Principal » Internet » Cel mai bun navigare auto - Ce merită cumpărare?

Cel mai bun navigare auto - Ce merită cumpărare?

Internet : Cel mai bun navigare auto - Ce merită cumpărare?

Cea mai bună navigare auto este o soluție ușor diferită pentru fiecare conducător auto. Pentru a le alege, vă rugăm să vă gândiți la caracteristicile dispozitivelor și programelor disponibile.

Ce navigare să cumpere? În cele din urmă, toată lumea trebuie să decidă singură. O propunere potrivită pentru mulți va fi un smartphone cu o aplicație specifică. Alții, cu toate acestea, vor ajunge cu siguranță pentru navigația clasică, deși această soluție devine mai puțin și mai puțin populară.

"Cea mai bună navigare " este, fără îndoială, un astfel de echipament și program, care vă permit în principal să vă faceți cu ușurință Ajungeți la obiectivul desemnat, dar, prin modul în care este ușor de utilizat, oferă multe opțiuni suplimentare și calculează rapid o nouă rută În caz de sărituri accidentale de pe drumul marcat. Alte caracteristici pot depinde de preferințele personale.

Cel mai bun navigare GPS pe telefonul smartphone

Pentru a utiliza GPS, cea mai ușoară cale este să ajungeți la smartphone. Aici există o mare propunere de programe ca Google Maps, Waze sau Sygic. Primele două de la acestea sunt gratuit Și oferă hărți în întreaga lume, actualizate de la Internet în timp ce conduceți. În plus, au baze de date extinse de monumente, restaurante și alte locuri relevante la care utilizatorul ar putea să-l găsească.

Yanosik, Sygic și Waze - eșantion GPS navigații pe telefonul smartphone.

Sygic este o aplicație plătită, dar mulți șoferi o apreciază pentru acuratețea hărții, o interfață excelentă și actualizări rapide ale drumurilor. Dacă utilizați navigarea GPS pe telefonul smartphone în practică, trebuie să luați în considerare cheltuielile suplimentare - în mașină va fi necesară chiar și cel mai simplu mâner pentru sticla și încărcătorul pentru o priză de 12 V, adică. "brichete ".

Utilizarea de navigare smartphone-ul are un avantaj suplimentar că pentru mașinile mai moderne puteți utiliza conexiunea Android Auto sau Apple Carplay. Apoi, în mod normal, hărțile afișate pe ecranul telefonului, acestea pot lovi display încorporat în tabloul de bord auto.

ANDROID AUTO vă permite să afișați hărți pe ecran încorporat în mașină.

Cel mai bun navigație auto

O altă abordare Achiziționarea navigației clasice, Un dispozitiv separat care este cel mai adesea montat pe o ceașcă de aspirație din sticlă în mașină sau pe tabloul de bord. În acest caz, la etapa de cumpărare, trebuie să verificați ce hărți sunt incluse. Unele navigații oferă doar o hartă a Poloniei, alții din Europa și altele - zone mai mari.

Avantajul de navigare clasic este faptul că În set există toate accesoriile Este necesar pentru a începe o călătorie (mâner, încărcător, de multe ori capac). Deoarece navigare clasic este un dispozitiv separat, smartphone-ul poate rămâne în buzunar și de a face notificări nu distrag suplimentare în timpul deplasării.

TomTom Go Premium, exemplu " clasic" de navigare. Fot. Oskar Ziomek

Din păcate, dezavantajul majorității excelente a navigației GPS clasice este de a actualiza manual hărțile - de câteva ori pe an, dispozitivul trebuie luat acasă, conectați la un computer și utilizând software special pentru a încărca hărți noi.

În plus, în stadiul de achiziție al unor astfel de echipamente, merită să acordăm atenție dacă producătorul oferă Actualizare gratuită a hărții pe viață. Deși astăzi este aproape un standard, modelele pot fi găsite în continuare pe piața în care trebuie să plătiți pentru actualizarea hărții pentru actualizarea.

Ce navigare să cumpere?

După cum puteți vedea, cea mai bună navigare în mașină poate avea o altă formă și totul depinde de preferințele individuale ale șoferului. Deci, să nu luăm în considerare opiniile mediului, ci să alegem manual soluția corespunzătoare unei anumite situații, deoarece este capabilă să "cea mai bună navigare" într-un anumit caz.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> PoradDechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu