Principal » Internet » Zoom 5 vine.0: o mai bună siguranță și sfârșitul Zoomombingului

Zoom 5 vine.0: o mai bună siguranță și sfârșitul Zoomombingului

Internet : Zoom 5 vine.0: o mai bună siguranță și sfârșitul Zoomombingului

Zoom este un serviciu la fel de popular, care a criticat deficiențele privind securitatea. Creatorii săi introduc acum o nouă versiune 5.0. Datorită acestuia, nu are o achiziție nedorită (așa-zis. Zoomombing) Conferința de către terți.

Zoom 5.0 a fost anunțat pe 22 aprilie și trebuie să ajungă în termen de șapte zile de la acest termen limită. Cea mai apropiată actualizare se concentrează puternic pe securitate.

Zoom 5.0 - Parola pentru întâlniri, sala de așteptare virtuală și altele

În primul rând, de acum înainte, fiecare întâlnire va fi periculoasă, astfel încât pentru utilizatorii de versiune de bază, pro și educațională. Au fost luate măsuri similare în cazul întâlnirilor din cloud. Organizațiile vor putea, de asemenea, să determine principiile complexității parolelor în cazul conturilor administrative.

În plus, toată lumea invitată de gazda întâlnirilor va fi mai întâi detașată la sala virtuală de așteptare înainte de a fi acceptată să participe la întâlnire.

Zoom a simplificat, de asemenea, securitatea funcțiilor de securitate pe care gazda o poate comuta convenabil de la banda opțiunilor sale. În plus, o astfel de persoană va fi, de asemenea, capabilă să dezactiveze posibilitatea redenumirii numelui de utilizator pentru persoanele individuale, precum și raportul utilizatorilor suspecți.

Serviciul va utiliza, de asemenea, standardul de criptare AES cu o cheie de 256 de biți. Nu este o soluție end-to-end (unde numai utilizatorii pot citi mesaje), dar cu siguranță un pas către mai bine.

Recent, compania Zoom a anunțat că timp de 90 de zile, ea oprește lucrul la funcțiile noi de servicii pentru a rafina standardele de securitate.

Zoom pe Windows, Android și iOS sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu