Principal » Internet » Cele mai bune aplicații pentru femei pe android - clasament

Cele mai bune aplicații pentru femei pe android - clasament

Internet : Cele mai bune aplicații pentru femei pe android - clasament

Inovațiile tehnologice nu sunt doar un domeniu de bărbați. În prezent, de asemenea, o mare parte din femei sunt interesați de ce scârțâie în noile tehnologii. În plus, ei au smartphone-uri Android care servesc nu numai pentru a efectua conexiuni, dar ele pot înlocui, de asemenea, multe alte gadget-uri utile. Mai jos, vom încerca să descriem câteva, în opinia noastră, cele mai bune aplicații gratuite care au fost create în primul rând pentru genul frumos.

Asistent de sarcină

La început, ceva pentru femeile care se așteaptă la un copil. aplicație Asistent de sarcină Acesta este un partener excelent în timpul acestor nouă luni excepționale. Întregul permite viitorul Matcom să controleze cu scrupulozitate cursul sarcinii și dezvoltării fetale săptămâna după săptămână. Programul oferă informații detaliate despre modul în care ar trebui să se dezvolte viitorul nostru și ce să facă cu complicațiile. Au existat, de asemenea, sfaturi utile cu privire la modul de a mânca în timpul sarcinii sau ce exercițiu fizic putem face. Este demn de mentionat ca asistentul sarcina este foarte ușor de utilizat și nu ia o mulțime de spațiu în memoria telefonului.

Copil mic

De data aceasta aplicația care utilizează fiecare mamă tânără. Copil mic Acesta este modul în care numele sugerează o carte de bucate specifice și un ghid într-unul care vă va ajuta să alegeți și să pregătiți mesele potrivite pentru copilul nostru. Întregul a fost împărțit din cauza vârstei copilului. Deci avem feluri de mâncare, atât pentru sugari și copii puțin mai în vârstă. Toate mai presus de reglementările gata făcute, acesta oferă, de asemenea, o mulțime de sfaturi și sugestii legate de o alimentație sănătoasă și corectă. Este demn de remarcat faptul că majoritatea reglementărilor disponibile provin dintr-un blog de copil binecunoscut! Baza de date este actualizată suplimentar.

Oglindă

Fiecare femeie vrea să fie frumoasă. Aici, machiajul potrivit vine cu ajutorul. Cu toate acestea, acest lucru poate strica în momentul cel mai puțin așteptat. Ce se întâmplă dacă există o oglindă pentru a putea verifica? Doar aveți un smartphone cu dvs. cu aplicația dvs. oglindă instalată. Oglindă, Adică, oglinda este extrem de ușor de utilizat un instrument care împiedică literalmente dispozitivul într-o oglindă în câteva secunde, ceea ce vă permite să verificați starea de machiaj. Totul folosește camera încorporată. Avantajele de bază ale aplicației prezentate includ, printre altele, foarte usor de meniu, posibilitatea de a lua prim-planuri și o funcție stopklatka care vă permite să opriți imaginea pentru un moment în momentul ales utilizați.

Gust consilier

Gust consilier Aceasta este o aplicație obligatorie pentru fiecare model al casei dvs. Dacă vă place să gătiți, dar nu aveți întotdeauna o idee pentru un fel de mâncare interesantă, ajungeți doar la telefonul smartphone. Aplicația prezentată vă va ajuta să alegeți o rețetă pentru o anumită oportunitate, va afișa o listă de ingrediente necesare și va da timp de pregătire. Avem de-a face aici cu astfel de funcții ca:

- Motor de căutare specială de feluri de mâncare care va găsi rețeta potrivită după introducerea mai multor componente pe care le avem,

- Divizia în categorii pentru a găsi mai multe feluri de mâncare interesante (timp de zi, diferite ocazii, tip de bucătărie, grad de pregătire de dificultate),

- Abilitatea de a crea o listă de cumpărături pentru o rețetă specifică.

Un consilier de gust este, de asemenea, sfaturi care va facilita de gătit și de a inspira adepte incepator de o bucătărie bună.

OVU View

La sfârșitul listei noastre, a fost o vizualizare OVU - o aplicație care vă permite să respectați simptomele fertilității la femei. În același timp, datorită ei, putem prezice zilele fertile. Instrumentul se bazează pe popularul "calendar". Acest program vă poate oferi mai ales această doamnă care caută doar un copil. Este demn de mentionat ca meniul este extrem de intuitiv, iar întregul nu ocupă mult spațiu în memoria dispozitivului. View este disponibilă ovulatie în limba poloneză, care va facilita foarte mult serviciile sale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu