Principal » Internet » Cele mai bune programe gratuite pentru a asculta iPhone

Cele mai bune programe gratuite pentru a asculta iPhone

Internet : Cele mai bune programe gratuite pentru a asculta iPhone

IPhone este o soluție excelentă nu numai pentru utilizatorii care apreciază apelurile telefonice sau prin intermediul aplicațiilor de internet. Muzica entuziaști au acces la un număr mare de aplicații care vă permit să ascultați melodiile preferate în mod gratuit. Cum să alegeți cel mai bine? Ce elemente merită să acordăm atenție? În epoca concursului în creștere, răspunsul la această întrebare poate fi dificil, deci mai jos prezentăm cele mai interesante aplicații muzicale pentru iPhone 'A. La alegerea, am fost în primul rând ghidați de funcționalitate și ne-am concentrat pe astfel de soluții care stau în evidență împotriva celorlalte programe de acest tip.
Spotify
Spotify este în prezent un lider în rândul aplicațiilor muzicale gratuite. Permite streaming muzical direct la dispozitivele iPhone. Utilizatorii au acces la o bază mare de peste 15 milioane de melodii care pot fi ascultate gratuit. De remarcat este algoritmul extins de căutare, precum și crearea propriilor liste de redare. Putem crea liste muzicale bazate pe artiști preferați, albume sau titluri de cântece. Aplicația include, de asemenea, sugestii ale celor mai interesante melodii pe care le puteți interesa.


Spotify De asemenea, are o integrare avansată cu funcțiile sociale. Puteți integra programul cu Facebook și urmați ceea ce prietenii noștri ascultă în prezent. interfață convenabilă, o mare colectie de muzica de bună calitate, viteza de a asculta muzică și actualizări periodice, a pus Spotify printre cele mai bune aplicații de muzică de pe iPhone „A.
Vevo
Sunteți interesat de muzica, dar, în plus față de ascultarea melodiilor pe care, de asemenea, ca pentru a viziona videoclipuri muzicale? Încercați aplicația Vevo, Pentru aceasta este cea mai bună soluție pentru iPhone 'a. Un avantaj fără îndoială este accesul la o bază de muzică bogată și concerte care pot fi vizualizate în HD de înaltă calitate. Există peste 75.000 de videoclipuri muzicale create în baza de date, create de 21.000 de artiști. Fapte interesante sunt materiale suplimentare - NP. Interviuri cu artiști, precum și integrarea cu site-urile de rețele sociale.


Vevo Oferă funcția de integrare Facebook și Twinter, vă permite să judecați și să vă recomandați prietenii. Include un motor de căutare extins și un vrăjitor al propriului dvs. listă de redare pe baza criteriilor selectate. Iubitorii de videoclipuri muzicale în calitate superioară ar trebui să fie obligați să verifice Vevo, deoarece aceasta este una dintre cele mai bune astfel de aplicații de pe piață.
Podcast


Podcast Aceasta este o soluție interesantă pentru toți iubitorii de podcast-uri muzicale. Din aplicație, utilizatorii au acces la sute de mii de podcast-uri muzicale disponibile în rețea și acest lucru este complet gratuit. Mai mult decât atât, în plus față de muzică, puteți căuta, de asemenea, pentru podcast-uri de radio pe diverse teme, nu neapărat legate de muzică. Un mare avantaj este, de asemenea, abilitatea de a integra programul iTunes și apoi adăugând propriile melodii.


Podcast oferă, de asemenea, acces la materiale în multe limbi (inclusiv poloneză). Motorul de căutare avansată, interfață convenabilă, acces complet gratuit, precum și o calitate ridicată a sunetului sunt principalele avantaje care vorbesc pentru utilizarea acestei soluții.
Poate sa
Aplicația nu este atât de populară în Polonia, dar merită să o acordă o atenție deosebită. Poate sa Acesta oferă acces gratuit la peste 15 milioane de melodii din diferite genuri de muzică (M.în. Rock, Metal, Techno, Țară, Pop). Mai mult, este complet integrat cu toate dispozitivele Apple (iPhone, iPad, iPod touch). Avantajul fără îndoială este opțiunea de a asculta muzică offline, așa că după crearea propriilor dvs. de redare, puteți asculta muzică oriunde, oricând.


Singurul dezavantaj al aplicației Poate sa Nu există versiune lingvistică poloneză. În practică, acest inconvenient nu interferează cu utilizarea intuitivă și căutarea de cântece. Putem crea propriul nostru listă de redare, să integreze muzica de partajare a contului Twinter cu prietenii sau să utilizați o funcție AIRPLAY avansată pentru reglarea volumului. Baza de cale este actualizat zilnic, și numeroase actualizări în mod regulat optimiza calitatea de piese ascultate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu