Principal » tehnologii » Cele mai bune antivirusuri gratuite pe Android

Cele mai bune antivirusuri gratuite pe Android

tehnologii  : Cele mai bune antivirusuri gratuite pe Android

Android, cum ar fi cele mai multe alte sisteme de operare sunt expuse la hackerii de atac și diferite tipuri de malware. Au existat cazuri care virusurile pregătite în mod corespunzător au putut să se trimită de la un SMS de plătit smartphone „D sau fura informații importante. Cu toate acestea, mai multe și mai multe programe antivirus gratuite apar pe piață de ceva timp pe piață. Unii dintre ei, din păcate, nu protejează dispozitivele noastre sunt pe deplin alte în valoare de recomandare. Următorul text va prezenta trei, în opinia noastră, cele mai bune antivirusuri gratuite.

Primul incendiu va merge ESET Mobile Security. Aceasta este o versiune mobilă a unuia dintre cele mai populare anti-virusuri concepute pentru suporturi de PC. Aici, cu toate acestea, avem de-a face cu un produs complet gratuit. Aplicația din afara meniului intuitiv oferă o gamă de funcții utile și o protecție foarte bună. Avem aici, printre altele, de-a face cu un sistem anti-slave, datorită căruia după ce a pierdut sau fura smartphone-ul nostru, putem bloca de la distanță și vom rula o alarmă tare. Această caracteristică vă va ajuta, de asemenea, să localizați dispozitivul. A existat o protecție antivirusică clară, datorită căruia putem scana întregul sistem sau secțiuni individuale (aplicații, fișiere salvate, foldere întregi sau conținutul cardului microSD. Software-ul găsește și elimină amenințările precum virușii, troienii, spyware-ul și adware-ul.

Altul, merită remarcat cu antivirus gratuit Avast Mobile Security & Antivirus. În mod similar, ca în cazul predecesorului, acesta este un echivalent mobil al unei versiuni de calculator. Cu diferența că, în cazul avasta, ambele versiuni sunt complet libere. Aplicația poate lăuda cu un meniu simplu în limba polonă, care va facilita foarte mult serviciile sale. Funcționalitatea de bază aparțin de fiecare dată când verificați aplicațiile pe care le descărcați. Acestea sunt scanate, printre altele, pentru prezența virușilor și a troieni. În plus, Avast are mai multe instrumente interesante care sunt zadarnice pentru a căuta concurență:

- Sitecorrect - Îmbunătățește erorile din adresele URL ale site-urilor introduse,

- Opțiunea de scanare rapidă a mesajelor,

- Interfața web pentru telecomanda cu un smartphone după pierderea sau furtul acestuia,

- Blocarea rapidă a creanțelor de apel și a mesajelor din numerele definite.

La final, vom arăta o aplicație antivirus puțin mai puțin cunoscută Antivirus gratuit. Creatorii lui sunt studiouri Aplicații creative. Ca și singurii trei dintre cele trei, nu are un echivalent de calculator. În ciuda faptului că nu vine cu astfel de producători cunoscuți, bine, cum ar fi Avast sau ESET, complet nu bustle din competiție. După instalare, este dificil să se determine încetinirea operațiunii sistemului, ceea ce reprezintă un avantaj uriaș. În plus, Antivirusul gratuit oferă o scanare a sistemului ciclic în căutarea unui software periculos, actualizări automate și frecvente ale bazei de date Virus, sistemul de rețea Wi-Fi WiFi și de optimizare a resurselor, care permite o modalitate ușoară de a accelera sistemul, închiderea programelor de fundal inutile. În plus, ultima dintre funcționalitățile enumerate va prelungi în mod semnificativ timpul de lucru între încărcare.

După cum puteți vedea pe piață, există câteva propuneri interesante în categoria Antivirus gratuită pentru Android. Printre cele trei aplicații descrise mai sus, nu există într-adevăr nimeni care are favoriți favoriți, fiecare dintre ele oferă ușor alte funcții și poate oferi un gust unui alt grup de destinatari. Și, în opinia dumneavoastră, care dintre drum liber anti-virus pentru Android este cel mai bun?

Recomandat
Lasă Un Comentariu