Principal » tehnologii » Cei mai buni jucători de film gratuit pe Android

Cei mai buni jucători de film gratuit pe Android

tehnologii  : Cei mai buni jucători de film gratuit pe Android

Android smartphone-uri și tablete sunt dispozitive extrem de versatile. Pot înlocui cu succes laptopurile, consolele de joc și playerele media. Cu toate acestea, aplicațiile pre-construite pentru redarea filmelor nu funcționează întotdeauna cel mai bine. Mai jos clasamentul va prezenta trei jucători video gratuite, care este în valoare de a descărca de pe telefon pentru a vă bucura pe deplin de filme de înaltă calitate.

La primul foc se duce Allplayer. Acest jucător este cunoscut în principal pentru suporturile de PC. Versiunea sa mobilă este foarte asemănătoare și poate savura o serie de caracteristici utile. Allplayer acceptă toate formatele video de bază și audio. Printre acestea găsim: DivX, XVID, MP3, AVI, FLV, MP4, 3GP, MKV, M2TS, MPG, MPEG, RMVB, WMV, QuickTime, MOV, FLAC și APE. Este demn de mentionat ca avem, de asemenea, de-a face cu posibilitatea de a reda video direct de fișiere RAR, fără a le despachetarea. Alte funcții de aplicație sunt:

- Vizualizați imagini de la camere și tuner TV,

- Egalizator cu posibilitatea de a ajusta sunetul,

- Redarea și editarea subtitrărilor pentru filme.

Altul, destul de popular și apreciat de către utilizatori un program pe lista noastră BSPLYER. Întregul este extrem de simplu de utilizat, nu ia o mulțime de spațiu și ceea ce este important, are toate cele mai preferențiale funcționalități. Merită adăugarea faptului că acest jucător se va ocupa chiar cu fișierele în formatele al căror dispozitiv este în imposibilitatea de a trage. Au existat, desigur, posibilitatea de a juca filme cu subtitrări în TXT, SRT, fund și ASA. Un pic plictisitor și o interfață proastă poate fi schimbată de pielea de noroc disponibilă. De remarcat este o opțiune mai mare - așa-numita. fereastra pop-up. Vă permite să urmăriți videoclipul într-un panou mic care este afișat pe ecranul ecranului în toate celelalte aplicații.

Pe locul trei a listei noastre a fost MX Player. Acest program, ca și concurenții, oferă o gamă de funcții de bază asociate redarea video. Cu toate acestea, câteva opțiuni se remarcă pe fundalul rivalilor. Una dintre ele este abilitatea de a se ocupa cu gesturi de prindere. În plus, avem funcții aici:

- Lock Kids (datorită ei după pornirea filmului, smartphone-ul este blocat și îi putem da un copil),

- Redarea filmelor cu subtitrări (formate text: DVD, SRT, TXT, DVB, SSA / Ass,

- O interfață simplă de utilizator.

Mxplayer funcționează perfect pe un dispozitiv mai mic. Acest lucru se datorează cerințelor hardware mici.

Lista de mai sus ar trebui să îndeplinească așteptările celor mai exigente, mai solicitante, mobile Kinomaniace. Dacă utilizați ceva, oricare dintre aceste programe sau astfel, nu este în clasament, vă rugăm să partajați experiențele dvs. despre el în comentariile de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu