Principal » tehnologii » Cele mai bune hard disk-uri 2014 - Clasament

Cele mai bune hard disk-uri 2014 - Clasament

tehnologii  : Cele mai bune hard disk-uri 2014 - Clasament

Hard diskul este unul dintre componentele de bază ale computerelor noastre. Deci, merită să-i acordați atenție atunci când jucați componente în timpul depunerii unui nou PC. Cei mai mulți dintre noi pur și simplu a verifica capacitatea de disc, la restul parametrilor, acordând o atenție puțin mai mică. Cu toate acestea, ele sunt de o importanță deosebită în timpul utilizării ulterioare. Mai jos am ales unele dintre cele mai bune pentru tine, în opinia noastră, de 3.5-inch hard disk-uri, care va funcționa perfect în condiții casnice. Vă invităm să citiți.

WD Velociraptor

Date tehnice și preț:

Capacitate: de la 250 GB la 1TB

Viteza de rotație: 10.000 rpm

Cache: 64 MB

Interfață: SATA III

Preț: de la aproximativ 320 PLN la 800 PLN (în funcție de capacitate)

În momente, când unitățile de hard disk magnetice tradiționale au apărut pe rafturile magazinelor, care se pot lăuda cu viteza de 7200 rpm, se părea că mai mult ar putea fi atins în această chestiune. Părea până acum până la piața velociraptorului digital occidental. Aceasta a ridicat barul, oferind o viteză de 10.000 rpm, în același timp, devenind cel mai rapid disc magnetic din lume. În plus, producătorul a încercat să aibă o cantitate mare de memorie cache (64MB) și comunicând cu placa de baza printr-o interfață rapidă SATA 6GB / S. Este demn de remarcat faptul că, în ciuda unei astfel de viteze, velociraptorul seriei de acționare sunt într-adevăr impecabile, ceea ce a câștigat, de asemenea, o reputație între utilizatori. Din păcate, prețul lor nu este cel mai mic. 

WD Green

Date tehnice și preț:

Capacitate: de la 500GB la 3TB

Viteza de rotație: 7200 rpm

Cache: 64 MB

Interfață: SATA III

Preț: De la Despre PLN 200 la 570 (în funcție de capacitate)

O altă ofertă de Western Digital pe lista noastră. De data aceasta ceva pentru cei care iubesc tăcerea și-ar dori echipamentul lor să lucreze aproape silențios. Un dezavantaj mare de hard diskuri rapide cu capacități mari este foarte des volumul. În timpul lucrului, ei pot da semne de zgomot. WD are acest sfat! Hard disk din seria verde. Datorită tehnologiei speciale, plăcile sale sunt aproape silențioase. Mai mult, parametrii tehnici nu diferă de cei care se pot lăuda cu concurenții mai puternici. Astfel, avem de-a face, printre altele, viteza cache de 64MB la 7200 rev / min și sata III. În plus, "verde " se numește astfel pentru un motiv. A fost creată din mediul înconjurător (fără plumb și non-halogen).

Seagate desktop sshd

Date tehnice și preț:

Capacitate: 1, 2, 4 tb

Viteza de rotație: 7200 rpm

Cache: 64MB (+ 8GB SSD)

Interfață: SATA III

Preț: de la aproximativ 290 PLN la 670 PLN (în funcție de capacitate)

Cu câțiva ani în urmă, primul disc hibrid a apărut pe piață. Acest creator este într-adevăr două discuri într-una. Avem de a face aici cu o combinație a unui disc magnetic tradițional, cu un disc mic, SSD rapid. Seagate desktop sshd aparține celei mai recente generații de acest tip de discuri. Care ne dă această conexiune? O unitate flash suplimentară SSD NAND cu o capacitate de 8 GB este utilizată pentru a extinde memoria cache. Ele sunt stocate pe toate cele mai frecvente programe, aplicații și documente care sunt începute. Datorită acestui lucru, utilizatorul are aproape acces imediat la ele. Acest lucru permite o reducere semnificativă a timpului de lucru. Cu toate acestea, întregul este lipsit de defecte tipice de discuri SSD, adică o capacitate mică și prețuri ridicate. După cum puteți vedea, produsele 2in1 trebuie să fie rele.

Hitachi Ultrastar 7K4000

Date tehnice și preț:

Capacitate: de la 1TB la 4TB

Viteza de rotație: 7200 rpm

Cache: 64 MB

Interfață: SATA III

În clasamentul nostru, Hitachi din seria Ultrastar nu a putut fi ratat. Modelul Ultrastar 7K4000 aparent nu se evidențiază ca o competiție specială. Poate în afara prețului, deoarece aceasta este de două ori mai mare în comparație cu discurile altor producători, oferind aparent aceeași performanță. Avem de-a face aici cu o viteză de 7200 rpm, cache 64MB și o interfață modernă SATA III. De unde acest preț? Seria Ultrastar a fost dezvoltată pentru continuu, chiar și câteva zile, munca fără probleme. Deci, dacă computerul dvs. funcționează în toate zilele (lucrați din casă, computerul servește, de exemplu, pentru înregistrarea materialelor video de la camerele de monitorizare etc.) la Hitachi Ultrastar 7K4000 va fi o alegere excelentă. Este de remarcat faptul că producătorul a emis pentru o unitate de garanție de 5 ani.

Recomandat
Lasă Un Comentariu