Principal » tehnologii » Cele mai bune aplicații meteo pentru Android

Cele mai bune aplicații meteo pentru Android

tehnologii  : Cele mai bune aplicații meteo pentru Android

Unul dintre cele mai populare jocuri din Google Play Tipuri de aplicații sunt aplicațiile meteorologice. Acum putem alege din sute de diverse pogodynek mobil. Cele mai multe dintre ele sunt oferite, desigur, gratuit. Cum să vă aflați în această propunere tufis si alege ceva care va fi foarte util și ușor de utilizat. Mai jos vom demonstra cinci, în opinia noastră, cele mai bune aplicații meteo pentru dispozitive mobile cu Android.

În primul rând, este extrem de popular nu numai în țara noastră, ci și în lume Acuweather. Creatorii au avut grijă că ar fi compatibil cu majoritatea smartphone-urilor și tabletelor. Întregul este, de asemenea, integrat cu Google Maps, astfel încât să puteți profita de mai multe opțiuni suplimentare sunt greu de găsit în competiție. De asemenea, este demn de remarcat faptul că unele programe concurente folosesc adesea indicații doar AccuWeather. Versiunea gratuită cu care avem de-a face cu, printre altele, accesul la prognozele meteo pentru mai mult de 2,7 milioane de sate din întreaga lume. În plus față de afișarea temperaturii curente într-o anumită locație, avem, de asemenea, acces la informații cu privire la intensitatea precipitațiilor, rezistență sau glazură de vânt. După începerea receptorului GPS, programul este capabil să găsească locația noastră curentă și să afișeze prognoza meteo pentru mai multe zile viitoare. Un widget convenabil de utilizat cu plăcere pentru animații pentru ochi poate fi plasat pe un desktop pentru a avea acces rapid la informații despre vreme.

Un alt loc de pe podium este în clasamentul nostru este aplicația Polonia numită Patron. Acest lucru a fost creat în colaborare cu Institutul de Meteorologie și Managementul Apelor. Avem o prognoză meteo pentru peste 70.000 de orașe din toată țara pentru a alege de la. Versiunea gratuită oferă utilizatorului informații importante despre vreme: temperatura aerului (zi / noapte), ploaie / zăpadă, viteza vântului, presiune și ploaie. Întregul nu ia o mulțime de spațiu, iar un avantaj suplimentar va fi cu siguranță ușor de utilizat, citirea meniului polonez. De asemenea, merită adăugat că vremea ne va informa despre avertismentele meteorologice și hidrologice anunțate. Dezavantajul fără îndoială al vremii nu este nici un widget pe care l-am putea pune pe desktopul smartphone-ului nostru.

Al treilea loc a aterizat pentru un fanii de design minimalist. Este vorba despre aplicație Vremea - vremea:. Acest lucru arată foarte modest pentru grafică. Când vine vorba de informații despre vreme, avem și acces numai la cele mai importante. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor nu au nevoie de nimic mai mult. Acest program ascetism reflectă asupra unui plus la dimensiunea sa. Pentru că este nevoie de mai puțin de 1,5 MB și poate fi instalat chiar și pe o mai mici dispozitive mai vechi, fără a provoca sistemul pentru a încetini. Meniul este extrem de simplu de utilizat și va apărea pe datele de pe ecran, printre altele, acoperirea temperaturii, a vântului și a norului. A fost, de asemenea, un widget simplu pe care îl putem pune pe desktop.

În plus față de podium a fost un altul deja pe lista noastră numită Polonia Vremea ta.EN. Ce poate oferi un utilizator mediu? Să începem cu prognoza meteo pentru peste 2,5 mii orașe poloneze. Datele afișate pe ecran (prognoza timp de 24 de ore și 7 zile) se referă, printre altele: temperaturi (zi / noapte), rezistență la vânt, tulbure și presiune și precipitații. În navigație va ajuta cu siguranță meniul din poloneză. Din păcate, ca și în cazul vremii descrise anterior, da și aici nu există nicio posibilitate de a seta widget-ul.

În cele din urmă ceva pentru fanii efectelor audiovizuale interesante - Widget de vreme animat, ceas. Întregul este destul de mediu când vine vorba de funcționalitatea și disponibilitatea opțiunilor legate de prognoza meteo. Cu toate acestea, deficiențele sunt compensate de prezentarea gadgetară a condițiilor actuale după fereastră prin animație realistă cu sunet (efectul zăpezii de zăpadă, ploaie, nori în mișcare sau vântul de vânt). Este demn de remarcat faptul că programul prezentat oferă o prognoză pentru peste 50.000 de locații din întreaga lume și o alegere a două widget-uri simple. Din păcate, din păcate, meniul nu a fost un meniu în poloneză, dar serviciul este atât de simplu încât nimeni nu ar trebui să aibă o problemă cu ea.

Aplicațiile meteorologice sunt foarte multe. Am încercat să le selectăm pe cei care sunt funcționali și exacți. Cu toate acestea, în clasamentul nostru, a existat, de asemenea, ceva pentru fanii de efecte interesante și pentru cei care au nevoie doar de informații de bază.

Recomandat
Lasă Un Comentariu