Principal » Internet » Cele mai interesante trucuri din browserul Google - merită să știți!

Cele mai interesante trucuri din browserul Google - merită să știți!

Internet : Cele mai interesante trucuri din browserul Google - merită să știți!

Google este, fără îndoială, cel mai popular motor de căutare online din lume. În fiecare zi, câteva sute de milioane de oameni o folosesc, dar probabil doar câteva procente pot folosi toate cele mai interesante funcții. Și nu numai că ați căutat pe web. Să cunoaștem cele mai interesante trucuri pe Google.

1. Calculator

Da, practic toată lumea are acest tip de instrument pe birou, la telefon sau sub forma unui program pe un computer, dar merită să știți cum să utilizați un calculator pe Google. Iar sarcina este simplă banală - introduceți doar "Calculator " pe Google, apoi apăsați Enter. 

2. Cosmos cu foarte aproape

Desigur, putem observa cerul în fiecare zi, dar fanii stelelor nu trebuie să aștepte până când întunericul va cădea. Doar introduceți Google în Google.Com / cer pentru a viziona cerul, stelele și constelațiile de înaltă rezoluție.

3. Ora locala

Uneori ne întrebăm ce oră este într-un anumit loc de pe Pământ. Desigur, putem încerca să calculăm folosind diferențele de timp, timpul zilei etc., Dar pentru o mulțime, scrieți despre Google, de exemplu. ,,Timpul Sydney ".

4. Cele mai populare cuvinte în cărți

Aceasta este o curiozitate mai degrabă decât cunoașterea necesară, dar dacă cineva este interesat de ce cuvinte au fost cele mai des utilizate în cărți din 1800 până în 2008, profită de serviciul numit Google Cărți Ngram Viewer.

5. Verificarea numărului de calorii

Dacă cineva este pe o dietă sau vrea doar să știe cât de mult calorii are cina, ar trebui să folosească funcția de verificare a caloriilor. Cum să o facă? Doar introduceți Google, NP. "CALORIE PANCAKE", după un timp, informațiile vor apărea cât de multe calorii sunt în 100 de grame de o masă dată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu