multimedia. Acesta este conectat la un monitor sau un televizor mare, care asigură o imagine de mare calitate. Cu toate acestea, sunetul din filme sau jocuri este la fel de important. De asemenea, se întâmplă că computerul nostru servește acasă ca un jucător principal de muzică. Dacă vă pasă de sunetul de înaltă calitate, ar trebui să obțineți un set de difuzoare bun. "Bine " este pentru niște difuzoare decente 2.1, și pentru alte seturi audiophilice constând din mai mulți vorbitori în valoare de câteva mii de zloți. Clasamentul de mai jos va prezenta aceste seturi că, în opinia noastră, oferă o calitate ridicată sau foarte mare a sunetului și nu costă proprietatea.

Edifier C3

Date tehnice și preț:

Putere nominală: 46 W (RMS) 2x 8 W + 30 W

Gama de frecvențe de coloană: 145-20 000 Hz

Gama de frecvențe subwoofer: 45-140 Hz

Raportul semnal la zgomot: 85 dB

Conectori: PC / CD / Aux, Mini Jack 3,5 mm Stereo pentru dublu RCA

Subwoofer Dimensiuni: 268 x 330 x 309 mm

Dimensiunile coloanei: 116 x 203 x 160 mm

Greutate: 14,8 kg

Preț: De la Despre PLN 600

La început, un set decent de Edifier de brand care ofera un sunet de calitate excelentă la un preț rezonabil. Întregul a fost evaluat la nivelul unui sub-nivelul unui turn stereo sau un bun simț al unui jucător integrat cu difuzoare. Deși avem doar două coloane cu subwoofer-ul la dispozitie, dar ele într-adevăr oferă un sunet high-end. Se datorează în primul rând utilizării sistemului de control al distorsiunii inelive, care gestionează dinamic supraîncărcarea de intrare și datorită acestei denaturari de sunet, utilizând posibilitățile difuzorului. Un avantaj suplimentar al setului este aspectul său și calitatea manoperei. Totul va arăta grozav pe raft sau lângă monitor / TV. În ciuda dimensiunilor mici, acest kit poate începe mai mult de o petrecere!

Creative A550

Date tehnice și preț:

Putere nominală: 37 W (RMS) 5x5W + 12W

Gama de frecvențe de coloană: 40-20 000 Hz

Raportul semnal la zgomot: 75 dB

Conectori: Jack 3,5 mm

Subwoofer Dimensiuni: 190 x 230 x 210 mm

Dimensiunile coloanei: 72 x 147 x 79 mm

Greutate: 8,69 kg

Pret: De la Despre PLN 200

La prima vedere, un set de multe în magazine de calculatoare sau pe licitații pe internet. Cu toate acestea, la o inspecție mai strânsă, vedem creativul logo-ului mărcii și acesta este un semn destul de promițător. A550 seturi. În ciuda apariției ușor brânză și a carcasei difuzoarelor din plastic, funcționează bine, oferind un sunet destul de decent surround 5.1. Avem de-a face, printre altele, cu tehnologia creativă a carcasei dublei, dintr-o privire DSE, care este responsabilă pentru construcția de locuințe, care asigură distribuția corectă a frecvenței întregului sistem audio. Placa de focalizare a imaginii creative este potrivită pentru direcția de sunet adecvată pentru un difuzor dat. Întregul este recomandat în primul rând jucători care petrec seara lungă în confortul camerei lor și fanii filmelor cu sunetul 5.1.

JBL Creature III

Date tehnice:

Putere nominală: 25 W (RMS) 2x 5 W + 15 W

Gama de frecvență Coloană: 50-20 000 Hz

Raportul semnal la zgomot: 80 dB

Conectori: Jack 3,5 mm

Subwoofer Dimensiuni: 230 x 230 x 230 mm

Dimensiunile coloanei: 75 x 75 x 70 mm

Greutate: b / d

Preț: De la Despre PLN 230

Timp pentru cel mai mic din setul nostru de clasament. Cel mai mic, dar cel mai original și nu cel mai ieftin. Vorbim despre brandul Creature III JBL. JBL este cunoscut pentru proiecte curajoase și idei neobișnuite. Dacă nu depindeți și să prindeți aceste tonuri cele mai mici (intervalul de frecvență începe numai de la 50Hz), dar pentru a vă valorifica originalitatea, designul modern și doriți ca prietenii dvs. de fiecare dată când au întrebat ce un dispozitiv ciudat se află pe biroul dvs. această alegere este simplă - creatură JBL III.

Microlab solo 6c

Date tehnice și preț:

Putere nominală: 100 W (RMS) 2x 50 W

Gama de frecvențe 55-20 000 Hz

Raportul semnal la zgomot: 85 dB

Conectori: 2x RCA (suplimentar mini jack 3,5 mm adaptor)

Dimensiuni: 210 x 270 x 361 mm

Greutate: 13,7 kg

Preț: de la aproximativ 500 pln

În clasamentul nostru am apărut deja seturi 2.1 și un set 5.1. Timp pentru ceva relativ simplu, dar în același timp unul dintre cele mai bune din clasa ta. Vorbesc despre difuzoarele microlab solo 6c 2.0. La prima vedere, acest set face o impresie foarte mare în primul rând datorită calității de manopera și materialele folosite. Nu există nici un discurs aici cu un rezervor sau carcasă din plastic. Ochiul nostru se bucură de o placă MDF lăcuită care imită lemn de înaltă calitate. Calitatea formulării este incomparabil mai bună decât multe seturi 5.1, pe care îl cumpărăm pentru o sumă similară. Completați cu difuzoare, producătorul oferă, de asemenea, convenabil să utilizați o telecomandă. Întregul va funcționa perfect nu numai ca boxe de calculator, dar, de asemenea, ca un set care poate fi conectat la un televizor. Modelul microlab solo 6c va atrage în principal fanii de sunet de înaltă calitate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu