Principal » Internet » Cele mai bune aplicații pentru biciclete. Merită să le folosiți

Cele mai bune aplicații pentru biciclete. Merită să le folosiți

Internet : Cele mai bune aplicații pentru biciclete. Merită să le folosiți

Aplicațiile mobile care conduc la activitatea fizică sunt din ce în ce mai populare. Ei folosesc entuziaștii lor de alergare, fanii echipei entuziaști, precum și o sală de gimnastică din oțel. Prin urmare, nu ar fi suficient să pierdeți entuziaștii excursii de biciclete. Aici sunt cele mai interesante aplicații mobile, care vor fi utile de bicicliști.

Strava alergă și ciclism GPS

Aplicație concepută pentru a monitoriza activitatea fizică. Ei pot folosi atât entuziaștii de jogging, cât și cicliștii. Cu ajutorul ei, vom dobândi informații despre distanța înfrântă, timpul pe care l-am făcut și vom compara rezultatele obținute cu prietenii dvs.

[1/2

Datele de instruire includ, de asemenea, informații de înclinare, cel mai scăzut și cel mai înalt punct, precum și înregistrări de la posibile senzori suplimentari. Traseul învins este prezentat sub forma unei hărți clare.

Rularea Strava și aplicația GPS ciclism pot fi găsite în catalogul nostru software.

Endomondo Sports Tracker

Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai populare aplicații pentru a urmări activitățile sportive. Folosim că va urmări antrenamentele noastre și vom împărtăși rezultatele cu prietenii.

[1/2

Aplicația începe să monitorizeze activitatea utilizând sistemul GPS și senzorii opționali conectați la dispozitiv. Datorită acestuia, vom învăța toate informațiile necesare despre distanța parcursă, timpul de conducere și numărul de calorii arse. Datorită utilizării GPS și Google Harta, este posibilă prezentarea unei piste încrucișate.

Endomondo Sports Tracker Application poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Google se potrivește

Aplicația vă va ajuta cu siguranță să vă planificați pregătirea zilnică de ciclism. Cu ajutorul ei, înregistrăm timpul și o distanță înfrântă cu un roți cu două roți.

[1/2

APKA este gata de funcționare imediat după instalare și se caracterizează printr-o operație extrem de simplă. Posibilitatea introducerii creșterii și a greutății necesare pentru calcularea IMC ne va face să furnizăm informații despre declinul greutății corporale, ceea ce ne mobilizează, fără îndoială, la antrenamentele ulterioare.

Google Fit poate fi găsit în catalogul nostru de software.

Hărți Google

Nu trebuie să prezint această aplicație nimănui. Deși o folosim adesea în timp ce conducem, așa cum se pare utile atunci când călătoresc cu bicicleta. Google Maps se bazează pe serviciul de internet cu același nume și permit M.în. Navigare prin satelit (GPS), precum și hărți de navigare și fotografii din peste 100 de milioane de locații din întreaga lume.

[1/2

Cererea dincolo de adaptarea traseului, cu toate acestea, nu oferă soluții concepute în mod obișnuit pentru bicicliști, ceea ce poate face să nu îndeplinească așteptările utilizatorilor. Mai ales că, uneori, există, de asemenea, o informație învechită despre căile, astfel încât selectarea traseului în sine nu este cel mai bun. La urma urmei, aceasta este încă una dintre cele mai bune piețe de navigație.

Aplicația Google Maps poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Naviki

Aplicația este o hartă utilă de ciclism, cu toate acestea, este lipsită de funcția de sport. În mod ideal arată căile de biciclete, care cu siguranță vor fi foarte utile pentru toți bicicliștii. Programul își va planifica rutele prin împărțirea lor în categorii. APKA este, de asemenea, echipată cu o posibilitate suplimentară de planificare a unui drum pentru cursele de biciclete. Oferă opțiunea de a se pregăti pentru începerea în diferite tipuri de concurență prin planificarea eficientă a formării. Naviki funcționează offline, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa de acoperire.

[1/2

Aplicația Naviki pot fi găsite în catalogul nostru software.

Reparatii biciclete

Această aplicație diferă de cele prezentate mai sus. Apka gratuit conține instrucțiuni pentru reparații de bază și de întreținere pentru biciclete, precum și o mulțime de sfaturi utile. Instrucțiunile au fost însoțite de fotografii, astfel încât să puteți trece cu ușurință prin întregul proces de înlocuire a pieselor sau ajustării. Defectul aplicației este că nu este disponibil în poloneză. În versiunea de bază 9 avem acces la instruire și sfaturi 17. Pentru a obține acces complet, cumpărați o versiune completă a aplicației. Costul ei este mai mic de 12 zloți.

[1/2

Deși în primăvară și legată de începutul sezonului de biciclete, încă mai trebuie să așteptați un pic, adevărații fani ai celor două roți nu dormește și folosind o pauză de iarnă pentru completarea și pregătirea hardware-ului. Nimic nu vă împiedică să instalați toate aplicațiile necesare pentru biciclete în acest moment. Cele mai multe dintre ele sunt, de asemenea, utile pentru jogging, pe care le putem practica pe tot parcursul anului.

Aplicația de reparare a bicicletelor poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu