Principal » Gaming » Cele mai bune jocuri gratuite pe Steam

Cele mai bune jocuri gratuite pe Steam

Gaming  : Cele mai bune jocuri gratuite pe Steam

Datorită popularității modelului de afaceri gratuit de jucat, au apărut o mulțime de jocuri gratuite pe abur. Desigur, pe amploarea întregii oferte de câteva mii de jocuri plătite, nu este prea mult, dar după tot ce puteți obține o amețeală. Ce titlu să alegi?  Iată clasamentul nostru de cele mai bune jocuri gratuite pe Steam!

Cetatea echipei 2

Cetatea echipei 2 De mulți ani a fost un joc plătit, dar din 2011 este distribuit ca un joc gratuit cu opțiunea Premium. Ceea ce este important este faptul că jucătorii din Darmowi pot concura cu ușurință cu alți oameni care au un cont premium. Diferența de bază este mai puțin spațiu pentru elementele care pot fi colectate în timpul jocului și faptul că "a eșuat " noi elemente rare. 

Cetatea echipei 2 Acesta este un Spectacular FPS menținut într-un stil caricatur, de desene animate în care două echipe formate din soldați de mai multe specializări. Acțiunea este demnă, clasele foarte echilibrate, iar jocul în sine - extrem de popular. 

Avantajul este, de asemenea, faptul că un cont premium poate fi obținut într-un mod foarte simplu - cumpărarea unui produs într-un magazin intern, în care cele mai ieftine elemente sunt o cheltuială foarte mică. 

DOTA 2

A doua valoare în valoare de joc este DOTA 2, Unul dintre cele mai bune jocuri Moba, combinând mecanica Slash Hack 'n ' cu jocul MMO, în care luptele rolează grupuri mici de jucători. 

DOTA 2 Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri echilibrate care necesită abilitățile jucătorului și sacrifică o mulțime de timp. Calitatea înaltă a manoperei determină acest lucru unul dintre cele mai populare jocuri din genul său, care concurează cu Liga Legends.

Arcade de pinball

În anii 1990, mesele de pinball reproductive au fost foarte populare. Astăzi este o nișă, totuși Arcade de pinball se ocupă destul de bine - acesta este un joc extensiv, plin de mese clasice, realizate cu cea mai mare precizie atunci când vine vorba de grafica si fizica a comportamentului Kuli. 

Arcade de pinball În versiunea gratuită vă oferă acces la aceeași masă (povești din noaptea arabă), iar tabelele suplimentare de pachete sunt scumpe, cel puțin pentru playerul polonez, dar totuși - dacă vă place un joc de acest tip, ar trebui să verificați ceea ce producătorii de jocuri oferite gratuit. Puteți petrece câteva momente care joacă unul dintre cele mai bune titluri de acest tip.

Calea exilului

Dacă vă place seria Diablo, vă veți iubi Calea exilului - Hack 'n ' Slash în Convenția de joc de rețea, care captivează rafinamentul tehnic și o mare mecanică a jocului. Deși jocul este gratuit, creatorii nu au construit jocuri, care au suflat în mare parte oamenii care plătesc pentru distracție. Modelul de micropayment este rezonabil, datorită căii calea exilului a câștigat feedback foarte pozitiv în rândul jucătorilor. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu